Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pētījums: Android ir visstabilākā mobilā OS
Nu tas ir tāds gandrīz maksimālais. Dažreiz mazāk. Bet parasti ir ~15k mēnesī.
2) Jā ir arī sliktas kvalitātes, bet tādas ir visās platformās. Ir pieprasījums, ir piedāvājums. Nekā neloģiska. Nebūtu pieprasījums arī pēc s*diem, nebūtu arī piedāvājums un tādi devi izmirtu dabīgā nāvē.
4) Esmu izstrādātājs, bet nesaprotu. Ja runā par sen kultivēto mītu, ka izstrādāt Android platformai ir grūti, tad gluži tas patiesībai neatbilst. Jā mazliet dzīvi sarežģī fragmentācija, kas sagādā nelielas neērtības tieši dizaina izstrādē, bet tas arī piedāvā lielāku tirgu.
Pats neesmu apguvis Xcode līdz ar to nevaru pa visam objektīvi spriest, bet cik esmu uzmetis aci beginner tutoriāļiem, tad Xcode pēc pirmā acu uzmetiena izskatās pēc klusajām šausmām. Ar Android/Java man tāds iespaids nebija.
5) Nezinu, var jau būt, ka kādam labāk, ja nokrešo telefons nevis uzmet popapu. Š aubos, ka vari nosukt kādu platformu kurā nekad nekas nenokrešo.
😳 Š ādus tekstus esmu jau atklausījies arī savos review’os. Atvainojos, bet santīmp*sējiem nekad nekas nebūs labi. Negribi reklāmas? Tad samaksā vis biežāk to dolāru, lai nebūtu šo reklāmu (nereti arī vēl iegūst papildus opcijas), bet tad nē labāk veicī nopērk kādu draņķi nekā maksā par aplikāciju, kuru pats vēlas lietot. Gribi teikt, ka Tu arī strādā par baltu velti un mēneša beigās nesaņem algu? Nē var jau būt, ka kaut kur app izstrādātājiem tiek apmaksāti visi ikdienišķie maksājumi tikai tāpēc, ka viņš ir app izstrādātājs. Pie mums tā nav un personīgi nezinu nevienu vietu kur tā būtu. Ja atrodi šādu vietu, tad pado ziņu. Būtu gatavs izstrādāt arī pa velti, ja man visu kāds apmaksātu.
Varu arī ietikt izstrādāt pašam nepieciešamās aplikācijas, ja reiz uzskati, ka šis darbs ir tik vienkāršs un par to nav vērts maksāt.
9) Kāds te sakars ar Android? Ej sūdzies pie Samsūda un Eidžtīsī.
11) Vispār jau informēti cilvēki zin, ka supportēti tiek visi telefoni kuri neizkrīt no 18 mēnešu (līdz šim neizināju, ka tas ir gads) intervāla. Par trešo pušu ražotājiem neko neiznu, bet tā jau ir viņu problēma.
For $3.99, you get to see the image on the left turn into the image on the right
laikam ģeniālākais veids kā no aitu bara noslaukt $$$. 😀 Es nesaprotu, Android Marketā nav nekāda aplikāciju FaceControl, ka tik elementāri var apjāt jūzeri?
Bet sūds ar to visu. Ko es gribētu uzzināt ir – vai ļautiņiem, kas iegrābās, tiks dots pilns refunds. Pelnījuši viņi nav (kur dauņi – tur ap3.14sēji). Bet principā arī Google iedzīvojās uz viņu rēķina, tātad ir līdzvainīgi.
Preses relīzes