Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Policijas Vīrus, mana metode.
1. Ieslēdzu datoru un paspaidiju F8 lai tiktu Safe mode with command prompt.
2. Viss ielādējās rakstu: explorer
3. Spiežu ENTER!
4.atveras exploreris, ieeju User accounts uztaisu velvienu akkountu ar Admin. tiesībām Restartēju PC un protams logojos jaunizveidotajā akountā (Bez nekādiem Safe mode)
5. Lejupielādēju
6. Kad viss tika pabeigts restartēju logojos vecajā akauntā un lieko User account var izdzēst.
Īsumā tā, man procedūra aizņēma ap 30 min. un nebija nepieciešams papildus PC!
Ja nu kas… lai veicas!
P.S. Ko ar “VIŠ…U” parasti darat jūs, vai citi?
1. Ieslēdz datoru, F8, Safe mode with Command Prompt..
2. Ierakstam msconfig, atveras konfigs, tur izvēlamies cilni “Startup”
3. Sameklējam kaut kādu “abrakadabrablaablablaa112blaa.exe” kas atrodas iekš appdata, vai tamlīdzīgā mapē, noķeksējam nost…
Iztīrīt var no tās mapes to “randomfailu”, lieta darīta. Jo tas var palaisties pa jaunu, jo zaraza var sēdēt arī “explorer”, vai citās ievainojamo vietu startupos vai schedulēs.. :]
Uztaisam restartu, dators bijis kāds bijis.. :]
Man gan tādu datoru atnesa, cilvēks kuram datorā šito brīnumu iedabūja ne viņš pats, bet cits cilvēks tusiņa laikā kaut ko meklējot internetā… Mby free music, vai kko tādu.. Un nezinātājam ir piedodami… Nevar visu zināt… 🙂
Man bij šādi:
Ja neizdodas palaist msconfig, tad labi ja datorā ir ccleaner, un tajā caur Tools –> Startup izdaram to pašu. 🙂
P.s. ja komandlainā nepalaižas msconfig, tad otrajā fotogrāfijā var redzēt kādas komandas ir jāvada.. lai aizietu uz konkrēto direktoriju.
Un man meotde ir tāda, ka ar HBCD uztaisu jaunu accountu, ieeju tajā kontā , pārkopēju datus un veco izdzēšu. Easy.
Preses relīzes