Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pirmais «nopietnais» iPhone tārps
Nav jau tā, ka mersedesu no opeļa atšķir vienīgi emblēma uz kapota.
Nav jau tā, ka mersedesu no opeļa atšķir vienīgi emblēma uz kapota.
Bet škodu no audi gan. Viss, kas apakšā strādā ir vienāds škodām un audī. (superb un a6)
Bet ko pērk vairāk ?
Te gan man jāpiekrīt godāmajam Rešņa kungam. Visi viņa argumenti ir pilnībā racionāli, un būtībā noliek džedaju pie vietas. Pat plastmasas mekbuki ir daudz kvalitatīvāki kā vidējais HP, acer un citi sūdi. Radagabalam ir viens jau kādus 2 gadus un nekādas problēmas nav bijušas, burtiski ne skrambiņas.
Bet stāstīt, ka McBremze ir cool, manuprāt ir stulbi. Kompim ir jāstrādā ātri un stabili, un useram nav jāzīlē – vai tā proga vēl joprojām laižas vai arī kompis ir uzkāries.
Eudoxus, nespried par lietām, kurās neko nesaproti. Hmm, un palasi Sokrāta darbus.
Lūk, lūk, tieši šim padomam tev vajadzētu pašam sekot. Pirmkārt, tāpēc, ka Sokratam nevis Sokrātam (lai gan dumā Tilde tev teiks otrādi), bet otrkārt, tāpēc, ka Sokratam nav nekādu darbu, jo šis vīrs atteicās savas domas iemūžināt rakstiski.
Vai es te runāju par “vidējo HP, Aceru, …”? Es runāju, ka saķīlēšu kompi, ņemot par pamatu kādu no plaša patēriņa modeļiem. Hmm, Citroenu arī daudzi sauc par sūdu, bet šamējais ir pamanījies daudzos rallijos uzvarēt… protams, saķīlēts… un par stilu runājot – to arī var saķīlēt, un kā vēl.
Bet stāstīt, ka McBremze ir cool, manuprāt ir stulbi. Kompim ir jāstrādā ātri un stabili, un useram nav jāzīlē – vai tā proga vēl joprojām laižas vai arī kompis ir uzkāries.
Klau, tu kādu macbook darbā esi redzējis? Un par kādu saķīlešanu ir runa. Ko tad tu tur laptopam saķīlēsi? Klaviatūru? No alumīnija korpusu izkalsi? Nomainīsi LCD paneli (kas, starp citu maciem ir vieni no labākajiem). Sorry, bet tu tiešām esi galvu saspiedis.
Bet intereses pēc tu varētu pastāstīt tautai, kas tad ir tas, ko tu uz macbook nevari strādāt? (protams, ja dabā esi tādu redzējis, par ko es patiesi šaubos).
Ok. I am out. Tu varbūt uz macbook strādāt nevari. Es savukārt nevaru strādāt uz MSI – galvenokārt sūdīgās klaviatūras dēļ. Citiem vārdiem – vai tev nav ienācis prāt, ka cilvēki dara dažādus darbus uz saviem kompjiem. Skaidrs, ka macbook nav geimeru sapnis. Bet ir jomas, kur tas lieliski noder. Mac OSX arī nav nekādas vainas. Nezinu, ko tu tur bremzīgu redzi. Normāls Intel divkodolu procis ar 2.5 Ghz fekvenci, DDR-3 RAM utt. kas kopā nodrošina tīri pieklājīgu performanci. Atomreaktoru varbūt vadīt nevar, bet ne pārāk lielas bildītes apstrādāt, video montēt utt. var tīri labi. MacBook bača arī velk krietni virs vidējā. Īsi sakot, es nesaprotu, ko tu tur vari īdēt par to MacBook, kurš ir krietni žiperīgāks par vidusmēra pīsli.
Bet intereses pēc tu varētu pastāstīt tautai, kas tad ir tas, ko tu uz macbook nevari strādāt? (protams, ja dabā esi tādu redzējis, par ko es patiesi šaubos).
tu man tā liekas esi bik aptaurēts
strīds sākās par to ka obi piedāvā kompi kas maksās lētāk, bet izdarīt varēs to pašu vai pat vairāk, savukārt tu pagriez problēmu aspektā ko uz dārgā aira nevar izdarīt salīdzinājumā ar lētāku…
paskaties tak pats ko tu gvelz
Es nopērku datoru un uzreiz gribu strādāt nevis ķīlēt.
Preses relīzes