Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Portatīvais internetam un ne pārlieku jaudīgām spēlēm
Tā kā sagadījās visādas lietiņas (apaļas un cietiņas) un tagad atrodos UK, kur vaiga sviedros pelnu zelta kalnus, ir radusies nepieciešamība pēc vidēja laptopa iegādes. Pastāstīšu tad sīkāk, kas un kā:
Kam tiks izmantots?
Pamatā tas būs tikai interneta skatīšanai, skaipošana (ar tīkla kameras iespēju), filmu skatīšanās (parastie xvidi, nekādas tur HD un BR, vai taml. padarīšanas) un, kad laiks atļaus, kādas spēlītes padzenāšanai.
Ar spēlītēm domāju Quake III Engine bāzētās (tās laikam pavilktu pat netbūki) un World of Tanks, kam rekomendētajās prasībās ir minēts P4 3Ghz / 2GB Ram / nVIDIA GeForce 7600 GT sērijas vai ATI Radeon X1600 sērijas videokarte.
Tā kā laptopi man ir melna bilde un no viņu videokartēm saprotu tikpat kā neko, vēršos pie jums pēc padoma, kādi laptopu modeļi būtu vistuvākie (vēlams maķenīt labāki, bet ne pārlieku labāki) minētajām [spēles] prasībām?
Laptopa budžetsaptuveni
Mēģini noķert kādu ar GDDR3, tur čupiņai ir divi varianti.
Save £300.00 regular £599.99 offer ends: 03-01-2011
[youtube]
Resolution – 1366×768,
Anti-alaising – 2x
All details: High
Gudri dirst, nav malku cirst…
Un cena,pa 300poundiem,tiesham nedomaju,ka var veleties ko jaukaku…
Bet es ieteiktu pameginat moska kadu netbook,jo videjas cenas ap 220-300poundiem,un tiko nopirku draudzenei,un patikami,netam un sad tad kadai spelitei gan jau bus oki(par spelitem neesmu parliecinats)…viegls,erts,baterija ilgi velk,un jaunakie strada tiesham patikami…
Ar tiem ēBrejiem un Amazonēm arī sanāca mazs aplauziens – cik nu noprotu, tad tur vispār tikai ar PayPal kontiem var iepirkties, ne ar bankas karti pa taisno
Veikalus saraksts
Amazon u.c i-neta veikalos nevajag nekaadu paypal, tikai savu bankas karti – pieregistreejies un aiziet.
Ebay gan – pirceejiem izdeviigaak un drosaak iepirkies caur paypal.
Tas bestbuy veikals liekas ir arii offline –
Apstaigaa vieteejos veikalus – varbuut izdodas ko atrast uz atlaideem – PcWorld, Currys, Comet, Argos etc.
cashcash
Par spēlēm runājot, prasības man ir gana zemas – Q3 dzinis un World of Tanks – abām tās ir visnotaļ zemas, un varētu būt, ka pat integrētās to spēj pavilkt uz zemākajiem iestatījumiem (tā kā esmu MP cilvēks, tad man visi konfigi visām spēlēm ir maksimāli nogriezti tāpat).
Preses relīzes