Philips atteicies no audioprodukcijas ražošanas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Philips atteicies no audioprodukcijas ražošanas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Austiņas, mājas kinozāles, mūzikas centrus, skandas, mobilās dokstacijas un citu audioprodukciju ar Philips zīmolu mēs drošvien vairs neredzēsim, jo Nīderlandes kompānija nolēmusi no šīs nozares atbrīvoties. Konkrēti pārdos Honkongā bāzēto meitasfirmu Woox Innovations, kuras audioaparatūras izstrādnes tiek ražotas ar Philips nosaukumu. Woox strādā 1900 darbinieku, un firmas gada apgrozījums sasniedz 1,6 miljardus USD.

Ražotnes pircējs ir pasaulslavenais ASV ģitāru un citu mūzikas instrumentu ražotājs Gibson Brands. Nopērkot audioprodukcijas kompleksu, Gibson paplašinās biznesu, un bez mūzikas instrumentiem ražos arī skaņu tehniku. “Š is nolīgums ir svarīgākais etaps firmas Gibson Brands attīstībā, kura cenšas kļūt par galveno spēlētāju pasaules skaņas un mūzikas nozarē,” komentē ģenerāldirektors Henry Juszkiewicz. “Iegādājoties Philips audio un mājas izklaides biznesu, mēs turpināsim piedāvāt patērētājiem augsti kvalitatīvus audioproduktus, un dāvināt neaizmirstamus iespaidus.”

Darījuma kopsumma ir 135 miljoni EUR, un tā rezultātā Gibson arī iegūs tiesības 7 gadus izmantot Philips zīmolu. Kādu laiku Philips vēl paturēs sadzīves videoatskaņotāju ražotni (kas arī atrodas Woox sastāvā). 2017. gadā arī to nodos Gibson Brands rīcībā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_philipsdcm2060sistemahomeaudioiphonepic0570x387_1.jpg[/img]

Aldis
    Participant

i labi arī ir.. ja agrāk philips skaitījās kruts, tad nezinu kurā galā…? 😀 Vienīgais ko šamie prot ražot ir matu skujamās mašīnītes un spuldzes.. 😀

ruukjis
    Participant

+1

Sentēvu patiesība – nekad nepērc audio tehniku no firmas, kas ražo gludekļus. 😀

iKey
    Participant

SAMSUNG? LG? 😀 abi divi ražo visu, sākot no parastām spuldzītēm, līdz sarežģītam medicīniskam un zinātniskam aprīkojumam

grisha
    Participant

Un vinjiem arii ir labas mantas? iipashi jau Samsungam, kursh, piemeeram, cietos diskus nejeedz stabilus padariit.

msh
    Participant

Hm. Man mašīnā ir savulaik maiņas ceļā iegūts philips kinozāles subis. Uz viņa ir klaji sad0rsts ka viņa jauda esot 80w – pie viņa astoņām omēm mans pastūzītis labi ja kādus 35w uz viņu varētu padot, ar to visu skaļrunītis ir uz izvērpšānās robežas – un kaste arī uz savas robežas 😀

ruukjis
    Participant

Jā, bet vai tu esi redzējis Samsung gludekli?.. 😀

Participant

Vecākiem bija 2 Samsung putekļu sūcēji, pirmais (tas vecākais) nomira pēc gada, bet otrs izvilka mēnesi. Tehnika bija ieturēta Samsung stilā – daudz un dažādu nevajadzīgu fīču, kas ietērpts lētā plastmasā. Mūzikas sistēma vecākiem no Samsung, arī padārga, jaudīga, kas dveš spēcīgus basus, bet tā skaņas kvalitāte.. Nu nē, dzīvoju stereotipos, jebšu bez Samsung, jo reti nākas redzēt viņiem ko tādu, kas mani apmierinātu. Ar LG man gan nav bijis tik traki.

RicoPico
    Participant

Njā, man arī jau kādus 6 gadus ir Samsung sucekļupūtējs. Nav tā, ka būtu sajūsmā- Karčers būtu labāks. Bet nu jau kādu gadu cenšos viņu nobeigt, lai būtu iemesls nopirkt jaunu. Tas zaraza pat ūdens peļķi iesūc un neko…

Brutto
    Participant

Philips AZ 2048 vēl tagad man labi kalpo. Būtu kaut kāds beznosaukuma čai-čai produkts, gan jau, ka sen būtu nosprādzis.

[spoil][img]https://cf5.souqcdn.com/item/37/41/52/item_XL_374152_465133.jpg[/img][/spoil]

shadow118
    Participant

Man mājās Samsung mūzikas centrs jau vairāk kā 10 gadus ir. Strādā bez problēmām.

iKey
    Participant

No Samsung ir 3 monitori. CRT kalpo jau kādus 10 gadus (vajag šad tad iekaustīt, lai bilde būtu vajadzīgajās krāsās) un pārītis LCD (9 un 4 gadus veci, un par tiem sūdzību nav)

Crow
    Participant

Manējs AZ 2025 kasetes vairs nespēlē 🙁

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā