Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pētījums: katrs ceturtais pirātiskais Windows – inficēts
(oponēt
with people != ar cilvēku
(people
who write with = kas raksta ar
(sākas palīgteikums, kas jāatdala ar komatu)
kilowatt-hour != kilovatiem stundā
(ek, jaucam reizināšanu ar dalīšanu, bet nav jau brīnums – tas droši vien ir mašinkods)
Derētu vispirms izmācīties valodas lietojumu uz trijnieku kaut vai. Un tad mētāt IT bosu kaut no Tatarstānas.
Bet taisnība jau ir – nestrīdēšos ar cilvēkiem, kas raksta ar digitālo tinti un (kuriem mamma) maksā par kilovatstundām.
P.S. Pret Donu Ritneru man nav iebildumu, pret tulkojumu un pielietojumu ir. Un citāts par Mac arī trāpīgs :>
Don’t argue with people who write with digital ink and pay by the kilowatt-hour. -=Don Rittner=-
Iztulkojiet man kāds, lūdzu, šito pareizi. Tas siseņkretīns nejēdz ne latviski, ne angliski, bet es gribu zināt, ko tas nozīmē.
Savākušies angļu “valodas speciālisti”, tas man jau kaut ko atgādina. Slakteri, Kristovskis..tiešām sērga ! 😀
Crow, varbūt: “Nestrīdies ar nūģiem”? What? 😀
Starp citu, viņam ir arī šāds citāts:
“The Mac is not a computer. It’s a way of life.
Varbūt visus šeit nosauksim par nūģiem, tā būs taisnīgāk ?
Un nepiesien man lietas, ar kurām man nav nekāda sakara !
😀 😀 Prātiņnāc mājās, kādā līmenī tu pārzini Assamberu, ka pat uz jautājumu aizmirsi atbildēt!
Protams ka tā ir funkcinējoša Phidel vīrusa komandrindu daļa, ko tad tu gribēji, lai es izplatu te jauno vīrusu komandrindas ?
Raksti vēl, Tev labi sanāk. 😀 😀 😀 Un es tiešām labprāt redzētu 64bit versiju.
Vienā no darba vietām ir sanācis redzēt vienu dīvainu un ne visai skaistu parādību un tā ir.
Cilvēki ar vājāk attīstītu intelektu un mazākām zināšanām, bet lielākām ambīcijām vienkārši nesaprot, ko viņiem mēģina pateikt cilvēks ar vairāk attīstītu intelektu un zināšanām.
Viss pārējais bija baigi nesmuki. Brīžiem man rodas iespaids, ka cilvēki nemēģina rast normālu risinājumu, bet cenšas kā ikvienā tiesā uzvarēt jebkuriem līdzekļiem savukārt runa par taisnību un patiesību nemaz neiet.
Tādēļ
Notepadam vajag ringa tikšanās taisīt, lai izlādētu negatīvo enerģiju un dažs labs saņemtu pelnīto triecienu ar boksa cimdu nu vai arī nesaņemtu, jo visā šajā skandālā daļēja taisnība bija visiem, bet reāla rezultāta nu nekāda.
foruma troļļa
Ir, protams, arī pozitīvas iezīmes admini no Amerikas prot mašīnkodu, diemžēl, trolliski. Tas nozīmē, ka “kodē” tie ritino seju pāri klavierei no kreisās uz labo pusi, turklāt, dara to tā, lai mugurkauls pieskārto ekrānam – viņu miesas būve un fakts, ka nevar atraut viepli no klavieres, pieļauj šādas darbības. Rezultāts ir tīrs trollkods. Š is kods ir unikāls. Tas tiek injicēts Amerikas admiņa mugurkaulā un katrreiz, kad subjekts pieskaras monitoram, met “pop-upus” par infekciju draudiem, tāpēc Amerikas admiņi ir paranoiski. Uz paša admina kompja trollkods neizpildas, jo dators ir pārāk aizķepis ar sēklu un citiem troļļa izdalījumie.
Notepadam vajag ringa tikšanās taisīt, lai izlādētu negatīvo enerģiju un dažs labs saņemtu pelnīto triecienu ar boksa cimdu nu vai arī nesaņemtu, jo visā šajā skandālā daļēja taisnība bija visiem, bet reāla rezultāta nu nekāda.
Eu, šitas i baigais vecis, mhhh…
Kur ātrāk biji? Būtu siseņadminam tāds kā “advokāts treniņbiksēs” 😀
spilgtas personības
[spoil]
Successful troll is successful.
Max trolling reached
Sēdies divi, nespļausim tālāk par savu lūpu! Nav te jēgas strīdēties ar tiem kas neko no tā nesaprot !
Pasaki man cik vienam masīvam ir intepretātoru ?
Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam ?
NU uz priekšu ! Googlē vari nemeklēt!
Ä€, nepamanīju, šie bija tie tavi jautājumi 😀 Nu labi, atbildēšu tavā stilā:
cik vienam masīvam ir intepretātoru
Vienam masīvam, ja pielieto mērvienību konstanti pēc Lorenca-Leibnica parauga, var būt vai nu 2 interpretatori, vai nu neviens. Š ajā gadījumā, ņemot vērā sistemātisko kļūdas iespējamību interpretatora mašīnkodēšanas masīvā, nulle nevar būt, tas būtu ireversionāls fenomens. Tātad, pēc vienkāršas substitūcijas sanāk, ka atbilde ir 2.
Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam
To taču pat palīgskolas sagatavošanas grupiņā māca, ka INT lielums ir atkarīgs no klaviatūras vada garuma izteikts peles steka mašīnkodējuma lielumam.
Vis. Un neuzdod tik elementārus jautājumus vairs, ja nesaprati neko no manis rakstītā teksta, tad problēma ir tavā galvā. Ja nu tomēr kaut kas nav skaidrs, tad lūdzu ar konkrētiem jautājumiem. gūglē vari nemeklēt pat.
Sēdies divi, nespļausim tālāk par savu lūpu! Nav te jēgas strīdēties ar tiem kas neko no tā nesaprot !
Pasaki man cik vienam masīvam ir intepretātoru ?
Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam ?
NU uz priekšu ! Googlē vari nemeklēt!
Ä€, nepamanīju, šie bija tie tavi jautājumi 😀 Nu labi, atbildēšu tavā stilā:
cik vienam masīvam ir intepretātoru
Vienam masīvam, ja pielieto mērvienību konstanti pēc Lorenca-Leibnica parauga, var būt vai nu 2 interpretatori, vai nu neviens. Š ajā gadījumā, ņemot vērā sistemātisko kļūdas iespējamību interpretatora mašīnkodēšanas masīvā, nulle nevar būt, tas būtu ireversionāls fenomens. Tātad, pēc vienkāršas substitūcijas sanāk, ka atbilde ir 2.
Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam
To taču pat palīgskolas sagatavošanas grupiņā māca, ka INT lielums ir atkarīgs no klaviatūras vada garuma izteikts peles steka mašīnkodējuma lielumam.
Vis. Un neuzdod tik elementārus jautājumus vairs, ja nesaprati neko no manis rakstītā teksta, tad problēma ir tavā galvā. Ja nu tomēr kaut kas nav skaidrs, tad lūdzu ar konkrētiem jautājumiem. gūglē vari nemeklēt pat.
Ievietoja: 12 Aprīlis 2011 6:39:19 Tēma rakstīta
Ievietoja: 12 Aprīlis 2011 11:55:01
Googlist! Tik ilgi vajadzēja meklēt googlē informāciju ? 6-5h
—-
Varu pateikt ne ko tu nezini no tā neko, pirmās klases skolnieka atbilde! Pats vispār saprati ko tu tur uzrakstīji, Asambleru viņš zin :D?
Piekrītu lietotājam Macbetonam, nav jēgas par kaut ko komentēt ar tukšiem un cilvēkiem, pārgudro tēlotāju Latvijā netrūkst !
Piekrītu lietotājam Macbetonam, nav jēgas par kaut ko komentēt ar tukšiem un cilvēkiem, pārgudro tēlotāju Latvijā netrūkst !
Tāpēc ejiet kopā ar betonu divatā diskutējiet un netraucējiet mierīgajiem iedzīvotājiem dzīvot, visa pasaule jums par to būs pateicīga!
[spoil]
a
Un ko TIEŠ I TU nesaprati no manas atbildes?
Nu labi, uzprasījies, “Pasaki man cik vienam masīvam ir intepretātoru ?”
Kā tu domā asamblerist, kas ir interpretators? Un kāds vispār ir sakars datu struktūrai ar interpretatoru?
“Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam ?”
Tad precizē, TU domāji 09h interruptu?
Un pie reizes atbildi uz vienu vienkāršu manu jautājumu, kāda ir galvenā atšķirība no Masm un Tasm? Jebkurš cilvēks, kas kaut cik ir mācījies x86 assembleru pateiks.
P.S. palasījos kādas tik pērles neesi rakstījis šeit, un arī citos topikos. “dekompilāciju ar Delphi jātaisa” vispār gāž no kātiem. 😀 Labi vari arī neko neatbildēt.
P.S.2 “kuru nozags trīs bankas kodus, vairāk nevajag lai izģenerētu visu bankas karti ar visiem 41 bankas kartes kodiem !”
Lūk: 552419, 039951, un 385622. reāli kodi no manas swedbank kodu kartes. “izģenerē” man pārējos! Ja izdarīsi, aizskaitīšu VISU savu naudu no sava konta tev.
Sysadmins2, es nevienā vietā neesmu teicis, ka zinu “Asa
Un ko TIEŠ I TU nesaprati no manas atbildes?
Nu labi, uzprasījies, “Pasaki man cik vienam masīvam ir intepretātoru ?”
Kā tu domā asamblerist, kas ir interpretators? Un kāds vispār ir sakars datu struktūrai ar interpretatoru?
Izcelšu ! Melot mēs mākam !
Ievietoja: 11 Aprīlis 2011 18:55:57
Zini, labāk neraksti vispār neko, no kā nesaproti vispār neko Tā nu ir sagadījies, ka arī es protu asm`u
“Cik liels ir masīvs INT klaviatūras stekam ?”
Tad precizē, TU domāji 09h interruptu?
Un pie reizes atbildi uz vienu vienkāršu manu jautājumu, kāda ir galvenā atšķirība no Masm un Tasm? Jebkurš cilvēks, kas kaut cik ir mācījies x86 assembleru pateiks.
Te mēs redzam tavu izglītības līmeni ! Atbilde, neapmierinoša, meiģini vēlreiz !
P.S. palasījos kādas tik pērles neesi rakstījis šeit, un arī citos topikos. “dekompilāciju ar Delphi jātaisa” vispār gāž no kātiem. 😀 Labi vari arī neko
neatbildēt.
Dekompilācijas konvertēšanu un gala kompilācijas piemērošanu nekomentēšu tev tā pat to neizprast.
Kvazistacionāro pipelizatoru arī… T H E P I Z Ä¢ E T S, es gārdzu 😀
Beidz reiz ķert, ja raksti tad raksti pa topika tēmu, ja vēlies izlādēties tad meklē citus !
P.S.
Atkārtošos: Kā viena vārna noķērcās, tā salidoja vesels ar tādiem pašiem ķercējiem, neviens no tiem neatstāja nevienu

{…}neviens no tiem neatstāja nevienu
Lādējiet vien no torrentiem tie ir pilni ar visādām ļaundabīgām programmām ir pat programmas kuras pat gadiem netiek nevienā antivīrusa datubazē, bet dators no tā karas un bieži hakeri jau ložņā pa jūsu failiem. Interesanti cilvēki palikuši savā domāšanā, nolādēs pa brīvu un domās ka tas viss viņam perfekti strādās. Atšķiribā no citiem es nopērku programmas komercversijas un lietoju, protams dārgi, bet tas atmaksājas čakarēties.{…}
Tas viss jau pirmajaa no daudziem pasha komentiem – tev nepiestaav dubultmoraale..
Cilvēki jau mēģināja, bet tu neklausies saprāta balsī, tu ķērc savu un tad tu brīnies, ka par tevi ņirdz.
Bet OK, es uz brīdi pieņemšu, ka esi sprātīgs radījums un mēģināšu ar tevi komunicēt civilizētā veidā.
Tātad tu apgalvo, ka no P2P cilvēki pilnīgi noteikti iegrābsies vīrusos, tāpat tu arī apgalvo, ka eksistē vīrusi, kurus gadiem neviens neatrod un, lai atrastu vajag assamlera zināšanas. Nu tad visu pēc kārtas.
1. Tavi apgalvojumi ir spēcīgā pretrunā jau ar pašu rakstu – iesaku tev to vēlreiz pārlasīt.
2. Ilgadīgi, patiešām kaitīgi vīrusi nav. Ja tu vari pierādīt pretējo uz priekšu – linkus, vīrusu nosaukumus studijā.
3. Vai tu kādreiz esi kaut ko dzirdējis par heiristiku? Ļoti daudzos antivīrusos tāda ir iestrādāta un tā darbojas ļoti labi – spēj noķert drazu, pat ja tā nav vīrusu datu bāzē. Kas attiecas uz patiešām nejaukiem radījumiem, es ticu, ka tādi noteikti atrodas un, ka pret tiem ir bezspēcīgi Anti vīrusi, BET tu man mūžā neiestāstīsi, ka tik nopietni parazīti tiek izplatīti ar atsevišķām Win kopijām. Tādas lietas nerada hakeris pagrabā, tur apakšā ir vesela organizācija (palasi kaut vai par StuxNet). UN kas ir pats svarīgākais, tos lopus neviens neķer ar assambleri – tos ķer ar WireShark – skanē tīklu un tikai pēc tam, ja ir interese, var ravēt un pētīt procesus, bet tas vairs nav admina pienākums, tas ir dažādu security kompaniju uzdevums.
Kas attiecas uz tavu pieredzi par to, ka servisā pie tevis nonāk nelicenzētas kastes ar vīrusiem:
1. Nelicenzēts ir lētāks, tātad skaita ziņā tie noteikti pārspēs liecnzēto skaitu – tas ir tikai likumsakarīgi.
2. Ja tu intereses pēc salīdzinātu licenzētos problēm datorus ar nelicenzētiem problēm datoriem, esmu diezgan pārliecināts, ka tīri procentuāli, cipari būtu ļoti līdzīgi – plika skaita ziņā, protams, nelicenzētie būs vairāk, jo viņi kopumā ir vairāk.