Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › phpBB latviešu valoda
Problēma radās pie katalogu izveidošanas. Katalogu nosaukumiem neņem pretim latviešu burtus ar garumzīmēm un mīkstinājumiem. Uzsit virsū logu ar kļudu
ÐžÐ±Ñ‰Ð°Ñ Ð¾ÑˆÐ¸Ð±ÐºÐ°
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: ‘xC4xABxC5xA1an…’ for column ‘forum_name’ at row 1 [1366]
SQL
UPDATE phpbb_forums SET parent_id = 0, forum_type = 0, forum_status = 0, forum_parents = ”, forum_name = ‘Aīšana’, forum_link = ”, forum_desc = ”, forum_desc_uid = ”, forum_desc_options = 7, forum_desc_bitfield = ”, forum_rules = ”, forum_rules_uid = ”, forum_rules_options = 7, forum_rules_bitfield = ”, forum_rules_link = ”, forum_image = ”, forum_style = 1, display_subforum_list = 1, display_on_index = 0, forum_topics_per_page = 0, enable_indexing = 1, enable_icons = 0, enable_prune = 0, prune_days = 7, prune_viewed = 7, prune_freq = 1, forum_flags = 32 WHERE forum_id = 7
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 1242
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 179
CALL: acp_forums->update_forum_data()
FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_forums->main()
FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Bez garumzīmēn ņem pretim. Lūdzu palīdzību, jo no programmēšanas nesaprotu neko.
Lejupielāde paku vēlreiz, at’zip’o, izdzēs veco paku no servera, tās vietā augšuplādē jauno, at’zip’oto, ielogojies ACP un iztīri cache… 🙂
P.S. Drīzumā izlaidīšu nākamo pakas versiju, kur būs viss kas ir krieviski aizstāts ar oriģinālvalodu… Ja kādam ir kas iztulkots phpBB 3 dzinējā, lūdzu darīt man zināmu… 🙂 Paldies.
Visu izdarīju, no jauna saglabāju valodas mapi, iztīrīju arī vadības panelī cache, bet tas nelīdzēja, joprojām man rāda to pašu kļūdu.. nesaprotu, varbūt daru ko nepareizi.
Valodas mapi es liku uz sava domena-subdomēna vadības panelī ‘cPanel’, turpat arī atradu cache. Varbūt cache jāmeklē foruma admin lapā, diemžēl, tur tādu nevaru atrast.
Tomēr arī tā iztītīšana nelīdzēja
Mēģini uzlikt default aņgķu valodu, tad arī ir šis errors?
latviešu valodas fails man ir saglabāts en_us valodas vietā
Lejupielādējam attiecīgo phpBB versiju no phpbb.com. At’zip’ojam to, pārsūtam mapīti – language/en – uz attiecīgo mapīti – language – uz servera. Tad ielogojamies ACP, uzliekam to kā default valodu, pēc vēlēšanās izdzēsiet vai nē (caur ACP sākumā) en-us, tad izdzēsiet caur FTP… 🙂 Kā tā. 🙂
oky.. sākšu visu no sāku, tikai tagad mēģināšu ne ar en_us, bet en mapi
vai nevarētu būt tā, ka mana foruma phpBB versija vienkārši nesakrīt ar latviešu valodas mapes phpBB versiju, un tāpēc kaut kas gļuko?
Maz ticams. Tev uz foruma ir kādas modifikācijas (MODs)?
tur jau vēl nav ko aiztikt, nekā vairāk par tukšu, tikko uzinstalētu forumu nav
labi, jau labi nosūtīju, arī tur nav nekā tāda.. 🙂
Preses relīzes