Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pirmais «nopietnais» iPhone tārps
Pēc tam tārps meklē tīklā citus iPhone, un cenšas iefiltrēties arī tajos, izveidojot botnetjailbroken
Jebkurai kastei bez parole un atvērtiem portiem var pieslēgties un kautko sačakarēt.
Š is ir lietotāju stulbums, nekas vairāk.
Protams, Apple caurumi pat “īsti nav caurumi”. Kas tad tie ir? Dējamspraugas?
Kā jau Janhouse minēja, dēļ pašu cilvēku līkrocības uz jailbrake modeļa kuram attiecīgajām lietām nav uzlikta parole – tā ir lietotāja vaina! Standarta veikalā nopērkama Apple, un standarta firmwarei šis tārps pat neizpildās!
Standartaifons der tikai tiem, kas ir sajūsmas stuporā vien par faktu, ka viņiem kabatā, dubultaizsargājošā apvalkā ir, iedomājieties tik, eppl aifŠns un īsteni ticīgajiem mājās Stīvā altāris. Gribi pamainīt kaut ko? Nē, tas apdraud tavu aizgrauztā ābola domāšanu. Gribi kādu derīgu programmu? Apple Store to tieši pagājušonedēļ aizliedza. Doh…
Pārējiem jailbreak ir dabiska nepieciešamība.
+1 aoma un damncrow
Protams, tas neattaisno Apple nacisma politiku.
Cik esmu bakstījis makintoša OS, tad jāsaka, ka Apple izstrādājumi mani piesaista tikai vizuāli. Ä¢eniāli stilīga vienkāršība it visā. Bet lai maksātu kosmiskus simtus par stilu? Nu nezinu gan… Kā OS, mani MAC nepiesaista it nemaz. Kā teica viens sabiedrībā cienājams onkulis: “Iedod man to naudu, ko gatavojies par MAC izmest, un es Tev TÄ€DU PC pacelšu!”.
Turklāt, tagad izrādās, ka izslavētā visdrošākā OS visā galaktikā nav nemaz tik droša. Paredzu, ka drīzumā Apple metīs nost cenas. Nu cik tad var Totalitāro režīmu piekopt?
Skaudība, vai ne skaudība, bet nu godavārds- es ciest nevaru Applistu augsti paceltos šņukurus. Redz- viņam ir Apple.
Cik esmu bakstījis makintoša OS, tad jāsaka, ka Apple izstrādājumi mani piesaista tikai vizuāli. Ä¢eniāli stilīga vienkāršība it visā. Bet lai maksātu kosmiskus simtus par stilu? Nu nezinu gan… Kā OS, mani MAC nepiesaista it nemaz. Kā teica viens sabiedrībā cienājams onkulis: “Iedod man to naudu, ko gatavojies par MAC izmest, un es Tev TÄ€DU PC pacelšu!”.
Turklāt, tagad izrādās, ka izslavētā visdrošākā OS visā galaktikā nav nemaz tik droša. Paredzu, ka drīzumā Apple metīs nost cenas. Nu cik tad var Totalitāro režīmu piekopt?
Tiešām neienāk prātā, ka ābolis ir gadiem jau līderis datoru attīstībā? Viņu cenām ir neliels pamats- viņi investē miljardus, lai uztaisītu tādu telefonu vai OS. Viņi tiešām piestrādā pie dizaina un ērtības visā. Protams – visam ir trūkumi, bet tas, ka tieši viņi daudz ko izdomā, ko pēc tam “kopē un ražo lētāk” visi citi. Bet neviens neiedomājas, ka maksā nedaudz vairāk par dzelzi ar OS.
un davai – kaut vai piemēram – re kur 1400$. Nopērc man tik pat plānu un efektīvu portatīvo kā macbook air. Ar maksas OS.
Preses relīzes