Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Pirmā paša kodētā programma
🙂
Ja Jaunzems sabijās izlasot šo.. Varu 100% apgalvot, ka LētaisJohnijs savos gados jau ir datorattīstībā šamo pamatīgi “iekabinājis”. 🙂
OFFTOPIK
Ja kas, nobijies es biju pirms tā faila apskatīšanas, jo man bijusi darīšana ar spēcīgākiem BATiem… 🙂 Neapstiprināju, kad man pa skaipu sūtīja, bet pēc apskatīšanās nebija bail – pat palaidu, nekas nenotika, jo man nav ccleaner.exe 🙂
LētaisDžonijs
Ja tiešām gribi iemācīties kaut ko taisīt tad es ieteiktu vispirms izvēlēties, kādā valodā.
Perl, Java, Ruby, PHP, C++, Python, C#.
Un tad tik sāc lasīt.
azazul
Ja kas, nobijies es biju pirms tā faila apskatīšanas, jo man bijusi darīšana ar spēcīgākiem BATiem… 🙂 Neapstiprināju, kad man pa skaipu sūtīja, bet pēc apskatīšanās nebija bail – pat palaidu, nekas nenotika, jo man nav ccleaner.exe 🙂
khmmm
jaunzem, pat tik stulbam kaa tev buutu jaatskjir win komandas no dajebkaadas valodas koda…
bat fails ir tikai win/dos komandu apvienojums un ar dajebkaadu programmeesjanu tur NAV nekaada sakara…
jeb tomeer tu stulbumaa paarspeej manas visdrosjaakaas ceriibas?
[spoil][6:37:03 PM] Kristers: Kas ir Blu-ray?
[6:37:33 PM] Jaunzems: jaunais disku standarts 😀
[6:37:55 PM] Kristers: viņš na to pras
[6:37:56 PM] Kristers: iija
[6:38:03 PM] Kristers: un tas nav jauns
[6:38:13 PM] Jaunzems: salīdzinoši – jauns!
[6:40:43 PM] Kristers: a prezentēts 99 gadā blu ray
[6:40:54 PM] Jaunzems: taurs
[6:41:01 PM] Kristers: lohs
[6:41:24 PM] Kristers: buuta lasiiju, ka br 199 gadaa
[6:41:41 PM] Jaunzems: tu tici Pumam un Ievu Kārlim? 😀
[6:42:05 PM] Kristers: nee
[6:42:25 PM] Jaunzems: The first DVR Blue prototypes were unveiled at the CEATEC exhibition in October 2000 – tikai tad parādījās pirmie PROTOTIPI!
[6:42:31 PM] Jaunzems:
[6:42:38 PM] Kristers: nu vo!
[6:42:52 PM] Jaunzems: zini, kas ir prototips?
[6:43:17 PM] Kristers: protams
[6:43:35 PM] Kristers: Š ogad, no 1 līdz 5 oktobrim Japānā notika izstāde Ceatec, kurā kompānijas Sony, JVC, Matsushita Electric Industrial (Panasonic), Sharp un Pioneer Electronics prezentēja DVD formātam nāvīgas tehnoloģijas blu-ray Disc un AOC
Rakstu sagatavoja zigmars, 30.11.1999 07:00:00
[6:44:05 PM] Jaunzems: 1999. gadā w00t vēl nebija!
[6:44:31 PM] Kristers: un tu nu zini? tad vēl pamperus nēsāji!
[6:44:48 PM] Jaunzems: tu vēl tagad tos nēsā
[6:45:32 PM] Jaunzems: Copyright © 2001-2009. Visas tiesības aizsargātas.
[6:46:41 PM] Kristers: un kā tu zini, ka pirmstam nebija zem cita vārda, pampernēsātāj?
[6:46:52 PM] Jaunzems: permanently blocked
[6:46:57 PM] *** Jaunzems nobloķēja Kristers ***[/spoil]
Tātad ir programmēšanas valoda.
Protams, tas nemaina to, ka ir un paliek šī patiesība:
eu, veči, ko es te mokos tas ir totāls sviests…
The theory of computation classifies languages by the computations they are capable of expressing. All Turing complete languages can implement the same set of algorithms. ANSI/ISO SQL and Charity are examples of languages that are not Turing complete, yet often called programming languages.
Besides, mūsdienās ir diezgan vienkāršs veids kā pārbaudīt valodas : uzraksti attiecīgās valodas kompilātoru/interpretātoru šai valodā.
analoogjijaas runaajot, ja es ieksj brauzera adreslodzinja esmu speejiigs kautko ierakstiit, tad esmu ahujens programmeetaajs?
Š im topikam piederās tikai viena komanda – gtfo;
P.S. Gospoģin Staļin? 😀
Preses relīzes