Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Planšetdators
Vēlos iegādāties planšetdatoru, bet lasot internetā atsauksmes par IPad 2 apjuku, jo pozitīvā bija maz…
Tātad, ko varat ieteikt? Kādu planšetdatoru labāk izvēlēties?
Kā ir ar aplikācijām, vai tās visas ir maksas? Kā arī ar internetu IPad’ā?
Ar interneta pārlūkošanu – viss strādā, un pat ļoti normāli, vienīgi nav flash – viss pārējais ir ok. 🙂
Ja skatamies soli uz priekšu, tad nemaz tik tālu nav Windows8 un tā daudzas iespējas, domāju ka uz šiem samsung tabiem, varēs arī uzlikt Windows veidīgu OS sistēmu, ko īsti nevarētu teikt par Ipadiem. Bet varbūt šeit kļūdos.
Varbūt kāds var nosaukt viena un otra plusus un mīnusus 🙂
Kāds ir testējis?
Varbūt kāds var nosaukt viena un otra plusus un mīnusus
Bet gribās dzirdēt arī viedokli no cilvēkiem, kas ir turējis abus rokās un reāli arī salīdzinājis. Jo sajūta, ka dažos video tiek reklamēts, attiecīgi, viens vai otrs produkts un viss.. 🙁
Mīnums, pamēģini foto jeb kādu mp3 musikas gabalu nosūtīt pa Bluetooth, aiznes savu brīnumu pie kāda cita datora un ielādēt tikai vienu dziesmu.. ok, ok, labi, ir jau iespējams arī bez itunes, uzliekam cydia un uz priekšu.. bet nu tomēr…!!!
p.s. Mainu iPhone pret htc sensation jeb Samsung galaxy S2, atrodos kaut kur UK!!!
Te ir labs salīdzinājums
Galaxy Tab man kaut kā ne īpaši – darbība nav tik plūstoša un dažviet UI bija ne tik noslīpēts.
Ja gribas ko jaudīgu, paņem Asus EEE Pad Transformer Prime, bet arī oriģinālais TF nav slikts.
un esmu Android fanbojs, it kā
P.s. Jā starp citu.
Bet topic izsaka visu. 😀
iPad gan es nezināšu, bija pārveidotājs, bet tas laikam tikai attēliem.
Preses relīzes