Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pētījums: katrs ceturtais pirātiskais Windows – inficēts
pie kam jams te ar kljicjku “mamma” vai “maate” tika maniits.
blia, kaada zaale filadelfijaa…
Shitas atgaadina ka dereetu adminiem ielikt vinja IP izcelsmi..droshi vien savaa azartaa un smieklu leekmee buus piemirsis nosleepties un IP trace paraadiis -> Lattelecom ISP 😀
Nea, Roberts tas nav. Raksta pārāk bērnišķīgi un arī lamāties neprot, nerunājot nemaz par ”stilīgo” angliskojumu un pilnīgu ironijas iztrūkumu. Māte, kopš pabeidza vidusskolu, vairs par katru vārdu nepvainojas un nedaudz apguvis arī visparzināmos ne
Ja mani nobloķēs iesūdzēsu notepad.lv LV tiesā, man ir likumīgās tiesības
Uh, spēcīgi! 😀
Visiem ir tiesības, bet nevienam nav nekādu pienākumu.
Nitro, varu pačukstēt
blia, kaada zaale filadelfijaa…
Nevis filadelfijaa, bet PH
Sk. šeit:
..primāri nedzīvoju te Latvijā, bet drīzumā braukšu atpakaļ uz Philadelfiju..
paskatoties kādi jūs paši, man vienkārši vārdu nav. Laikam mūsu tauta tiešām ir diagnoze.Palasiet kaut šo, visi tādi gudri ka pat vemt gribas.
Mātei trauku portālā apakšā ir NY pasta indekss, tur pat blakus Filadelfija ar ir. Protams, var gadīties, ka kļūdos. 😀
un? man tajaa portaalaa proflaa rakstiits, ka es kubaa dziivoju :>
ps. zeens peregjistreejies ar veelvienu proflu, muahahahahahahahaha
Tā jūs saukājiet datorspeciālistus…par bārdainiem…briļlainajiem… bet avatārā esmu tāds kāds esmu
Zini, labāk neraksti vispār neko, no kā nesaproti vispār neko 😀 Tā nu ir sagadījies, ka arī es protu asm`u 😀
Diez ko šāds kods ļaunu varētu nodarīt? nolietot procesoram EAX un EBX reģistrus? 😀
Un starp citu, tas koda gabals ir vienkārši nokopētas beigas no Phidel koda 😀 (
😀 😀 Prātiņnāc mājās, kādā līmenī tu pārzini Assamberu, ka pat uz jautājumu aizmirsi atbildēt!
Protams ka tā ir funkcinējoša Phidel vīrusa komandrindu daļa, ko tad tu gribēji, lai es izplatu te jauno vīrusu komandrindas ?
Sēdies divi, nespļausim tālāk par savu lūpu! Nav te jēgas strīdēties ar tiem kas neko no tā nesaprot !
Pasaki man cik vienam masīvam ir intepretātoru ?
Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam ?
NU uz priekšu ! Googlē vari nemeklēt!
Don’t argue with people who write with digital ink and pay by the kilowatt-hour. -=Don Rittner=-
Iztulkojiet man kāds, lūdzu, šito pareizi. Tas siseņkretīns nejēdz ne latviski, ne angliski, bet es gribu zināt, ko tas nozīmē.
Starp citu, viņam ir arī šāds citāts:
“The Mac is not a computer. It’s a way of life.