Precizākā statistikas sistēma Latvijā?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Precizākā statistikas sistēma Latvijā?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    archeens
    Participant

Lūdzu balsojiet par labāko statistikas sistēmu, precīzāko. Lūdzu balsojiet tikai tie, kuri ir izpētījuši vai ir kāds sakars ar šīm sistēmām. Paldies.

Runa iet tikai par Latvijas Statistikas sistēmām nevis ārzemju.

Š o aptauju es veicu 2 forumos šeit un netgames forumā, lai salīdzinātu lietotāju atbildes.

Š eit redzama netgames aptauja, identiska šai: https://netgames.apollo.lv/forums/index.php?showtopic=40211

Mad182
    Participant

Nu man patīk tunt.lv skatīklis. Nevaru īsti pateikt par precizitāti, bet vismaz ātri strādā, pārskatāma statistika un nav visādu kreiso kodu, kas kačātu citiem statistiku, kā to esmu manījis dažiem citiem. Hackers skaitīklis arī nav slikts.

BTW lapā ar ~1100 unikālajiem apmeklētājiem dienā, tunt un hackers rādījumi mēdz atšķirties pat par 100.

Foxsk8
    Participant

Peikrītu Mad182. Tunt skaitītājs ir viens no labākajiem. Ērti apskatīt statistiku, visādās papildus iespējas, fīčas, ko nepiedāvā citi skaitītāji. Vienīgi par labu skaitītāju ik mēnesi jāšķirās no 1 Ls, bet uzskatu, ka tas ir tā vērts.

Pēc tunt.lv skaitītāja datiem notepadu pēdējās 30 dienas apmeklējuši

10196 unikālie lietotāji

Vidēji dienā ap 370 unikālo IP

Protams skaitlis jau ir vēl lielāks, bet daudzi piem ja no viena iekšējā tīkla “Koju variants” nāk, tad tikai viena IP adrese uzskaitās.

Agrāk arī esmu lietojis to hackers skaitītāju, bet laika gaitā tunt skaitītājs pār mani ņema virsroku.

Ieteiktu arī interesentiem izlasīt šo rakstu par skaitītāju un reitingu sistēmām, to plusiem un mīnusiem:

https://web.hc.lv/reitingi/raksti/reitingi-un-topi-plusi-un-minusi/

danka
    Participant

Kādēļ tādas vsp. jāizmanto?

Ja ir pieejas labs hostings, ar cpanel, tad noteikti iekšā būs

awstats, kuru precizitātes ziņā nepārspēss nekas

Mad182
    Participant

Nu te bija runa par online statistikas skaitītājiem.

Domāju, ka mans paštaisītais arī ir pietiekami precīzs.

afigel
    Participant

ir meli, lieli meli un ir statistika.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā