portatīvā datora iegāde darbam un mācībām

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas portatīvā datora iegāde darbam un mācībām

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    rasty
    Participant

Sveiki, kā daudziem jau zināms, drīz sāksies jauns mācību gads. (sorry, ja kādu apbēdināju)

es vēlētos iegādāties portatīvo datoru, kuru varētu lietot mācībām. prasības nav lielas, lai bez bremzēšanas varētu strādāt ar AutoCAD rasējumiem (pagaidām 2D rasējumi), ar Google sketchup veidot 3D modeļus, varētu brīvi un ātri “sērfot internetā” un būtu nosacīti laba baterija. varbūt kāds varētu man ietekt, ar kādām “iekšām” labāk izvēlēties datoru.. spēles dzenāt uz tā nav paredzēts.. tikai un vienīgi mācībām. Ko man labāk izvēlēties, lai dators būtu gana jaudīgs mācībām un nedaudz darbā izmantot..

paldies jau iepriekš..

Ja strādā ar cad, tad liela nozīme ir monitoram. Jo lielāks, jo labāk.

Crow
    Participant

Ja nopietni strādā ar CAD, tad noderētu ar Quadro GPU. Un tie ir neģēlīgi dārgi. Mācībām un internetam jau derēs kurš katrs. Kāds ir paredzamais budžets?

rasty
    Participant

Reali skatoties, no 250-300ls budzets. Ka jau teicu, man nevajag neko dizu, tik lai var pamacities normali. (cad bus vajadzigs projektesana)

p.s. Piedodiet, bet tgd rakstu no cita pc un tam nav latvju garumzimes.

gangstalv
    Participant

Tagad labāk pasaki kāds ir budžets un cik nopietni grasies strādāt ar AutoCadu?

Crow
    Participant

Quadro sākās tikai mazliet zem štukas, tā kā tas atkrīt uzreiz. Cienījama izmēra (>14″) monitori – sākot no 400. Te drīzāk netbooks spīd.

Varbūt varētu skatīties drīzāk kāda lietota virzienā?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā