Portatīvais vai galddators?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Portatīvais vai galddators?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

Ko labāk ņemt spēlēm, portatīvo, vai galddatoru?

Jaunzems
    Participant

Atbilde slēpjas vārdā “spēlēm“. Viva la Galddator!

Mr.Death
    Participant

sjaads derees :>

https://m79.lv/ASUS-W90V-W90V-032388_66519.html

pa piecjuku vispaar diezvai izdosies kaadu portatiivo dabuut.

richX
    Participant

nu… portatīvajiem pārsvarā tiek spiests uz baterijas taupību, rezultātā tiek izmantoti mazāk rijīgi procesori, kas respektīvi ir arī vājāki darbības ziņā. Protams var tajā dēlī arī iespiest jaudīgu proci, bet tad jau zustu vārda “portatīvs” jēga. Š…em galda datoru un miers… mūsdienās ja pa 300-350 Ls var iegādāties tīri pieklājīgus galda datorus… Būtībā visu nosaka tavs (tavu vecāku) maka biezums… un ņemt “uber kruto” portatīvo tikai spēlēm būtu pārāk perversi (ja uzķeru manu domu graudu 😀 )

Būtībā ar šo es tikai daudz garāk pateicu to pašu ko iepriekš īsā teikumā pateica Jaunzems :p

Genādijs
    Participant

Spēlēm jāņem consoles ibio! Nākošais varētu būt galdsdatorijs pie nosacījuma ja ir kāposts par ko sakarīgi sakomplektēt. Protams ja cilvēks neko vairāk par CS dzīvē nav redzējis tad vienalgs būs, bet ja sadomās kautko modernāku pakapāt tad sākās …

Laptops un geimiem? Te jau vispār nekādu komentāru nevar būt. Tolks spēlēt kautko ar min settingiem ka tik fps būtu kaut cik normāls 🙂

Evers
    Participant

Esi High-End geimeris, tad noteikti labāks būs galdinieks pa 400 Ls + 100 Ls monitors(alternatīvs laptops maksās vismaz 1000 Ls).

Ja esi Mid-class geimeris, kam gribās lai kompi kautkur varētu arī pārvietot, tad labs būs arī laptops pa 400 Ls – https://www.1a.lv/special/akcijas/?aid=2239667&nlng=lv

P.S. Ja zini, ka datoru nebūs nekādas nepieciešamības kautkur paķert vai kā tā, tad noteikti ņem galdinieku, daudz vieglāka apkope, daudz vieglāks un lētāks remonts, plašākas iespējas upgreidot par lētākām cenām

Anonīms
    Neaktīvs

Man to datoru nevajag paziņa prasīja, grib sešgadīgam sīcim dāvināt. Š is būtu pietiekami labs?: https://www.2009.lv/product_info.php?cPath=533_136_137&products_id=16731 Nekādas krutās grafikas nevajag.

richX
    Participant

emm… zini… ja dāvinās sešgadīgam sīcim, tad labāk dāvināt galda datoru… šajā vecumā šie nereti kļust diezgan impulsīvi un noraut portatīvo no galda nava liela māksla… turklāt kad sīcis paaugsies galda datoru būs arī iespēja salīdzinoši lētāk kaut cik nedaudz uzlabot… tā ka es jums silti iesaku ņemt galda datoru… bet nez… moš man kāds nepiekritīs…

Anonīms
    Neaktīvs

Es jau teicu, lai ņem galda datoru, bet nē, grib dāvināt portatīvo. Būs vismaz mācība, kad nogāzīs.

daGrevis
    Participant

Stacionāro! Doh… 🙂

izredzētais
    Participant

nav tik traki. zinu vienu piecgadnieku kurš visu laiku gar savu vecāku laptopu trinās un netā spēlē flash spēlītes/skatās multenes. pārlieku ar pirkstiem un zīmuļiem ekrānā nebaksta, datoru nemētā, negrūsta, tik raustās krēslā pie lielāka action. datoru šim deva lietot jau koš āetru gadu vecuma 🙂

nesen senāi viņ am gribēja iesmērēt daudz vājāku un vecāku portabli, taāu sīcis zin kas ir labs.. 😀

richX
    Participant

zini… tas piecgadnieks laikam ir unikums… 😀 nu bet vienalga…. jāpērk ir galda dators, tāpat par to pašu naudu sanāks sūdīgāks portatīvais… un, kā jau arī iepriekš minēju, stacionāro ir vieglāk upgreidot, vai vismaz ērtāk

normis_161
    Participant

Quote:

Es jau teicu, lai ņem galda datoru, bet nē, grib dāvināt portatīvo. Būs vismaz mācība, kad nogāzīs.

Tad ta viņam baigā mācībā būs. 😀 Baigi viņš tur sešu gadu vecumā sapratīs, cik vertīgu mantu ir saplēsis. Nja… Bet kur tad prāts tādam bērnam dāvināt portatīvo. Ja jau nav kur likt naudu, tad tik uz priekšu to var mierīgi darīt.

Jaunzems
    Participant

Kur prāts sešos gados vispār dāvināt datoru?

Spēles spēlēt un veidot geimeru-zombiju armiju? :devil:

Anonīms
    Neaktīvs

daGrevis wrote:

Divi pārgudrie… 😀

dagreivi, kuri tad?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā