Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Portatīvais hibrīts!?
Pareizi jau saki uz durku nebūtu pareiz izmest 120ero un nu pēkšņi neder
Otrs,meklējot pēc modeļa izlec citi lidzīgie modeļi 10.1″ gan jau ka der,bet lai nebūtu vilšanās….
Aparāt nemaz nav reali redzēts-uzinaju aptuveno cenu…īpašniece ar mieru izmest120 ero pa tos knapsieru!!!
Tad jau tadod ziņa ka papriekšu jaizjauc lai precizētu….ko tad ta pirks nezinot-vienalga bus jajauc!
Neliels ieskats kā šo hybridu jauc -tīrākā planšete,nemūžam tādu nepirktu…kurnu vēl par 370ero!
Video parāda kā šai iekārtai var nomainīt baču,bet tālak skaidrs…Visas ķeskas pieskrūvētas pie praiekša paneli,saskaitīju-19 skrūves- tas viss janojebī nost lai tiktu līdz matricai,bet cik skatos ebreja“Labots-Pārdod gan-tikai cenas zina nav izdevigi pirkti un velpietam ķīnietis”
Joka pēc uzjautāju pārdevējam,vai šī padarīšana varētu derēt atiecigam modelim-redzēs ko atbildēs!
Sie atbildēja vadoties pēc modelu saraksta, ka viniem neesot pieminēts tads modelis un negalvo ka varētu darboties,turklāt korekti darboties….Nu es vienalga piepissos par pliko tauč to LCD,tas tak ir 10.1″vaidzētu tak derēt-Atbildēja tā ,viniem tāds modelis nav uzskaitīts pie saderības-ja pats vēloties varot nopirkt,pārbaudīt,ja nedarbojas,nesader varot droši sūtīt atpakal un šie atmaksās …,bet ja vis štim,tad lai padodot ziņu lai varētu atiecīgo modeli iekļaut saderības sarakstā….He es jau viņu varu piedirsti…:) 3daļ eiropas saperk un tad klūp virsu…ka nekuja nedarbojas,bet tas tā!!!
Es personīgi neko tādu nepirktu….un kurnu vēl remontēt….pa to 120 ero tak sanāk normāls lietots portatīvais….vai jaunam vismaz pirmo iemaksu uzstaisīt…..
Preses relīzes