Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › PLS straumējums iekš FLA vai java
bet gan caur web hostu, tobiš, ja faktiski viena straume iet kkadi 20kbps un klausās viņu 10 cilvēki katrs pa 5h , saprotam kāds ir trafiks un noslodze webserverim
kaut ko stulbāku no vnk nav iespējams izdomāt un tu vēl gribi lai tev te kāds atbild :duno:
KAPRONS FOREVER
Nebesījies, pagaidi vakaru. Visi speci tak darbā, skolā etc…
Pagaidiju paris dienas…. Vēl neviena speca…. Vot izaicinošs jautājums ir…. Bet atbildes nevienas… Pat mūsu ģēnijs aplauzās pie šitā….
Ko es gribu lai te man pasaka? Lol, ka to izdarīt kaut vai teoretiski… 😛 Bet nu laikam jau nepārāk skaidri izteicos… Psc…
bet gan caur web hostu, tobiš, ja faktiski viena straume iet kkadi 20kbps un klausās viņu 10 cilvēki katrs pa 5h , saprotam kāds ir trafiks un noslodze webserverim
kaut ko stulbāku no vnk nav iespējams izdomāt un tu vēl gribi lai tev te kāds atbild :duno:
KAPRONS FOREVER
Atbildēšu tev saprotamā- princešu valodā – ja ieliek flaš atskaņotaju WEB lapā kā pls straumētaju, viņš izmanto to doto serveri kā relay, tobiš caur serveri sūta datus ne pa taisno no SC serv klausītājam! Tatad- ja 10 cilvēki 5h straumes katrs pa 20Kb sekundē izmantojot WEB relay , padomā kāds būs trafiks! Bet ja klausīsies 100 ? Tad trafiks savaksies tāds, ka man vienkārši hosters atteiksies hostēt kko tādu uz izdalītā! Ir jēga tagad? Ir kaut nojausma ka to novērst? Man domāt nav… Parasti šitādi gudrie komentētāji pasaka kautko tikai teikšanas pēc …. Bet risinājuma kā nav tā nav…
Nu labi, es nomierināšos, bļin. Es esmu uzvilcies. Ok, labi, ja tu gribi vienkārši flash pleijeri savā web lapā, kas atskaņotu radio un negļukotu, tad tā arī saki. pēc nelielas pameklēšanas googlē, man izmeta šo:
hi all !
I’m wondering if it would be at all possible to build a flash file that allows to pick up a shoutcast stream and play it, much like winamp does.
what winamp receives is a .pls file (playlist file)
start from here
Pilna adrese uz tēmu:
nu tad skaties un pēti, kā to var dabūt gatavu, un nesmīdini citus ar pārgudriem jautājumiem 😀
Kad ierauga tēmu “gribu neta radio, bet negribu maksāt par trubu” .. nu .. heh .. tur jau nav ko atbildēt.
Drošvien autoram liekas ka shwRock streami nāk no mDSL ?
Jei bogu, abi divi jūs pelnutrauka līmenī. Ir kāds kas kaut saprot par ko ir runa, ne šitie divi- pašizceptie profesionāļī? Skaidroju pēdējo reizi un īsi- nepieciešams FLASH vai JAVA pls atskaņotajs kas nogādātu datus pa taisno no radio servera klausītājam neizmantojot WEB serveri, kura atskaņotājs tiks ielikts, kā relay.
Drošvien autoram liekas ka shwRock streami nāk no mDSL ?
Nē, man liekas ka tava internālā datu pārraide no smadzenēm līdz loģikai ir tikai alfa-pre-test versijā un izmanto 3.5 mono plugu . Runa nav par radio serveri bet gan par to lai neēstu datus no WEB servera, kā zināms radio un web serveris ir divas dažādas lietas, kā es un Edgars, tobiš es radu pats, bet viņš tikai sameklē un padod tālāk kautko pagrābtu no kautkā… Tas tev nav nekāds IPF transfers, bet mērķrelejošana bez datu zuduma. Ir kādam doma kā to izdarīt izņemot norādi uz jau gatavu maksas atskaņotāju, kurš , pēc izpētes kā atklājās, problēmu nemaz neatrisina… Duh
Jei bogu, abi divi jūs pelnutrauka
Azazul ejam uzpīpēt :D:D:D
kā es un Edgars, tobiš es radu pats, bet viņš tikai sameklē un padod tālāk kautko pagrābtu no kautkā
Tā, nu te nu nopietni. Nosauc kaut vienu lietu, ko esmu sameklējis / kaut ko pagrābis un padevis tālāk? Ja tu man konkrēti nepateiksi 51% no mana portfolio, ko esmu pagrābis no kaut kurienes un padevis tālāk vai neatvainosies , skaties, ka neiesūdzu tevi tiesā, par nepatiesas informācijas sniegšanu 😉
Tas, ka es nopublicēju saiti uz rakstu, kas man šķita par tēmu, es domāju ir pilnībā normāli, bet nevajag par mani spriest pēc viena gadījuma, kas galīgi neattiecas uz manu darbu 😉
Uz ātru roku uzmetu shēmu:
Tagad pasaki, tev flash pleijeris vai html kods, kas to attēlo sver megabaitu, ka tu uztraucies par web servera trafiku?
Lūk reālā situācija 😉
Nav stiliski kruti, bet saprotami, nav laika ilustrācijām, tas lai paliek animātoriem 😛
Teorētiķi….
Kā jau pats redzi, tu šeit esi saksāries ar īstu gurū.
to guru: pats stream’s nāk no 193.46.236.105 (if25.nano.lv)
to guru: pats stream’s nāk no 193.46.236.105 (if25.nano.lv)
Diemžēl nē, no 80.233.172.40:8000 😀 😀 😀 Kautka neesmu dzirdējis, ka uz if25 var nohostēt radio 😀 😀
Tikmēr, kamēr es pa pīppauzēm aplūkošu tavu pleijeri, iesaku apdomāt to, ko tu pateici par pagrābšanu no citiem 😉
Nesaskati līdzību? :duno:
P.s. azazul, nano.lv hostē viņa haloo.mobi lapu 😀
Varbūt beidz dirst un apskaties, kādi ir faktisiek pieslēgumi, kas tiek atvērti uz tava datora.
Varbūt beidz dirst un apskaties, kādi ir faktisiek pieslēgumi, kas tiek atvērti uz tava datora.
Varbūt beidz dirst un piezvani uz nano un pajauta, cik radio viņi hostē? 😀 atbildi es jau zinu 😀 un pēc šī abloma ņem un ej uz
Piemēram
savienojumu veido pa tiešo ar radio serveri
P.s. mans piemērs izmanto m3u tipa pleilisti
Preses relīzes