Un kas tālāk , kad safe mode izvēlos ar entering???? Jeb kas cits????
iekš safe mode palaid to pašu Dr Web Cure it skeneri
no ārpuses
Ja tas arī nepalīdz – tad atliek reinstall. Acer laptopu komplektācijas mēdz būt bez Windows DVD, bet tad tiem jābūt slēpta 10 GB recovery partīcija ar Vistu un programma Acer eRecovery Management, kas ļauj atjaunot sistēmu.
Meklē šitādu:
Un kas tālāk , kad safe mode izvēlos ar entering???? Jeb kas cits????
iekš safe mode palaid to pašu Dr Web Cure it skeneri
Noskenēju… nekādu izmaiņu nav. Nekādus rezultātus neuzrādīja. 🙁
No šejienesProcess Explorer
Vai arī, tajā programmā uzspied File -> Save As… -> Save
Pēc tā tad mēs arī varētu provēt izsecināt, kas Tavā sistēmā mitinās.
Es droši vien tavā vietā pārinstalētu Windows, un tad skatītos kas notiek….
it vortaala “zjurnaljuga”
Es droši vien tavā vietā pārinstalētu Windows, un tad skatītos kas notiek….
Nu, bet tas nozīmē ilgu chakarēšanos, ja vēlies saglabāt visus iestātijumus un failus… 🙁
P.S. Normis_161, es arī tā darītu… 😀
it vortaala moderators
Es jau gan tās slēptās vienmēr nahrenizēju 😀 10 GB kā nekā.
PIZDEC…
Kā no “ārpuses” lietojamais disks labi sevi ir pierādījis Kaspersky Rescue CD, lietojams tāpat kā visi Live CD – novelkam, ierakstam matricā, iebūtojamies, apdeitojam datubāzi un skenējam, tikai sagatavošanās darbus vajag veikt uz “normālas” kastes.
p.s. savu uzdevumu paveic vismaz 3x ātrāk nekā cure it
Es jau gan tās slēptās vienmēr nahrenizēju 😀 10 GB kā nekā.
PIZDEC…
Labāk tajā vietā salikt +/- 10 filmas, nekā ļaut lai tur pūst ražotāja līkās installācijas rezerves kopija, tā jau lapšiem cietie diski tādi pašauri ir, tā recovery partīcija galīgi nevienam nav vajadzīga. 🙂
Pamēģini to, kas te rakstīts:
Vispār neticu, ka šai gadījumā pati tiksi galā; vajag lai kāds zinošāks cilvēks ievērtē PC.
Lūk, rezultāts ilgi nebija jāgaida 😀
Evers, tu to nopietni? Tādiem kā tev, ne vien vajadzētu aizliegt sniegt citiem padomus IT sfērā, bet izkastrēt bez anestēzijas un pautus izžavēt vējā, pakarinot pie ziņu dēļa citiem par biedinājumu
Uj kas par skaistu šķirnes lopu tev tur ieperinājies! 😀 A kur tu tādus dabū, varbūt pateiksi priekšā? Vot AVG kā par nelaimi šito zvēru nepazīst.
Vispār neticu, ka šai gadījumā pati tiksi galā; vajag lai kāds zinošāks cilvēks ievērtē PC.
Pamēģināšu. J a draugiem.lv un tv.net, u.c. latviešu ziņu lapās ir vīrusi, tad jau visiem būtu šāda problēma.
aoma! Utorrent nav pie vainas, jo labu laiku neko nevelku! Un ja ko velku, tad tikai no kinozal.tv.
kā jau teicu, tiec pie kāda strādājoša
Evers, tu to nopietni? Tādiem kā tev, ne vien vajadzētu aizliegt sniegt citiem padomus IT sfērā, bet izkastrēt bez anestēzijas un pautus izžavēt vējā, pakarinot pie ziņu dēļa citiem par biedinājumu
Pavisam nopietni, es domāju tieši pretēji, tā ka pamato 😀 . Ja Dorotejai lapsis ir kā no veikala nācis vai arī čalim, kas installējis, visi nav mājās, tad tā partīcija būs palikusi.
Uj kas par skaistu šķirnes lopu tev tur ieperinājies! 😀 A kur tu tādus dabū, varbūt pateiksi priekšā? Vot AVG kā par nelaimi šito zvēru nepazīst.
ZoneAlarm uzrāda 0.
Zināms tikai, ka ”Locked file. Not tested” ir ļoti pretīga vīrusa darbošanās sekas.
A kura programma tad tev neiemet karantīnā? F-Secure Online scanner, vai? Nu es jau teicu, ka pati galā netiksi, tev vajag praktisku help!
Zināms tikai, ka ”Locked file. Not tested” ir ļoti pretīga vīrusa darbošanās sekas.
Spyware Doctor.
Preses relīzes