Pie Uzvaras pieminekļa dāvinās Android viedtālruņus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Pie Uzvaras pieminekļa dāvinās Android viedtālruņus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Visi, kuriem vēl nav, vai arī kuriem ir vēlme iegūt sev otro tālruni, tiek aicināti šodien, 2014. gada 1. aprīlī plkst. 12.00 atnākt līdz Uzvaras piemineklim Rīgā, kur Android Nīdēju biedrība rīkos Android viedtālruņu dāvināšanas akciju. Gadījumā, ja “zaļo Andru” visiem nepietiks, organizācija Greenpeace sarūpējusi pašizgāzēja kravu (attēlā) ar mazliet vecākiem tālruņu modeļiem, kuru vidū ir ļoti daudz pieprasīto Nokia 3310 un 5110.

Lai pasākums noritētu iespējami jautri, paredzēta atrakcija “Destroy Your Android”. Būšot sarūpēti arī nepieciešamie rīki – kalēja lakta, veseris, elektriskais urbis, zāģis. Akciju filmēs TV3 uzņemšanas grupa. Par fona mūziku un dejām gādās šlāgerapvienība “Kantoris 04” un Kombuļu Inese. Adrenalīna līmeņa uzturēšanai vēsā laikā darbosies telts ar karstvīnu, degvīnu u.c. atspirdzinošiem dzērieniem.

Android Nīdēju biedrības priekšsēdētājs system32:

Quote:

Nesen paņēmu uz testu Nexus 5, pirms tam pus otru gadu tā īsti smuku un ātru Android nebiju lietojis. Tagad pagāja nedēļa un viņš liekas prasts un neglīts. Nekāda jēga no viņa. Android mārketā ir pārāk daudz aplikāciju, tas jau paliek garlaicīgi, nevar izsekot līdzi jaunumiem, un tās ir totālākie sūdi un sliktas kvalitātes. Laikam nezinu nevienu Android telefonu, kas pie visu laiku ieslēgta 4G neta, pa vidam Wifi, aptuveni 1,2K sms dienā un dafigā zvani izturētu 2 dienas. Paskatoties uz to, kā Windows Phone attīstās, salīdzinājumā Android vispār stāv uz vietas.

Still sucks.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_cellphones_1.jpg[/img]

Aldis
    Participant

Man šķiet ka tā ir Kremļa organizēta provokācija, noteikti system32 abi ar Ilarionu Girsu ir dabūjuši tiešo pārskaitījumu no Putina par šīm veiktajām aktivitātem! 😀

akms47
    Participant

Uz datumu paskaties. 😀

Aldis
    Participant

U dont say ka nesaprati sarkasmu? 😀

Ralfie
    Participant

Nosūtīt 1200 sms dienā? rupji rēķinot vismaz 6 stundas no vietas ar ieslēgtu ekrānu sūtīt/saņemt sms.. Liec tak maloļetkām mieru!

system32
    Participant

Nu man tak Mikriņsofc maksā par Android nolikšanu. 😀

Aldis
    Participant

Microsofuck…

system32
    Participant
    RicoPico
    Participant

Nevaru iebraukt- SystemPuika apzināti ar trollismu nodarbojas, jeb tiešām ir tik sekls šaurpieris?

Abos gadījumos cienītais uzprasās uz rozā lietotāja statusu. :>

system32
    Participant

Un kā tev liekas? 🙂

No tā posta, kur iet runa par Android tā pa īstam es teiktu, ka domāju tikai 12. punktu, un tas ir – still sucks.

Ir interesanti uzrakstīt kkādu sūdu un vērot kā cilvēki tērē savu laiku lai par to ceptos 😉

Ir iOS fani, ir Android fani un ir Windows Phone fani (es) un ir interesanti pavērot kā katrs aizstāv savu fronti. Un kad tīmeklī paliek garlaicīgi, es rakstu visādus sūdus, par kuriem man varbūt nepienāktos rakstīt un kuri varbūt aizskar kāda jūtas. Sorry!

Andron MacBeton
    Participant

Jūsu humors prasās Fontaine, humora dienās. Tikai smiesies nevis ar jums, bet par jums.

RicoPico
    Participant

Nu tam es varētu piekrist, ka no psiholoģijas viedokļa ir jautri iemest vienu banānu krātiņā ar desmit mērkaķiem, lai pavērotu kā notiek cīņa par titulu “Alpha Male”.

Tanī pat laikā izjūtot nožēlu par tiem, kuri ļaujas šadai provokācijai. Mērkaķu barā tas ir pieļaujams. Cilvēkam tomēr būtu jādomā līdzi, vai ir vērts nolaisties līdz potenciālā idiota vai kūdītāja (master of puppets) līmenim.

Y
    Participant

Interesanti, ka tāds tādu neatpazīst… System32 sapratīs. or NOT 😀

BERILS
    Participant

ha !

biju sestdien komandējumā uz Liepāju ! Forša pilsēta, daudz sajāta bruģa, stiprs vējšs , un tici, vai nē, redzēju autobusa pieturu Invalīdu iela !111 Kāda sakritība, ne?? 😀 Žēl ka neuztaisiju selfiju, bet nu garīgais srazu +5 😀

bet nu kopsummā pilsētā tiešām ir ko redzēt. vienīgais diskonfortu radija vējšs, pie kura iemītnieki jau ir pieraduši, kā pie stāvoša gaisa. Man ļoti arī patika viesumājas “Robežu nams” apkalpošana. Neko pielikt, neko atņemt.

garaisezis
    Participant

nevajag melot, TV3 tur nebūs, tā vietā nāks Albertiņš ar savu video skaņas celiņu uz gaiši zila fona, kā arī svinīgi McBetons pāries jaunā līmenī, no XP atvadoties uz M$ Vista…

Arī Rūķis apsolījās nelamāties veselu mēnesi. Starp citu, telefonus dalīs Saeima deputāti tērpušies pionieru tērpos, pa taisno no Š lesera mašīnas bagāžnieka.

Quagmire
    Participant
    grisha
    Participant

Organizeetaaji bija tik laipni ka tiku pie trim telefoniem. Vienu ar sazaagjeeju ar fleksi. Kuuk video: https://www.youtube.com/watch?v=eSWCwNxsUE4

Participant

Man gan ir tāda sajūta, ka banāns krātiņā netika iemests, lai pārbaudītu pērtiķus. Manuprāt, šajā gadījumā pats pērtiķis ar banānu rokās paklupa, atdauzīja žokli, bet banāns izslīdēja no rokas un iekrita pērtiķu krātiņā, taču pēcāk pērtiķis stāsta, ka banānu iemeta speciāli, eksperimenta nolūkam.

Jebšu kārtējais gadījums, kad cilvēks uzraksta ko stulbu, bet pēc tam aizbildinās, ka tas bija tikai, lai “rosinātu diskusijas” vai “iemestu banānu pērtiķu krātiņā”, lai gan patiesībā vēlas šādi glābt savu tēlu.

RicoPico
    Participant

Š rēdingers ar visu savu kaķi pa zārku rotē. Patieso un pilno scenāriju zin tikai sistēmpuika. Kamēr mēs nezinam kāda ir patiesība- System32 atrodas kvantu paradoksālajā superpozīcijā- vienlaikus ir gan stulbs pērtiķis, gan nogarlaikojies pseidopsihologs.

[spoil][img]https://www.nature.com/nature/journal/v448/n7149/images/448023a-i2.0.jpg[/img][/spoil]

Trīs RedBull pēc negulētas nakts, laikam, nebija prātīga ideja…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā