Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Pieslēdzot ārējo skānas iekārtu , skaņa bez effektiem.
Samsung B2230HD
Vienīgā vieta kur pieslēgt ir Austiņu caurumā. Tā arī izdariju, uz tumbām bass un treble ir uzgriests uz max . iekš TV visi skaņas iestatījumi ir Neaktīvi Pelēki
Vienīgā vieta kur pieslēgt ir Austiņu caurumā.
Bildē gan es redzu normālu audio izeju ar banāniem!
Monitora instrukciju lasīji?
Pamēģini tās tumbas pieslēgt pie kādas citas ierīces, piemēram, kompja – kāda tad skaņa?
Vispār tu esi interesants tips. Normāli cilvēki, uzkāpjot uz grābekļa, dabū pa muti un otreiz virsū nekāpj, jo lūpas asiņo un žoklis sāp.Tad ir tādi mazliet dumjāki, tie parasti kāpj divreiz uz grābekļa. Pirmoreiz uzkāpjot dabū pa purnu, bet kāpj otreiz tikai atmuguriski, ar domu: “ja es neredzu grābekli, tas neredz mani!”, protams, dabū pa mugur, kas sāp ne mazāk un arī šie tipi uz grābekļa vairs nekāpj. Un visbeidzot, ir pilnīgi idiot un dzīvnieki, tie uz grābekļa mēdz uzkāpt līdz pat desmit reizēm, bet galu beigās pat tie radījumi, tīri instinktīvi, saprot, ka grābeklis ir slikti, grābeklis dara pāri.
Tu neiederies nevienā no šīm kategorijām. Mana teorija, ka tu sastāvi no primitīviem nervu ganglijiem, kuriem ir trīs funkcijas – barošanās, defekācija un jēlību spamošana forumos, līdz ar to, tas tevi padara imūnu pret jebkādiem grābekļa sitieniem, pat tiem, kas nāk no trejžuburu sūdu kāta.
Tai skaitā tu pats, Beton – pats spožākais…
Izcili 😀
It kā neesi gluži vairs kā tiko no skolas sola, bet uzvedies kā tāds 13 gadīgs puika, kas zina, ja arī sanāks kādi sūdi, gan jau mammas brunčos varēsi paslēpties.
Autoram: pārsvarā jaunajiem TV austiņas ir praktiski vienīgā analogā izeja, ja neskaita scart
Var jau būt, ka tur, izņemot stereo
Katrā ziņā lielumlielais paldies visiem 😛
Preses relīzes