Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › PHPBB: Portāla modifikācija (pamācība)
Ieraksti nslookup
un man ir viens jautājums par tādu lietu: es vēlos pieregistrēties savā webā, bet pēc registrēšanās man izmet kautkādu erroru “Debug mode” kā lai to izlabo? Ceru, ka varēsiet palīdzēt.
varētu lūdzu atjaunot linkus? :duno:
un man ir viens jautājums par tādu lietu: es vēlos pieregistrēties savā webā, bet pēc registrēšanās man izmet kautkādu erroru “Debug mode” kā lai to izlabo? Ceru, ka varēsiet palīdzēt.
Tev vajag smtp uzstadijumus lietot. Varu izveidot tev epastu, un varesi lietot notepad smtp. Bet vestules adrese naks piem
Varbut vel vari izmantot so dos.lv. ari mazins mail serveris, iespejams viniem ir smtp vai pop3 iespejas.
āa un varētu lūdzu pateikt kā ievietot savu ikonu blakus tai vietai kur ievada mājas lapu (kipa
Esu visu taisījis, bet bugi,bugi,bugi 🙁
Kāds man lūdzu nevarētu uztaisīt PHPBB+EZ-PORTAL+CARD HACK+REPUTATION+DEOX TEMPLATE 🙂 plzz ļoti lūdzu!
Esu visu taisījis, bet bugi,bugi,bugi 🙁
Kas ir card hack? Pirmo reizi tadu modu dzirdu.
Butu vieglak pateicis, notepad.lv klonu 😀
Diemzel neviens neteres prieks tevis laiku un pa free neveidos. Pagaidi nedauz, varbut uz vasaras pusi veidosu portalu modifikaciju kopumu prieks lv cilvekiem. Nu taa teikt Latvian phpbb portal sorce.
Taja instalacija –
#
#
login.php
#
#
#
redirect(append_sid(“index.$phpEx”, true));
Man nav tas login.php fails nekur !
Kads palidz man ludzu :/
āām 😀 itkā iemetu iekšā tos failus nu kādi 4 – 5 bija bet vienalga man neradas tas Portal 😀
Ar iemešanu vien tur nepietiks. Jāpārkopē arī dažas rindiņas.
Preses relīzes