Portatīvais hibrīts!?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Portatīvais hibrīts!?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    3Dklucis
    Participant

Bijusi kaimiņiene sabeigusi šim Hybrītam Ekrān Un nu lai apskatoties vai ir vērts pirkt,ko glābt….!

Cik paskatījos,tiešo modeli neatradu ,bet pa cik 10,1″ ekrans un salīdzinot pēc skata varētu derēt Hibrīta LCD to tauch ,bet vai ta ir?

MeistarsUnVergs
    Participant

Jauc ārā, skaties LCD matricas modeļa nummuru, tālāk meklē eBrejā, pērc un maini.

3Dklucis
    Participant

Eee tur nav matrica vien tur ir LCD LED….un tas vis iebūvēts prieksas panelī+visas ķeskas ko saucam par pašu matesplati,tas vis pirekšā un tai tortei pa visru bača.!

Pareizi jau saki uz durku nebūtu pareiz izmest 120ero un nu pēkšņi neder

Otrs,meklējot pēc modeļa izlec citi lidzīgie modeļi 10.1″ gan jau ka der,bet lai nebūtu vilšanās….

Aparāt nemaz nav reali redzēts-uzinaju aptuveno cenu…īpašniece ar mieru izmest120 ero pa tos knapsieru!!!

Tad jau tadod ziņa ka papriekšu jaizjauc lai precizētu….ko tad ta pirks nezinot-vienalga bus jajauc!

Neliels ieskats kā šo hybridu jauc -tīrākā planšete,nemūžam tādu nepirktu…kurnu vēl par 370ero!

Ieskats[/url][/color]

Video parāda kā šai iekārtai var nomainīt baču,bet tālak skaidrs…Visas ķeskas pieskrūvētas pie praiekša paneli,saskaitīju-19 skrūves- tas viss janojebī nost lai tiktu līdz matricai,bet cik skatos ebreja ,LCD atsevišķi nepārdodas…“Labots-Pārdod gan-tikai cenas zina nav izdevigi pirkti un velpietam ķīnietis”Tad jau labāk to kas nāk komplektā ar preikšas paneli iekš kura ietilpst “Touch Screen LCD un pats panelis”.Sanāk ka visas tās ķeskas japarliek uz tā paneļa un jasavieno un vis ,vākus kopā!!!

Joka pēc uzjautāju pārdevējam,vai šī padarīšana varētu derēt atiecigam modelim-redzēs ko atbildēs!

uldics
    Participant

Nu es ar HP remontu neņemtos. Viņi tādus velosipēdus no jauna spēj sahimičīt, ka mati ceļas stāvus. Sim punk, tur kādu zemūdens akmeni dabūt akvalangā.

3Dklucis
    Participant

Es augstāk minētam pārdevējam pajautāju ,vai tas viss priekša panelis varētu derēt….atiecīgam modelim…..

Sie atbildēja vadoties pēc modelu saraksta, ka viniem neesot pieminēts tads modelis un negalvo ka varētu darboties,turklāt korekti darboties….Nu es vienalga piepissos par pliko tauč to LCD,tas tak ir 10.1″vaidzētu tak derēt-Atbildēja tā ,viniem tāds modelis nav uzskaitīts pie saderības-ja pats vēloties varot nopirkt,pārbaudīt,ja nedarbojas,nesader varot droši sūtīt atpakal un šie atmaksās …,bet ja vis štim,tad lai padodot ziņu lai varētu atiecīgo modeli iekļaut saderības sarakstā….He es jau viņu varu piedirsti…:) 3daļ eiropas saperk un tad klūp virsu…ka nekuja nedarbojas,bet tas tā!!!

Es personīgi neko tādu nepirktu….un kurnu vēl remontēt….pa to 120 ero tak sanāk normāls lietots portatīvais….vai jaunam vismaz pirmo iemaksu uzstaisīt…..

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā