Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Pozitīvās TokRas biznesa principi
1)
2)
Man ar gribētos zināt, kā tiks pamatoti šie ienākumi grāmatvedības atskaitēs un cik samaksāti nodokļi…:)
Pēdējā laikā ir bijušas jau 3 tēmas:
Macbeton dosje
Millenium IT
un nu jau Tokra variants.
Liekas, ka IT lauciņs, sāk piedzīvot pamatīgu krahu, konkurentu spriedzi, kas šiem maniem pieminētiem cilvēkiem, liek rīkoties cūciski.
Cerams, ka pateicoties, šai tēmai, Tokra tomēr naudu atdos atpakaļ.
btw man ar ir sanaacis shkjiibi aizskaitiit. Divreiz (vienreiz /me FAIL, otreiz bankas tantes FAIL). Vienreiz gruutaak, otreiz vieglaak, bet atdeva 🙂
Betons savā dosjē kaut ko ieminējās jau.
“Meita+ tak pieder Ingai Mustei – nu interesants sievišķis… Pirms pāris gadiem ar paņēma priekšapmaksu par darbiņu, bet gala rezultātā pats tiku ātrāk skaidrībā nekā šis “speciālists”…
Pamatpakalpojumi, ko sniedz Meita+ ar ir diezgan zemā līmenī uz kopējā piedāvājuma fona. Š obrīd negribas ar šo uzņēmumu veikt nekādus darījumus.”
“Dzirdot palamu ” IngaMuste” ticu, ka visi papīri tiks sakārtoti tā, lai naudu neatgrieztu, nu vismaz gadus 5 .”
“iesaistita puse ir hostings,
“Ahā, Meita+ IK. 🙂 Inga tev naudu visdrīzāk neatdos. Viņa ir savdabīga.”
“valsts.lv kā tieši pieder Meita+ IK
Pats viņu pakalpojumus neizmantoju, un citiem arī neiesaku.
Es saprastu, ja viņiem samaksātu par kādu pakalpojumu, tad viņī varētu neatdod naudu, bet šajā gadījumā, nav ko teikt. Pareizi ka publicēja firmas vārdu un to īpašnieces vārdu, lai tauta zin savus varoņus!”
“Primārajām dzimumpazīmēm nav ar gadījumu nekāda sakara, bet visa nelaime ir pelēkajā vielā nedaudz augstāk. Tā kā jau ilgstoši man ir bijusi iespēja vērot Inguča izpausmes globālajā tīmeklī, jāatzīst, ka Meita+ pieder ārkārtīgi savdabīgai personai. Nedomāju, ka draudi ar VID auditu daudz ko varētu ietekmēt. Drīzāk jau acu kontakts un sīks lietu izklāsts viegli saprotamā formā būtu daudz iedarbīgāks.”
“Meita+ IK, ja firma norādīta pareizi, vai tā nav tā IT firma, kurā darbojas slavenā Inga ar niku Tokra? Ja tā, tad nu gan šai aknas.”
Atļāvos izlaist dažus cenzējamos komentus un šo to par transvestītiem ^^’
Par tēmu: Ja iespējams pārskaitīt naudu pie IBAN un konta īpašnieka reģistrācijas numura/ pers. koda nesakrišanas – ieteicu no tādām bankām turēties tālāk. Piem. Parex/Citadele šāds pārskaitījums nav iespējams.
Arī nekur nav teikts, ka Meita+ = TokRa. Tas, ka viņai pieder firma, vēl nenozīmē, ka viņa pati tur aktīvi darbojas. Varbūt tikai nokāš dividendes.
Ja iespējams pārskaitīt naudu pie IBAN un konta īpašnieka reģistrācijas numura/ pers. koda nesakrišanas – ieteicu no tādām bankām turēties tālāk. Piem. Parex/Citadele šāds pārskaitījums nav iespējams.
THIS
Hmm, abet tur tak Swedbankas vaina 100%. Kauč gan regulāri lietoju šamo internātbanku un točno zinu, ka nesakrišanas gadījumā pārskaitīt nav iespējams.
Cepiens galīgi nevietā. Š is izskatās drīzāk pēc apzināta uzmetiena. Gadījumā minētie personāži nav vēlēšanu sarakstos?
Tas mudazvons, kas naudu skaitīja, kļūdījās vismaz 2 ciparos. Kas, grūti ievadīt pareizu kontu?
Nu varētu vēl bankai uzbraukt, ja kods nesakrita…
Bet TokRai vajadzētu izstādīt tam *** rēķinu – skola maksā naudu.
ob1, arī atrastu naudas maku ar dokumentiem neatgriezīsi īpašniekam, ja viņš to (nejauši) ir pazaudējis?
Naudu paņemšu un par dokumentu atrašanu prasītu atlīdzību. Lai būtu mācība, ka nav maki jāmētā kur pagadās.
Kāpēc gan ne?
par klusēšanu: ja mans minējums ir trāpīgs, tad TokRa noteikti ir vērsusies policijā, tādā gadījumā vēl ko skaidroties internetā varētu kaitēt izmeklēšanas gaitai, kā arī esmu pārliecināts ka viņ as prātu pašlaik nodarbina pavisam citi jautājumi kā skaidrošanās ar kāda portāla lietotājiem.
Preses relīzes