Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Powerbankas. Kāda pieredze?
Š eit ir viens haļavas
Kāda ir Notepad lasītāju pieredze, un vai gadījies iegādāties normālus powerbanku modeļus, kurus varētu ieteikt?
Kas teu pa telefonu?
Manai note2 tā citronbaterija maksā kaukādus 50€, tiklīdz būs lieki € uzreiz pirkšu. Nēsāt 2 ķieģelus kabatā man kautkā nešķiet prātīgi. Zinu dažus Ingresistus, nu apkrāvušies ar parpalām ka nevar vairs paiet.
Paziņam ir Xiaomi 10 000 mAh – atbilst parametriem.
Starp citu, arī ar lētiem lādētājiem turpinot lietot telefonu viņš lādējas, bet procenti tik un tā iet mazumā.
Ar Powergorillu var 15″ i7 SSD W10 laptopu nobarot kādas stundas 6.
Daudziem vecākiem telefoniem enerģijas patēriņš ir tik liels, ka ar USB2.0 oficiālajiem 0,5A nepietiek uzlādei un PDA darbināšanai. Nepieciešams kā minimums lādētājs, kas reāli dod laukā 1A, kā arī telefona lādēšanas shēmai ir jāsagremo šāds strāvas daudzums. Attiecīgi ja power banka, tad arī viņai reāli ir jādod vairāk par pus ampēru. Lētais gals to biežāk nespēj nekā spēj.
ar Ingress vienlaicīgi var uzl`adēt trubu, jaja esu viens no tiem ingresistiem pa ko betons runā 😀
P.S. – neesmu gan nomērījis ar testeri, intereses pēc varbūt jāizdara….
Aizdomas ka Philips varētu būt pat labāks, bet kā tur ir ar ķīniešiem?
Nācāk iepirkt kādu banku un man prasīja padomu… Nav bijusi vajadzība tapēc man arī bija tāds Š OKS, un visvisāda info meklēšana.
Beigās paņēmām šo:
Tomtom’u mierīgi spēja uzlādēt un turet pie dzīvības visu brīvdienu laiku un patestējot dziļāk
‘12000mah’ banka spēj pielādēt 4 pilnas reizes, viedtālruni kuram baterija ir 2400mah. Rādītājs piefiksets protams lietojot ierīci… Ierīci izslēgtu un lādetu, ta gan jau vēl varētu vairāk.
Tā kā ir ok manuprāt, pagaidām sūdzējies nav par ietilpības kritumu, pus gads pagājis….
Visas tās mazās parodiju bankas, ”2000-5000mah” uzrādītajā ietilpībā gan ir rēcīgas un nav jēga skatīties uz viņām! gluži, kā kkādi breloksu alkometri… 😀 Prasta spēļmantiņa, kura maksā naudu, bet jēga nekāda!
Cik man ir bijusi saistība ar powerbankām, absolūtais vairākums ražotāju mānās. Tā laikam ir viena no precēm, ko var pirkt tikai mūsu vietējos (Latvijas) veikalos. 14 dienu laikā, bez paskaidrojumiem, preci var apmainīt atpakaļ pret naudu.
Varu ieteikt visiem Notepad biedriem.
[spoil][img]
Kā lai zin cik tur iekšā reāli?
Ar vienu banku pietiek veselam gadam 😀
Tavam kredītkartes izmēra purkšķim ar diezvai ir 10Ah kautvai uz 5V.
Preses relīzes