Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Problēma :/
Achtung!! Gadījumā nēesi aizmirsis piemest CPU kūleri klāt??? FAN4 = 0… 😮 tā man šķiet nevajadzeja būt.
Es pats par to brīnos ka CPU t vēl aizprojām ir augsta, bet īstenībā dators jau ir vecs un noklpojis savu
Man arī viens kompis ir vecs un nokalpojis savu, bet darbojas gandrīz 24/7 ar overclock + 500Mhz CPU. So? Tev kaut kas nav kārtībā ar dzesi. Un tas arī viss. Nofočē keisu no iekšpuses. Trokšņo kompis?
Tagad tā FAN4 nav… so.. ko Tu esi novienojis, vai nēesi pievienojis?
TavaMaate +++… man līdzīgas kastes, atliek ieslēgt, un viņas iet bez problēmām, viena smieklīga kārba – PII with MMX. XP var ielikt, ieslēdz, un strādā – klusi, un priekš tādas rakstāmmašīnas pietiekami stabili 🙂
Es pat ne par to, vecumu vai ko tur. Tev iepriekšējā skrīnā tie kūleri baigi skrēja, otrkārt bij FAN4.
Tagad tā FAN4 nav… so.. ko Tu esi novienojis, vai nēesi pievienojis?
TavaMaate +++… man līdzīgas kastes, atliek ieslēgt, un viņas iet bez problēmām, viena smieklīga kārba – PII with MMX. XP var ielikt, ieslēdz, un strādā – klusi, un priekš tādas rakstāmmašīnas pietiekami stabili 🙂
Es biju sākumā pielicis vienu kūleri no old school kastes, domāju ka līdzēs bet tas temperatūras kā stāvēja tā stāvēja
Izskatās ka tālāk nekomentēšu, jo tas viss sāk palikt ārpus manas saprašanas robežām (vnk. nēesmu diezko labs zīlnieks). Kā neredzēšu visu kas Tev tur ir, un kā Tev tur ir. Nemāku spriest par to ko lāgā tur darīt. 🙂
Preses relīzes