Poda kāsti…

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Poda kāsti…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

Es nez vai kāds ir dzirdējis Bootes poda kāstus (maigi teikts) bet nu….

[img]https://www.myspacegraphicsandanimations.com/images/lol-monkey.jpg[/img]

Un man vēl piekasās par kvalitāti.. 😀 😀 😀 :duno: :wtf: 😀 😀 😀 😀 😀

Loading
    Participant

Nevis piekasās, bet vēlās labāku kvalitāti no tevis 😉 Vienu reizi tos centos klausīties, bet neko citu, kā zirga zigāšanos nedzirdēju.

samurajs
    Participant

Mums neinteresē zābakpodi 😀 Bet nu pamazām jācenšas iespēju robežās optimizēt Notepad ziņu raidījumus.

Anonīms
    Neaktīvs

Anyway, vajadzētu man domat sadaļu mūsu podkastiem ar ne? 😀

samurajs
    Participant

Nē = primārais būs raidījumi LIVE. Kālab kopēt esošo? Noderīgāk būtu organizēt vēl tiešos zvanus ēterā, jautājumu uzdošanu utt.

Arī atkārtojumus vajag paredzēt stingri noteiktā laikā, teiksim nākamajā vakarā.

Anonīms
    Neaktīvs

samurajs wrote:

Noderīgāk būtu organizēt vēl tiešos zvanus ēterā, jautājumu uzdošanu utt.

Tas viss prasa tehniku un līdzekļus, kuru man nav. 😛 vispar es domaju sadalju foruma kur vienu viet salikt visus raidijumu ierakstus, bet nu labi…

samurajs
    Participant

Morpheus: vai zini, kas ir MakGaivers? Populāra seriāla varonis, kurš no jebkuras situācijas prata iziet ar to, kas bija pie rokas (galvenais – līmlenta scotch) 😀 Galvenā lomā Dean Andersson. Uh daudziem derētu to noskatīties! 😀

Tev ko vajag? Vecu mobi ar jebkuru SIM-karti, lai tik uz to var piezvanīt. Pietin ar skotču otro mikrofonu klāt pie austiņas un noregulē līmeni. Tu tak vari 2 mikrofonus pieslēgt savai DJ pultij?

Anonīms
    Neaktīvs

katram mājās nemētājas 10 veci telefoni un nevajadzīas sim 😛 man visu var 😛 ja butu ar ko….

deivs001
    Participant

Morpheus, neviens tev nelūdz pēc 10 jauniem vai veciem tālruņiem. Dodu garantiju, ka tev ir savs privātais tālrunis, jauns sim sākumkomplekts maksā smieglīgu naudu. Tātad uz tiešraides laiku tu mierīgi vari nomainīt savu patstāvīgo numuru uz jauniegādāto un to piešķirt radio vajadzībām. Tāpat nerunāsi tiešraides laikā, jo tas jau būtu vairāk kā nepieklājīgi un mūzikas pauzes laikā arī varēsi iztikt bez sava patstāvīgā numura aktivitātes.

Problēma atrisināta.

Anonīms
    Neaktīvs

deivs001 wrote:

Morpheus, neviens tev nelūdz pēc 10 jauniem vai veciem tālruņiem. Dodu garantiju, ka tev ir savs privātais tālrunis, jauns sim sākumkomplekts maksā smieglīgu naudu. Tātad uz tiešraides laiku tu mierīgi vari nomainīt savu patstāvīgo numuru uz jauniegādāto un to piešķirt radio vajadzībām. Tāpat nerunāsi tiešraides laikā, jo tas jau būtu vairāk kā nepieklājīgi un mūzikas pauzes laikā arī varēsi iztikt bez sava patstāvīgā numura aktivitātes.

Problēma atrisināta.

Ä¢eniali , ka es par to neiedomajos 😛 varbut man vel pienaglot telefonu pie sienas lai vienmer gatavs? psc. manam telefonam tu liec mieru , vinjsh tev est neprasa. PSC vai nav idejas? :duno:

deivs001
    Participant

Ievelc privāto līniju! 🙂

Lab, miers!

Anonīms
    Neaktīvs

deivs001 wrote:

Ievelc privāto līniju! 🙂

Lab, miers!

Nekads miers, ja iesāki tad pabeidz! Ej tagad un pieskočo miķi pie telefona un pameģini ierakstit , redzes kas notiks! Psc, ne tu pirmais šitik gudrs… psc paši runa nezin ko, nav jegas te foruma vsp kautko postot… ara no lir temam vairs laikam nelidišu :die:

kaqp
    Participant

Morpheus kādēļ vispār kaut ko raksīt , ja visu izdarīsi pa savam ? 🙂

Anonīms
    Neaktīvs

nah tad ieteikt lietas kas nav fiziski iespejamas

deivs001
    Participant

Es kaut ko teicu par skočošanu? Kā arī vaitad nepastāv tāda iespēja pieslēgt tālrunim austiņas? Vienā galā tālrunis, otrā galā puļķītis, ko var iespraust iekš DJ pults. Kaut kas nerealizējams?

Ja malods, tad izlabo.

Tas, ka tev sanāca nepatikšanas savā CMS tēmā, tas nenozīmē, ka mēs tikai nozākāt tevi vēlamies.

Anonīms
    Neaktīvs

lol

samurajs
    Participant

Nesaprotu, ko jūs te varat kasīties bez iemesla… [img]https://www.bildites.lv/images/9mpe1iivxspayvt0mlw6.gif[/img]

Loading
    Participant

Handfrī sistēma neder?

p.s. deivs001 bij pirmais.

Aldis
    Participant

Otra nereala lieta – kursh no 40 online useriem zvaniis?

shady
    Participant

Es laikam tomēr īsti ko nesaprotu jeb es esmu kaut ko palaidis garām???… Morpheus palīdz notepadam to popularizējot iekš LIR. Deivs001 ieteica ideju, kura nav slikta – lietot kaut vai savu personisko tel uz 1 stundu ar citu SIM karti… Nesaprotu kas tur būtu slikts? 1 stunda nedēļā (pie tam svētdienas vakarā) neko ļaunu nenodarīs, ja nevarēs piezvanīt. BET tā kā LIR ir free projekts, kas balstīts uz entuziasmu un tā autors nevēlas izmantot konkrēto ierosinājumu, tad mēs neko nevaram pārmest – vai ne?

Bet beigās te sanāk atkal kaut kāds kašķis…. un es pat šoreiz nespēju saprast tā iemeslu.

Mans ieteikums – ja ir vēlēšanās komunicēt ar klausītājiem, tad to var darīt kaut vai caur skype, irc utt…. ir tak n-to veidu.

Morpheus – Emm… Tas, ka izsaka kritiku – par to nav jāapvainojas, bet gan jāizvērtē un jādomā kā ko uzlabot!

foxsk8 ir šī portāla koders – kā tu domā – cik reizes es esmu viņam piesējies un brēcis par bugiem un visādām herņām??? => n-tās reizes. Un kā tu domā – cik reizes es viņu esmu uzslavējis? => ……

Es ceru ka foxis to saprot un ir ja pieradis, jo visa burkšēšana virsū pa to, ka tas un tas nav izdarīts, kad būs? Kāpēc vēl nav? vai tiešām nevar tak šitā un tā uztaisīt? Ko, vēl nav? re ku vēl saraksts ar darbiem.. => tas viss nav aiz ļauna, bet gan tāpēc, lai projekts tiktu novests līdz galam un būtu pēc iespējas labāks un sasniegts kopējais mērķis…

Ok,ceru, ka domu saprati.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā