Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Poda kāsti…
Un man vēl piekasās par kvalitāti.. 😀 😀 😀 :duno: :wtf: 😀 😀 😀 😀 😀
Arī atkārtojumus vajag paredzēt stingri noteiktā laikā, teiksim nākamajā vakarā.
Noderīgāk būtu organizēt vēl tiešos zvanus ēterā, jautājumu uzdošanu utt.
Tas viss prasa tehniku un līdzekļus, kuru man nav. 😛 vispar es domaju sadalju foruma kur vienu viet salikt visus raidijumu ierakstus, bet nu labi…
Tev ko vajag? Vecu mobi ar jebkuru SIM-karti, lai tik uz to var piezvanīt. Pietin ar skotču otro mikrofonu klāt pie austiņas un noregulē līmeni. Tu tak vari 2 mikrofonus pieslēgt savai DJ pultij?
10
Problēma atrisināta.
Morpheus, neviens tev nelūdz pēc 10
Problēma atrisināta.
Ä¢eniali , ka es par to neiedomajos 😛 varbut man vel pienaglot telefonu pie sienas lai vienmer gatavs? psc. manam telefonam tu liec mieru , vinjsh tev est neprasa. PSC vai nav idejas? :duno:
Lab, miers!
Ievelc privāto līniju! 🙂
Lab, miers!
Nekads miers, ja iesāki tad pabeidz! Ej tagad un pieskočo miķi pie telefona un pameģini ierakstit , redzes kas notiks! Psc, ne tu pirmais šitik gudrs… psc paši runa nezin ko, nav jegas te foruma vsp kautko postot… ara no lir temam vairs laikam nelidišu :die:
Ja malods, tad izlabo.
Tas, ka tev sanāca nepatikšanas savā CMS tēmā, tas nenozīmē, ka mēs tikai nozākāt tevi vēlamies.
p.s. deivs001 bij pirmais.
MorpheusDeivs001
Bet beigās te sanāk atkal kaut kāds kašķis…. un es pat šoreiz nespēju saprast tā iemeslu.
Mans ieteikums – ja ir vēlēšanās komunicēt ar klausītājiem, tad to var darīt kaut vai caur skype, irc utt…. ir tak n-to veidu.
Es ceru ka foxis to saprot un ir ja pieradis, jo visa burkšēšana virsū pa to, ka tas un tas nav izdarīts, kad būs? Kāpēc vēl nav? vai tiešām nevar tak šitā un tā uztaisīt? Ko, vēl nav? re ku vēl saraksts ar darbiem.. => tas viss nav aiz ļauna, bet gan tāpēc, lai projekts tiktu novests līdz galam un būtu pēc iespējas labāks un sasniegts kopējais mērķis…
Ok,ceru, ka domu saprati.
Preses relīzes