Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pie Uzvaras pieminekļa dāvinās Android viedtālruņus
Lai pasākums noritētu iespējami jautri, paredzēta atrakcija “Destroy Your Android”. Būšot sarūpēti arī nepieciešamie rīki – kalēja lakta, veseris, elektriskais urbis, zāģis. Akciju filmēs TV3 uzņemšanas grupa. Par fona mūziku un dejām gādās šlāgerapvienība “Kantoris 04” un Kombuļu Inese. Adrenalīna līmeņa uzturēšanai vēsā laikā darbosies telts ar karstvīnu, degvīnu u.c. atspirdzinošiem dzērieniem.
Android Nīdēju biedrības priekšsēdētājs system32
Nesen paņēmu uz testu Nexus 5, pirms tam pus otru gadu tā īsti smuku un ātru Android nebiju lietojis. Tagad pagāja nedēļa un viņš liekas prasts un neglīts. Nekāda jēga no viņa. Android mārketā ir pārāk daudz aplikāciju, tas jau paliek garlaicīgi, nevar izsekot līdzi jaunumiem, un tās ir totālākie sūdi un sliktas kvalitātes. Laikam nezinu nevienu Android telefonu, kas pie visu laiku ieslēgta 4G neta, pa vidam Wifi, aptuveni 1,2K sms dienā un dafigā zvani izturētu 2 dienas. Paskatoties uz to, kā Windows Phone attīstās, salīdzinājumā Android vispār stāv uz vietas.
Still sucks.
system32
Abos gadījumos cienītais uzprasās uz rozā lietotāja statusu. :>
No tā posta, kur iet runa par Android tā pa īstam es teiktu, ka domāju tikai 12. punktu, un tas ir – still sucks.
Ir interesanti uzrakstīt kkādu sūdu un vērot kā cilvēki tērē savu laiku lai par to ceptos 😉
Ir iOS fani, ir Android fani un ir Windows Phone fani (es) un ir interesanti pavērot kā katrs aizstāv savu fronti. Un kad tīmeklī paliek garlaicīgi, es rakstu visādus sūdus, par kuriem man varbūt nepienāktos rakstīt un kuri varbūt aizskar kāda jūtas. Sorry!
Tanī pat laikā izjūtot nožēlu par tiem, kuri ļaujas šadai provokācijai. Mērkaķu barā tas ir pieļaujams. Cilvēkam tomēr būtu jādomā līdzi, vai ir vērts nolaisties līdz potenciālā idiota vai kūdītāja (master of puppets) līmenim.
biju sestdien komandējumā uz Liepāju ! Forša pilsēta, daudz sajāta bruģa, stiprs vējšs , un tici, vai nē, redzēju autobusa pieturu Invalīdu iela !111 Kāda sakritība, ne?? 😀 Žēl ka neuztaisiju selfiju, bet nu garīgais srazu +5 😀
bet nu kopsummā pilsētā tiešām ir ko redzēt. vienīgais diskonfortu radija vējšs, pie kura iemītnieki jau ir pieraduši, kā pie stāvoša gaisa. Man ļoti arī patika viesumājas “Robežu nams” apkalpošana. Neko pielikt, neko atņemt.
Arī Rūķis apsolījās nelamāties veselu mēnesi. Starp citu, telefonus dalīs Saeima deputāti tērpušies pionieru tērpos, pa taisno no Š lesera mašīnas bagāžnieka.
Jebšu kārtējais gadījums, kad cilvēks uzraksta ko stulbu, bet pēc tam aizbildinās, ka tas bija tikai, lai “rosinātu diskusijas” vai “iemestu banānu pērtiķu krātiņā”, lai gan patiesībā vēlas šādi glābt savu tēlu.
Š rēdingers ar visu savu kaķi
[spoil][img]
Trīs RedBull pēc negulētas nakts, laikam, nebija prātīga ideja…
Preses relīzes