Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › php failu kopēšanas scripts
ja es pareiz sapratu, tad ar Winbolic tev nemaz Scheduled Task nevajag,
jo divi linkotie foderi fiziski norāda uz vienu un to pašu vietu
Kas attiecas uz CUT, tad tādas komandas nav, toties ir DEL.
sapi*** gudrībā :duno: par tiem linkiem sapratu..
par to DEL – tieši tāpat var uzrādīt kādus tieši failus dzēst ja? 🙂 un vai to var izdarīt tajā pašā vienā komandrindā ? Piemēram šitā:
cmd /c copy C:no foldera*.dem* C:uz folderi /c del C:nofolder*.dem
jeb kautkā savādāk jādarās ?
Labāk jau būtu uzprogrammēt kādu mazu softu, kas to visu dara, nomest viņu trajā un gatavs. Noteiktā laikā izsauc tādu un tādu funkciju. Kādreiz biju spēcīgāks programmēšanā, tagad visu esmu novārtā pametis.
Paldies visiem par ieteikumiem and staff – viss notiek ar to pašu parasto Scheduled Task !!
P.S Cut komadas tiešām nav cmd (command prompt). Š ķiet tā cut komanda aizvieto move konsoles… Imho win+r -> cmd -> help -> command /help vai kā tur bija tai windows 😉 Ganjau tiksi cauri.
Varu tev uzreiz ieteikt. Ja tu to web gribi normālu taisīt, tad neturi uz savu PC, sākumā vecais best.oo.lv turējās uz mana servera, baigi jāuzmana serveris, nekad neko nevar paredzēt. Tāpēc iesaku visu mēģināt vienā vietā salikt. Bet laikam tavā gadījumā, tas nebūs iespējams.
nestāv uz mana PC – ir atsevišķa kaste, kas attiecīgi komplektēta un protams atsevišķa reālā IP.. jeb tu biji domājis neturēt tipa mājās bet maksāt kautkādam serveru hostingam ?
2 Tvinky – točna 🙂 eh manas līkās rokas..
senkjūū !!
Tieši tā. Labāk uzticēt to lietu citiem. Protams, ne jau te Latvijā 😀 Tādas summas plēš. Par 1 GB vietu 15 Ls mēnesī, dārgi.
nu tur neko nepadarīsi.. backup visu laiku taisu drošības pēc, bet nu hostēties kautkur nav man īpaša vēlēšanās ņemot vērā, ka tas nav nekāds grandiozais projekts, bet gan vienkāršs CS serveris kur savākties no sērijas savējiem, lai pašaudītos vai sarunātu kādu aldar-strike :party:
NAHRENÄ€ TU CS NEVARI UZINSTALĒT VNK SERVERA PUBLISKAJÄ€ DIREKTORIJÄ€ VAI ARĪNORÄ€DĪT VĒLVIENU PUBLISKO DIREKTORIJU IEKŠ HTTPd.CONF UN ĻAUT TO VISU IZDARĪT PHP SKRIPTIEM?
P.s. sorry par capsy.. es vnk nespēju noturēties.. :die:
HLTV demkas raksta CS servera direktorijā kur atrodas attiecīgi visi CS servera faili un tas sanāks ka visi publiski tiktu viņiem klāt
nu kuš kuš kuš
HLTV demkas raksta CS servera direktorijā kur atrodas attiecīgi visi CS servera faili un tas sanāks ka visi publiski tiktu viņiem klāt
tur tik HLTV bija kapsos, pārējais noboldots.
P.S.- noteikumos naw aizliegts kapsot, bet nu naw jāaizraujas. saprotu edgaru- visu laiku klusēja, laikam domāja ka aizies pasham. Bet nu tas nekas. tātad probēma atrisināta- tas ir labi.
Ghh, iešāvās galvā viena doma… A tam HLTV nevar norādīt path kur to .dem failu likt? Varbūt pa taisno var likt tajā web_root. Vienīgā probza tad var sanākt tad, kad tas fails ir vēl neierakstīts (ja nu vienīgi viņš neveido kādu .dem~ uz pagaidu laiku). Bet principā te ir daudz variantu šķiet 😉
tas bija pirmais ko mēģināju sagoogļot, bet nu nav tik tālu džeki aizdomājušies.. jācer kā kautkad izlaidīs update un būs iekļauta tāda iespēja – tāds variants būtu pac ideālākais :party:
🙂[code] ?>
🙂
Preses relīzes