Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pieņemu par brīvu vai simbolisku samaksu ddr ramu
Ir vajadzība vienam ofisa kompītim pielikt ramu ddr vajadzīgi divi moduļi pa 512MB. Varu piedāvāt kādu šokolādi alus paku vai ko analogu par atlīdzību. Iespaidojoties no sevis ieliktā sludinājuma nedēļu atpakaļ, te visi kliedz ka ddr2 dodot par brīvu vai par 5 latiem varot dabut 1gb, tad nu lūk man ir vajadzība pēc ddr un ņemot vērā to ka ta te nekam nav nekāda vērtība tad varbūt būs kāds kas mani varēs iepriecināt ar diviem ddr 512 ram moduļiem 🙂
Ceru uz jūsu atsaucību!
DDR1 RAMus izķer. DDR2 arī izķer. Par brīvu vai pa alus paku neviens neko tev nedos 🙂 Tā gan ir taisnība, ka pa 5ls var dabūt 1gb DDR2 ramu, bet tikai, ja pamatīgi paveicas.
Un noteikti ticu, ka ofisa kompītim 🙂 Pietam, kāda jēga ofisa kompim no 1gb RAM?
Jēga ir vienmēr no lielāka rama
Pa brīvu tev varbūt atdāvinātu kādu pavisam vecā tipa RAM vai beigtu HDD. Š aubos, ka kāds tev gribēs vienkārši prikola pēc atdot ~10ls.
Un nav gan jēga no lielāka rama. Piemēram, nav ne mazākās atšķirības vai ir 2gb vai kaut 10gb ram, ja ir Windows XP un kādu 3 spēļu spēlēšana reizē nav prioritāte.
Un vispār, tev taču laikam tas kompis vēl nav pārdots, paņem to tirgo pa daļām, no tā izrauj ramu un iestūķē ofisa komī, ofisa kompi atdod kam tur vajag, nevajag, un viss, lieta darīta.
Bet nē, iekāst naudiņu par lūžņiem, pēc tam pieprasīt lai kāds tev ko uzdāvina (visticamāk, ofisnieks liekas klientam, kas par to arī maksās), līdz ar to, šāds solis galīgi nav izprotams.
Kā jau teicu toreiz, teikšu tagad, ja nemāki veidot PC daļu, kompju, un visu pārējo biznesu, nav mūsu vaina.
Un jā, vari braukt uz Liepāju, atdošu divus CRT moņus, kādus 3HDD, katrs ap kādiem 10 – 20 GB, un vēl kaudzi ar sdram moduļiem, pusprāgušas un ejošas mātes, vajag testēt, ejošām vajag proci, utt…
Ja esi ar mieru, vari savākt, pret 4 paku alus.
Viens modulis man ir, bet atdošu tādam, kam tas patiesi būs nepieciešams.
karambā!
Preses relīzes