Portatīvais internetam un ne pārlieku jaudīgām spēlēm

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Portatīvais internetam un ne pārlieku jaudīgām spēlēm

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    zivs
    Participant

Sveiki,

Tā kā sagadījās visādas lietiņas (apaļas un cietiņas) un tagad atrodos UK, kur vaiga sviedros pelnu zelta kalnus, ir radusies nepieciešamība pēc vidēja laptopa iegādes. Pastāstīšu tad sīkāk, kas un kā:

Kam tiks izmantots?

Pamatā tas būs tikai interneta skatīšanai, skaipošana (ar tīkla kameras iespēju), filmu skatīšanās (parastie xvidi, nekādas tur HD un BR, vai taml. padarīšanas) un, kad laiks atļaus, kādas spēlītes padzenāšanai.

Ar spēlītēm domāju Quake III Engine bāzētās (tās laikam pavilktu pat netbūki) un World of Tanks, kam rekomendētajās prasībās ir minēts P4 3Ghz / 2GB Ram / nVIDIA GeForce 7600 GT sērijas vai ATI Radeon X1600 sērijas videokarte.

Tā kā laptopi man ir melna bilde un no viņu videokartēm saprotu tikpat kā neko, vēršos pie jums pēc padoma, kādi laptopu modeļi būtu vistuvākie (vēlams maķenīt labāki, bet ne pārlieku labāki) minētajām [spēles] prasībām? Ja vēl ar procesoriem un atmiņām viss būtu +/- skaidrs, tad videokaršu lauciņā esmu apmaldījies …

Laptopa budžets ir aptuveni 300 (+/- 50) poundi (~250 – 300 lati), kas laikam nozīmē, ka bez variantiem būs jāskatās lietoto ietaišu virzienā, Amazon vai eBay vietņu plauktiņos. Budžets arī tik mazs, jo datoru vienkārši vajag ASAP un nav īsti vēlmes krāt naudu mēnešiem un visu to laiku vakaros no garlaicības spļautu griestos. Tā kaut kā.

Crow
    Participant

Salīdzini pēc parametriem (fillrate, bandwidth), kāds čips tev būtu nepieciešams:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nvidia_graphics_cards#Comparison_table:_mobile_GPUs

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ATI_GPUs#Comparison_table:_mobile_GPUs

Mēģini noķert kādu ar GDDR3, tur čupiņai ir divi varianti.

Wuu
    Participant

https://www.bestbuy.co.uk/product/1000146015/product.aspx

Save £300.00 regular £599.99 offer ends: 03-01-2011

nevertell
    Participant

Fū, ā em dē iekš leptopa nav prāta darbs.

root
    Participant

Da wuu AMD arī pulkstenī iecepinātu, ja kāds vēlētos nēsāt 2 kilogramus smagu kasti sev uz rokas 😀 😀 😀

Wuu
    Participant

OOO, iesakiet labāku variantu par £299.99? Gribu redzēt…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vmETmkcBBk0[/youtube]

Resolution – 1366×768,

Anti-alaising – 2x

All details: High

Gudri dirst, nav malku cirst…

shadowmen
    Participant

piekritu Wuu,iepriekshejais laptops bija acer ar amd un sudzibas nekadas,tagad acer ar intel un palielam problemas ir vairak ar sito…tas ir tas pats,kas ar opel,ne visi opeli ir sudi,bet kops jaunibas joki par opel ir sagravushi musu uzticibu…

Un cena,pa 300poundiem,tiesham nedomaju,ka var veleties ko jaukaku…

Bet es ieteiktu pameginat moska kadu netbook,jo videjas cenas ap 220-300poundiem,un tiko nopirku draudzenei,un patikami,netam un sad tad kadai spelitei gan jau bus oki(par spelitem neesmu parliecinats)…viegls,erts,baterija ilgi velk,un jaunakie strada tiesham patikami…

nevertell
    Participant

Ion’a netbuks par 300 paundiem nesanāks, značit spēlītes nevarēs paspēlēt. Iesaku meklēt kādu lietotu biznesklases lenovo. Ja lietotu, tad tādu, kas jauns nāca pa baigo naudu, jo visi lētie parasti nenodzīvo tik ilgi, lai viņus varētu vēl otro reizi pārdot.

Element
    Participant

* LENOVO G55015.6″ LAPTOP – £ 299.00 Links

* Acer Aspire 5551 15.6″ Laptop – £299.99 Links

* HP G56-106SA Laptop – £299.96 Links

* Compaq Presario CQ56-110sa Laptop – £ 314 Links

un t.t

shb-
    Participant

Žēl, ka ASAP. Personīgi es paciestos līdz SB lapšiem ar iGPU vai AMD lapšiem ar kādu APU, par cik [manuprāt] diskrētās videnes laptopā tikai rij baču, skaļi dzesējas un silda rokas. Nesaku, ka tā ir visiem lapšiem un visām lapšu diskrētajām videnēm, bet doma skaidra. Tevis nosauktajai/Tev vēlamajai grafiskās procesēšanas jaudai ar sakarīgu APU/iGPU pietiktu.

Jaunzems
    Participant

Lietots ThinkPad T60. Neierobežoti uzlabojams, izcils intertīkliem un pat pavilcis kādu spēli!

zivs
    Participant

njā, tas wuu piedāvātais variants liekas tīri OK, tikai žēl, ka nu jau tas piedāvājums ir tīri vienkārši izpirkts un palikušie lētuči izsatās gana sūdīgi, lai to pašu Quake 3 ar mokām un slaidšoviem spētu darbināt …

Ar tiem ēBrejiem un Amazonēm arī sanāca mazs aplauziens – cik nu noprotu, tad tur vispār tikai ar PayPal kontiem var iepirkties, ne ar bankas karti pa taisno … Un īsti nav skaidrs, kā no sava tupā LLOYDS konta (vai HSBC) es tur varētu ieripināt savus rumbuļus …

Wuu
    Participant

zivs, pastaigā pa vietējām bodēm. Tev vajag divkodol procesoru virs 2gHz un grafisko karti no ATI, hd4200+ >5000+ 6000+ un aizies.

Veikalus saraksts https://www.somucheasier.co.uk/computers.html

Element
    Participant

Ar Tavu budzetu speeles nepadzenaasi, gruuti iedomaaties kaadu laptopu ap 300 ar labu grafisko cipu. Piemet veel 50-70, tad jau var domaat.

Amazon u.c i-neta veikalos nevajag nekaadu paypal, tikai savu bankas karti – pieregistreejies un aiziet.

Ebay gan – pirceejiem izdeviigaak un drosaak iepirkies caur paypal.

Tas bestbuy veikals liekas ir arii offline – https://www-ssl.bestbuy.co.uk/StoreLocator/StoreLocator.aspx. Iespeejams tur ir kaads palicis.

Apstaigaa vieteejos veikalus – varbuut izdodas ko atrast uz atlaideem – PcWorld, Currys, Comet, Argos etc.

nevertell
    Participant

Ä€ kas tev traucē izmēģināt peijpāli ? Reģistrācija nemaksā neko, un tas, ka tev viņš būs, dzīvot netraucēs.

zivs
    Participant

PP man pašam ir, tikai ir tāda lieta, ka man tā lapša nauda ir cash, bet lapsi grasos pirkt caur cita cilvēka kontu (un naudu atdot cash formā). Pētījām HSBC un LLOYDS bankas, un nekādi nesanāca saprast, vai easy un painless veidā maz naudu var pārskaitīt uz savu PP kontu.

Par spēlēm runājot, prasības man ir gana zemas – Q3 dzinis un World of Tanks – abām tās ir visnotaļ zemas, un varētu būt, ka pat integrētās to spēj pavilkt uz zemākajiem iestatījumiem (tā kā esmu MP cilvēks, tad man visi konfigi visām spēlēm ir maksimāli nogriezti tāpat).

nevertell
    Participant

Uz inteļa čipsetu videoparodijām domāju nepavilksi savus tankus. Referencei skaties šeit

KristoZ
    Participant

zivs, vai Tev UK ir kāda no PayPal atbalstītajām bankas kartēm? T.i. – Visa, Maestro, Mastercard vai American Express? Cik noprotu, visu laiku bija LV bankas karte sasaistīta ar PayPal? Ja ir, tad to naudu vari pārskaitīt uz savu UK kontu, bet PayPalā piereģistrēt savu UK karti (Latvijas izdzēst?). Un nekādu naudu uz PayPal kontu Tev nebūs jāpārskaita – ar to Tu varēsi iepirkties tikpat kā ar pašu bankas karti. – Nauda atskaitīsies pa tiešo no Tava bankas konta.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā