Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Pozitīvās TokRas biznesa principi
Pēc tava posta, tu jau divreiz esi “šitāds” bijis. Es ceru, ka sevi pēctam pārmācīji kārtīgi, ja tomēr nē, aizsūti tos 15ls pārmācītājam ob1, zin, lai viss godīgi būtu… 🙂
A sirdsapziņa? Tā lai paliek opīšiem un omītēm, mūsu jaunās biznesa haizivis pār tādām vecmodīgām lietām tikai pasmīn.
Skumji, bet fakts.
aizsūti tos 15ls pārmācītājam ob1, zin, lai viss godīgi būtu… 🙂
Par ko tu mani turi! Manas konsultācijas maksā sākot ar 100Ls. Ar mazākām summām nav vērts laiku tērēt.
Manas konsultācijas maksā sākot ar 100Ls.
[youtube]
Yeah, id say youre pretty much useful…
Pie kādiem “šitiem” tu cilvēku ierindo, zinot tikai to, ka viņš ir ievadijis kļūdainu info bankas pārskaitījumam? 😀
Ikviens cilvēks allaž un nenovēršami par zemu novērtē apritē esošu stulbu indivīdu skaitu.
(Pirmais cilvēku stulbuma pamatlikums)
Nekļūdās tas, kas neko nedara. Būtu aizsūtījis toreiz nepareizi – sūdīgi, bet man prātā neienāktu zvanīties saņēmējam un pēc tam kladzināt par to dzeltenajā presē raudulīgos skricelējumos, ja paša vaina vien ir.
varu piebilst ka šādam uzbrukumam uzņ ēmums būtu spiests noalgot neskaitāmi daudz grāmatvežus un katra centa atmaksāšana izmaksātu 7 centus, tādā veidā viņ us iedzenot bankrotā.
kā toreiz viss beidzās, kāds ir lietas kursā?
Cik “pavieglākam” galvā jābūt, lai kārtojot naudas lietas vismaz 2 reizes nepārbaudītu, vai līkrocības dēļ nav kāda kļūda ieviesusies datos ?
Ja jau summa tik astronomiska, ka jāceļ tracis visās institūcijās un prese jārauj kājās, tad jebkurš normāls cilvēks kārtojot pārskaitījumu pārbaudītu datus, nevis vienkārši ar vienu roku sūcot aliņu un otru ievadot ciparus sūtītu.
Idiotiem ir jācieš fiziskas un garīgas sāpes.
Toties obivans vairs neatbilst ne džedaju principiem, ne arī avatarā esošajam simbolam! 😀
kaa jau man likaas, tur ljoti incjiigi viss 🙂
inga sjoreiz vinnee)
Toties obivans vairs neatbilst ne džedaju principiem, ne arī avatarā esošajam simbolam! 😀
Jams tak tagad tumšo spēku pusē! Ka vēl nav tautas partijā iestājies?
Ka vēl nav tautas partijā iestājies?
[spoil][img]
ToKra tikai savāca maku, kurš cilvēkam izkrita, bet viņš tam sniedzās pakaļ, lai paceltu. ToKra pacēla ātrāk un pateica: “es pirmā atradu!”
Bet vispār, tupi te kaut ko spriest nezinot ne kas tur īsti noteika, ne kāda summa, ne kā tas viss beidzās.
Preses relīzes