Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Priecīgus svētkus!!!
Lai izdevušās brīvdienas, un visiem labs prāC! 🙂
Imho, uz laukiem netieku, bet dzīvoklī Ziemassvētki skan tik stipri neaizraujoši…
Pēdējā nedēļa pagāja haosā un arī šobrīd kārtoju māju, lai rīt varu par to nedomāt un uzstādīt uz testu paņemto Sony 46″ 3D TV 🙂
Vai nu kā – visiem priecīgus svētkus!
[spoil][img]
[youtube]
Ļoti tendencioza videouzruna – man un, varu saderēt, vairumam 70.-gadu paaudzes cilvēku un vecākiem, “Likteņa ironija” ir viena no sirsnīgākajam filmām, tāda skumjā komēdija, viena no tām lentēm, bez kurām jaungada gaisotne nemaz nav iedomājama. Padomju kinematogrāfa ikona, jā, bet bezgala mīļa.
Savukārt man personīgi, biedri Wuu (pardon`, laikam pareizāki būtu uzrunāt – Mister` Wuu!), tāds “Houmeloun” ir bijis nebijis – jeņķu tualetes humors mani neuzrunā. Patiesības labad jateic gan, ka tā vēl nav tā sliktākā Holivudas filmele. Bērniem gan jau ka patīk.
P.S. Visbeidzot – “Likteņa ironijas” galvenais varonis Lukašins pēc scenārija it nemaz NAV ALKÄ€NS.
Tādēļ izdomāju parevidēt savu instalāciju mapīti un atradu šo dārgakmeni:
P.s. Jā un starp citu – Cietais rieksts nav krievu filma. Domā pirms ierunā tekstu apskatā. 😀
Š ī gada Ziemīšu dzēriens nav vairs karstvīns, jo nav jau nemaz tik auksts un sniega arī nav! 😀 Tagad var maukt kā vasarā ar alu.. 😀 Tikai stipru… un jāā.. daudz! 😀 So.. 7° Garais!!! 😀
always
[youtube]
[youtube]
Preses relīzes