Printeris priekš A3, nu n€vj€b€nn@$ cenas!

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Printeris priekš A3, nu n€vj€b€nn@$ cenas!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andron MacBeton
    Participant

Kas notiek tajā printeru “tirgū”? Kapitālisti paši savu kapitālismu vairs neprot?

A4 printeros nenormālā konkurence, var nopirkt 200 dažādus (krāsas un izskata ziņā protams) modeļus, bet A3 ir tikai 1 modelis ap 140€ un 1 ap 180€. Pārējie jau krietni virs 200.

Es nesaprotu kapēc tāda cenu atšķirība, ja jau A3 ir tikai knapi 10cm platāks.

Visi pajoli kautko fantazē A4 modeļiem jaunu, touchscreenus un bezvadniekus un sazinko vel (kvasa un tamponu dispenserus varbūt?), bet zem 200€ ir 1 šaubīgs HP modelis un 1 Canons

Stormbird
    Participant

HP un Canon jau ar faktiski viens un tas pats. Kasetes bieži vien der no viena otrā.

Andron MacBeton
    Participant

Es šito dzirdēju par LaserJet 425 un kuro tur Canon nesen.

Neaceros gan kurais tur atkal pāriet uz jaunākiem modeļiem, gan jau ka HP. Un derot kaukādi jaunāka Canon kartridži, kurš reāli ir atstrādātais labais darba zirgs LJ425!

Bet nu tas reāli besī. Un stulbākais ka NAV IEMESLA mainīt tos modeļus! Tie jaunie modeļi paliek aizvien sliktāki, nevis labāki.

P.S. Es jau nesaku ka nevajag taisīt nevienu hipstermodeli! Bet vajag paturēt vismaz 1 profesionālo modeli priekš saprātīgiem cilvēkiem!

Manis pēc dumjajiem hipsteriem var tirgot ar iebūvētu iPhone docking portu, bezvadnieku un briļļu slaukāmo lakatiņu dispenseri! Bet lai paliek ražošanā viens sakarīgs modelis ar USB un/vai ETH! Joptv….

usins
    Participant

Ja nemaldos, A3 nozīmē, ka strādā PRO līmenī un tur ir citas cenas. Diemžēl tā nu tas IT pasaulē ir un ne tikai. Ja sākas PRO vai pasarg dievs Enterprise, tad cenu zem 300 EUR neredzēt neveinam printerim, bet tur tās iekārtas vēl var atrast normālus darba zirgus, kuri tiešām griežas. Un lētos vari nepirkt, ja kāds gribēs printēt ar pareiziem mērogiem, šitie lētie mēsli nespēj izprintēt pareizi, uz 10 cm 1 mm kļūda un rasētājs plēš matus gan sev, gan tev.

Andron MacBeton
    Participant

Vot man jau rasējumiem tieši vajag, tapēc šaubīgi skatos uz to 130€ HP. Būtu liela firma, varētu noriskēt, bet privātpersonai…

Kādreiz 7100 maksāj tik pat daudz latos un bija bez visādiem Wirelesiem, bet tagad, neticu ka tur ir kārtīgi dzelži iekšā, tur visas izmaksas aizgājušas uz vipendroniem.

usins
    Participant

Ja programma nākusi no autodesk, tad laiks meklēt saderīgo printeru sarakstus un jau no tā meklēt līdziniekus utt. Jo tas ir padarīts par ienesīgu biznesu, visi saderīgie printeri maksā. Ne velti viņi spiež uz ploteru izmantošanu, kuri maksā tūkstošus.

ruukjis
    Participant

Vēl ir EPSON WORKFORCE WF-7110, kas maksā ap 190€…

ruukjis
    Participant

Šªja, ūja kāds vēl “saderīgo printeru saraksts” tas produkts maksā kosmosu un, ja man par to kosmosu nestrādā printeris tikai uz viņu “ekskluzīvās” programmas, tad autodesk supports tiek drāzts visos iespējamos caurumos.

Andron MacBeton
    Participant

Izskatās ka sākot no 160€, bet cik pētu – krāsas tintes dārgākas tomēr.

Viss ir tā samudžināts ar tiem kartridžiem ka paiet stunda tikai lai izpētītu kas ir kas.

Andron MacBeton
    Participant

Jā, viens kantoris Rīgā nopirka HP ploteri, laikam d520, jo noplīsa vecie labie nr120 un kurš tur.

Jauno mēslu izrādās nevar pieslēgt LANā, kamēr neesi ar tizlo touchscreen pieslēdzies pie Wireless un iegājis caur WebGUI ieslēgt ETH! :WTF:

ruukjis
    Participant

Ja tomēr maks ļauj, es silti iesaku skatīties uz CISS, piemēram, Epson L1300. Viņi maksā diezgan sālīti, bet tie sūdi vismaz strādā, tintes lētas un pietiek diezgan iespaidīgam izdruku skaitam.

Haiduk
    Participant

heh, dolbijs grib kādam auģiku noprintēt 😀 Aldari pārdzēries nekrofīls.

usins
    Participant

Iedomājies, Autodesk ir izveidojis sarakstiņus. Tomēr ne visiem patīk, ka uz pāris centimetriem rasējuma rodas nobīde 1 mm, bet citiem printeriem ar kalibrēšanos diemžēl ir problēma, un kas rasējumā ir 1mm dzīvē var sanākt pāris tūkstoši liekas naudas iztērētas…

Tāds nu ir fakts.

LooNeY
    Participant

Nez vēl latu laikos 2008 gads, nopirku multifunkciju iekārtu Brother. Printē arī A3 izmērā, cenuklubā pa 59LS uz akciju(~80eur tagadējā naudā) neko sliktu nesaredzu. Turklāt ‘wireless’ edišon, pieslēgts pie mājas wifi un bez vadiem sūtu uz printeri printēt no visiem wifi pieslēgtajiem devaisiem.

usins
    Participant

Šª, uz šādiem man patīk ik pa laikam paprintēt… ne saviem, bet tīklā atrastajiem. Vislabākais ir Lattelecom WiFi saslēgtajiem printeriem, nezinu cik cilvēki ir aptaurēti, lai lattelecom Free slēgtu klāt printeri… Sazinājos ar LTC, viņiem pie kājas, varu printēt uz printeri ko vēlos un no kurienes vēlos, viņi neizolē wifi klientus vienu no otra…. grūti mūrītī ierakstīt pāris komandas… ai ai,

Andron MacBeton
    Participant

Pēdējoreiz printēju kad vajadzēja Lattelecoma dolbano user.ini pārredzamā formātā.

Bet nu tas tā, sīkums, 4 lapas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā