Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › PHPBB: Portāla modifikācija (pamācība)
Viss kas mums ir vajadzīgs ir phpbb forums
Sekojam instrukcijām, kas ir norādītas ezportāl instalācijas failā. Izpildot visas darbības, mēs iegūstam pilnvērtīgu sākuma lapu, kurā varam attēlot, kādas foruma kategorijas informāciju, kura parādīsies, ka ziņu vai rakstu veidā.
Viss galvenais izskata fails ir portal_body.tpl, kurā Jūs paši pēc saviem ieskatiem variet pievienot blokus, informāciju, un daudz ko citu.
Galvenais ezportal konfigurācijas fails ir portal.php, kurā Jūs variet norādīt no kurām kategorijām ņemt pēdējos komentārus, ziņas, variet norādīt arī ziņu garumu un attēlošanas skaitu.
Vairāk modifikācijas tieši priekš ezportal skatīties šeit
Ezpotala modifikācijs lejupielāde šeit
Contrib – Blocks for ezPortal mapē atrodas daži papildinājumi priekš ezportāla.
Pēdējo komentāru bloks
Meklēšanas bloks
ÄŒata bloks
Un vēl dažas modifikācijas.
Ja rodas kādi jautājumi, problēmas vai neskaidrības noteikti palīdzēšu ar tām tikt galā.
Lai veicas.
Š eit ir dažas lapas, kurās ir pielietots ezportal
bet kur lai dabūn labu hostu uz kura uzlikt šos failus?
Latviešu valoda:
gadiijumaa te viss nav uz liidziiga principa? 🙂
Laikam ir 😀
General Configuration – Use SMTP Server for email (ielikt Jā)
SMTP Server Address – ieraksti localhost
SMTP Username – ieraksti email servera lietotāju, ko izveidoji iekš sava hosta paneļa
SMTP Password – ieraksti email servera lietotāja paroli, ko izveidoji iekš sava hosta paneļa
Ja netiec skaidrībā,. tad atraksti man visus savus servera datus, tb username un paroli, varbūt varu tev uzlikt adresi piem
Fatal error: Call to undefined function phpbb_fetch_posts() in /www/5gbfree.com/c/o/m/company/htdocs/portal.php on line 196
Un vēl kāpēc headeri tiek sūtīti divreiz. Ieteikums, nomet visu nost, un sāc no jauna. Ja ko nezini, droši jautā, palīdzēšu.
P.S. Un kapec tu doma ka es esmu padevies? 😀
Foxer, vai tu man nevarētu uztaisīt SMTP serveri, jo man met erroru!
Tie linki vairāk neiet! :/
Foxer, vai tu man nevarētu uztaisīt SMTP serveri, jo man met erroru!
lieto jau esošos SMTP serverus
Preses relīzes