Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › probleema ar iatkos v7
Varbuut zin kaads ,kas pa probleeminnu .
uzinstaleju iatkos v7 ,laadeejot iekssaa uzmet ( error load plist file )
cik palasiiju google nesapratu ,varbuut kaads var latviskaa meelee pateikt ???
Cik zinu uz mana DELL optiplex modeļa tīri sakarīgu hackintosh-u var uzbliezt, pats jau esmu to vēlējies pirms kāda laika, bet nu pie tā arī palicis! 😀
Man pašam ir – JaS OSx86 10.5.4 Client Server Intel SSE2 SSE3 – iso atlējums, un itkā tam ir jāstrādā kā nākas! Uz VMware cik skatījos man nepalaižas! 🙁
Ar plist failu ja nevar ielādēt, tad iespējama arī ir kāda instalācijas kļūda!
Nu kompja iekšas nezinot gan būs grūti pateikt. Uz izmeklētiem giga-byte+intel dzelžiem čoms ir uzlicis, iet perfekti. Un viņš nemaz nau datorspec. Pats esmu palaidis instalu arī uz AMD AM2 (Asus M2A-VM), bet tālāk par instalu negāju jo vietas nebija un arī USB klava pele nebij kārtībā.
Man tagad stāv uz intel mac os X , Š TELE BAIGI LABÄ€ win nestāv klāt !
win nestāv klāt !
Un sākas viss no gala… 🙂
win nestāv klāt !
Un sākas viss no gala… 🙂
Kas tieši ?
Nekādas tādas reklamētas (filmās un reklāmās) lietas man nau.
Maci bij pārāki par PC līdz 2001. gadam, taču MacOS palika lietojams tikai sākot ar 10. versiju. Esmu 9. lietojis – absolūts sūds. Protams, ja salīdzinam MacOS ar Vistu – Win nestāv klāt. Bet nevajag Vistu uzskatīt par Win.
To kas nāca līdz recovery partīcijā es izdzēsu pirms pirmā reinstala. Uzliku bik vLaitotu, tāpat bremzē un karās. Kadrs lieto kādus padsmit Firefox tabus ar iub.gov.lv, Thunderbird vai WindowsMail, OpenOffice writer un calc. Uz XP viņam tas viss vienkārši zibinātu kā zibinātājs jūrmalā, bet uz Vistas NE SŠªDA! No Vistas esmu izmetis visu nevajadzīgo drazu. Kautkad šonedēl likšu viņam kādu Linuxi.
Nau jau tā ka tikai uz tām Extensām tā Vista neiet. Ko ta lietotājam darīt? Palikt par flegmu un lietot lēnāk? Vista bremzē un nav lietojama, tas ir fakts!
Vaitad legāli nevar downgrade uz XP?
Vista Home premium nevar legāli downgreidot.
Tas “legāli” tiek piedāvāts tikai Vista Business, Ultimate vai Enterprise.
Vairāk neko neteikšu, jo saruna ar jums nekādi nav produktīva.
Preses relīzes