Planšetes iegāde.

Sākumlapa Forumi Tehnika Audio/Video/Foto un TV Planšetes iegāde.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Blakius
    Participant

Pielietojums- draudziņu spēlītes, kaut neoficiālais flash supports

tā lai varētu paglūnēt pa filmai- tātad vismaz 8+gigi, vai ar sd uc karšu atbalstu

navigācija īpaši svarīga neesot(pēc pircējas domām)

gribētos jau protams droīdu, šķiet ka tur nekādu īpašu izvēļu nemaz nav

kā galvenais lietotājs būšot 9 gadīgs sīcis

un tagad jautrākā daļa- budžets līdz 100 lašiem

pats lietoju nexus 7 un pārlasot budžeta kategorijas tablešu specifikācijas, man rodas šaubas, vai maz tik ļoti labi spēs pavilkt flašu, skatāmas kvalitātes filmas un vai bača nesprāgs pēc stundas nost.

Tātad- kādi varianti, ko iesakam, personīgā pieredze, tirpiri…

Crow
    Participant

Neiekrīti uz jebkuru no GoClever. Jamie ir vislētākie un pēc spec liekas baigais deal, bet tas ir nevis vienkārši prasts poļu “ķīnietis”, bet… nezinu… kvadrātsakne no negatīva ķīnieša?!

Manuprāt, problēma sākas apstāklī, ka zem 100 visiem būs 512 MB RAM. Man telefonam nepietika ar tādu apjomu (lai gan es esmu anāli prasīgs pret tehniku).

Doma pašam ir bijusi Ainol uzsūtīt pa taisno no Ķīnas vai kurienes tur. Sanāk lētāk, jo jamiem nevienam nav navigācijas, zilzoba un citu sūdu. Līdzīgs Nexus pat tur viens, kā smejies (Venus laikam tas bija vai). Tikai redzot kādi tie ķīnieši atnāk un vispār plīst nost… kaut kā vairs rokas neceļās uz lētučiem vispār.

Ralfie
    Participant

https://www.aliexpress.com/

skaties pašus dārgākos.. tāpat iekļausies budžetā un nepērc no aizdomīgiem, zema reitinga tirgoņiem.

Mož kāds grib samesties un dažas paletes paņemt? būs 10x lētāk! 😀

aly`
    Participant

Nu manam mazajam brālim ir GoClever. Dzelži labi, performance arī, bet androīds galīgi kukaiņiem pilns. Nokarās diez gan bieži kaut kas un random restarti arī nav rets viesis. Labāk ieteiktu ko citu.

Peteris Skabarga
    Participant

Pa 155ls varu piedāvāt samsung galaxy tab p7500, ar baltu aizmuguri, gads garantija, vienīgi aizmugure saskrāpēta.

BERILS
    Participant

nu hundzin , uz nexusa stock androids griežas kā nezvērs bez tevis nosauktajām blusām. Ka tik Tu te kautko nebļuznī , neko nesaprotot….. Tie lētuči go clever un parējie uzbeku ražojumi paši kā plastmasas prusaki XD

Creep
    Participant

Ieteiktu palūrēt to pašu Archos Arnova 10d G3. Tajā kategorijā liekas sakarīgākais variants. + vēl vismaz kautcik reāls ražotājs. Ja nav nekas pret mazajām planšetēm, Viens 7″ acer arī par 90 Ls nopērkams ir…

Faks
    Participant

ieteikums var atrast low end tier planšetes kuras var pāršūt zem cita os un baudīt dzīvi un nepārdzīvot par visu …

Mahmuds
    Participant

Archos Arnova 10 g2 un 10 g3 standartā ir diezgan gļukaini. Bet atliek pāršūt ar normālu ROMu un gan spēles sāk normāli darboties, gan vietas uz iebūvētās atmiņas kļūst vairāk. Es pat pamanījos Quake II paspēlēt uz tā brīnuma. Jocīgi vadīt šo spēli no touchscreena, bet citādi gāja bez raustīšanās un arī grafika bija normāla.

garaisezis
    Participant

Blackberry M-01, 16GB bija zem 100ls ja no ebay pasūta…..

aly`
    Participant

Es nerunāju par Androidu kā tādu. Es runāju par to, ka tas nav nostrādāts līdz galam šai konkrētajai ierīcei. Pašam ir LG L9 un 2 mēnešu laikā nav bijis absolūti neviens gļuks.Tāda arī ir atšķirība programmatūras pielāgotībā un izstrādē starp pazīstamu un nepazīstamu firmu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā