Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pirmais tārps uzbrucis iPhone
Jauno tārpu var saķert tādā gadījumā, ja jailbroken
Viss jau sākās ar mazumiņu.
Viss sākas ar kaitināšanu… Vārdi: Es varu! 😛
p.s. Ja vel zvana melodiju nomainitu vispar butu pilna laime 😀
First off, fire up Cydia and download an application called MobileTerminal. It’s nice and small so shouldn’t take too long. Once downloaded launch it and you’ll be faced with a screen very much like the screenshot over on the left. It’s basically a terminal window just like OS X and linux.
Now just enter the command:
passwd
Now you’ll be asked for your old password which should be ‘alpine’ (without the ‘ obviously), followed by your new one (twice). Nice and simple.
Now you can sleep easy at night knowing that your jailbroken iPhone’s now just a little more secure.
Jā, pret Nokia tune 🙂
Tev labāk būtu piestāvējis izteiciens “pret Windows Startup Sound” 😀
aizgāja pie dieviemMozilla Crash Report
TokRa, Tavs izsaukuma signāls veiksmīgi nokāra manu Firefox’u – ar visiem tabiem tas aizgāja pie dieviemMozilla Crash Report
Laimīgais… man gan ar FF viss ok, bet uzreiz viss Win restartējās, un tad parādījās uzraksts “You may be a victim of counterfeiting” :D:D:D
TokRa, Tavs izsaukuma signāls veiksmīgi nokāra manu Firefox’u – ar visiem tabiem tas aizgāja pie dieviemMozilla Crash Report
Laimīgais… man gan ar FF viss ok, bet uzreiz viss Win restartējās, un tad parādījās uzraksts “You may be a victim of counterfeiting” :D:D:D
Izrādās, ka manā gadījumā pie vainas bija QuickTime plugins – jamo atslēdzot, viss strādā kā nākas.
Preses relīzes