portatīvā datora iegāde ?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic portatīvā datora iegāde ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    vodoo
    Participant

Sveiki tautieši .

Ir vēlme iegādāties portatīvo (lietotu,jaunu),bet nu esmu apstājies pie neziņas kādu labāk,tāpēc vēršos pie jums ar palīdzību.

Pats esmu noskatījis šos i5 i3 ,bet tam HP ar i5 proci laikam ir integrētā videokarte tas laikam nav no labākiem variantiem ?

Cena ko varu atļauties ir max 350Ls ,displeja izmērs minimālais 15 max 16,procesors vēlētos intel i sērijas,varbūt ir alternatīvs no AMD? hdd un ram tie nav noteicošie uz šo brīdi,jo tos ar laiku var papildināt.

Ko jūs man varat ieteikt man ?

nevertell
    Participant

AMD pašlaik nav alternatīvu laptopu tirgū.

aoma
    Participant

ņem ciet, ja uzliks vēl kādu nodokli, paliks tikai dārgāki

Wuu
    Participant

nevertell wrote:

AMD pašlaik nav alternatīvu laptopu tirgū.

Jau gatavojas, jau gatavi AMD lapši ar 19w patēriņu, divkodola ar iebūvēto GPU kas ir 4x ātrāks nekā i5 :> FTW un ARM iet atpūsties.

izredzētais
    Participant

wuu, pagaidām gan tie izklausās pēc slapjiem sapņ iem vien.. got any info?

Wuu
    Participant

izredzētais wrote:

wuu, pagaidām gan tie izklausās pēc slapjiem sapņiem vien.. got any info?

Google it Zacate

[img]https://images.anandtech.com/reviews/cpu/amd/Zacate/Preview/hand2.jpg[/img]

nevertell
    Participant

Un kad tad tie būs pieejami, amdfag ?

Evers
    Participant

jāatzīst, ka pagaidām AMD lapši ir skaļas vafeļu pannas, cerams, ka nākotnē, kas mainīsies, citādi nekompetenti ļautiņi ierauga tikai lētu cenu, nopērk, un kad neiet, tad tādiem kā man ir jāčortojas 😀

Taurs
    Participant

Evers wrote:

jāatzīst, ka pagaidām AMD lapši ir skaļas vafeļu pannas, cerams, ka nākotnē, kas mainīsies, citādi nekompetenti ļautiņi ierauga tikai lētu cenu, nopērk, un kad neiet, tad tādiem kā man ir jāčortojas 😀

Nekompetents ir Evers. AMD nav ne vainas. Un jaunā APU sērija vispār norok Intelu.

Evers
    Participant

Man nebūtu nekas pretim savam galdiniekam ielikt kādu jauno AMD, galīgi nekas, bet pieredze ar AMD laptopiem ir pietiekami negatīva, lai pieļautu iespēju tāda iegādei. Pagaidām…

Wuu
    Participant

Evers wrote:

Man nebūtu nekas pretim savam galdiniekam ielikt kādu jauno AMD, galīgi nekas, bet pieredze ar AMD laptopiem ir pietiekami negatīva, lai pieļautu iespēju tāda iegādei. Pagaidām…

Vienā vārdā sakot HP un Acer rullē, it īpaši pirmais :> Man ir lapsis ar AMD procesoru, vienīgā smirdīgā detaļa viņā ir Intel grafiskā karte. Bet Intel šobrīd lapšos dominē, bez konkurences, fakts.

nevertell
    Participant

Oduvančik, salīdzinājumā ar analogiem inteļpročiem, amd ēd vairāk strāvu un strādā lēnāk. Un nemoci tagad te kautkādu marazmu par undervoltingu utml. Jo undervoltot tu vari arī inteļus. Es zinu, ka dziļi sirdī esi ā em dē fanfags, bet fanfagam labi būt nav nekad. Jāņem tas, kas strādā. Vai strādā vislabāk.

Wuu
    Participant

nevertell wrote:

Vai strādā vislabāk.

Nu ar Inteli tas kopā neiet it nemaz…

nevertell
    Participant

Tu gribi teikt, ka intelis nestrādā ātrāk ?

i7-2600 vs phenom II x4 975 ? i7-970/990x vs phenom II x6 1090t ? Protams, no prais/performans intelis dažās vietās iesūkā, bet ja tā labi paskatās, tad i5-2500/k atmaksājās, pat ja tas ir dārgāks par visiem pārējiem amd, tad tas jaudas pieaugums izbāž visus fenomus un citus pašlaik pieejamos ā em dē pročus.

Wuu
    Participant

Pierēķini vel mātesplati, tās jau arī ir dārgākas. Bet vispār es tam ātrāk neredzu jēgu, es vel joprojām neesmu lietojis nevienu softu, kurā būtu jūtama procesora jaudas trūkumus un man ir lētākais 4 kodolnieks. Vienīgais ja darba vajadzībām.

Tie pāši lētā gala Celeron portatīvie 2×2.1GHz, vienkārši lido. Tagad pusgadu kaut kāds bums uz viņiem, instalēju viņus ar patiku. Pietam nav jālieto GPU draņķis no iebūvētas i sērijas.

p.s. Nevaru vien sagaidīt kad tikšu klāt Zacate un varēšu notestēt, čaļi sola arī 9w versiju :>

nevertell
    Participant

Ir brīdis, kad jauda paliek PAR DAUDZ ? Nē. Tās nekad nav par daudz. Plates salīdzinot lētākos čipsetus ar lētākajiem čipsetiem (h67 vs 880g) ir 20 lati. AM2+ neskaitās.

Protams, netam un video pietktu ar vēl lēnāku proci par ātomu.

Aber zakātei ir zems štrompatēriņš pie 0% slodzes, bet pie 100% slodzes ēd vairāk par ātomu. Un gpu ir vairāk/mazāk tas pats štromēdelīgās NVIDIA’s ION’s, tikai te pats apu/gpu tiek izmantots daudz plašāk kopā ar cpu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā