Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Problēma ar (D:) Local Disk
Problēma.
Kad atveru (>:( ) Local Disk man viņš uz ap mēram 5 sekundēm uzkaras, pēc tam aiziet. Un tā katru reizi, kad atrodos tajā diskā! Pa citām tā diska mapē rakājoties nekas nekaras, bet uz galveno, respektīvi atverot local disk kur parādās visas mapes man uzkaras. Sīkāk lienot pa tā diska mapītēm viss ok.
Uz (C: ) Local disk problēmu nav.
(>:( ) Local Disk pārbaudīju no erroriem. Erroru nav.
Antivīrus man nav. 😀
Mošk man kāds zvērs iemitinājies?
Ja 2. variants, tad barošanas opcijās atslēdz iespēju apturēt cietos diskus.
Edit: neieskatījos, ka tikai viens cietais, tad jau visdrīzāk kāds kaitēklis, līki video kodeki parasti izraisa explorer krašu jau pēc mapes atvēršanas.
To var viegli novērst atķeksējos nost vai vispār aizvācot thumbnail preview.
Man visu laiku pie Start – All Programms – Accessories – System Tools bija Disk Cleanup, bet tagad vairs nav:
Kur tas varēja izgaist? 😀
un par tēmu pēc virsraksta – pārkopē svarīgus failus citur, liec hiren’s boot cd, izvēlies ražotāja tooli un testē.
Bojājums var būt cik fizisks, tik loģisks (neesi pateicis, kas uz šīs partīcijas ir, varbūt milzīgi faili, daudz, un bez mapēm?) 😀
Edit:
start – run – cleanmgr – enter
Izlec errors, kad tādu neatrod.
Un, ne jau autora rokām. Joprojām neesmu sapratis, ko Tu no tā mistiskā “IT” apzīmējuma gribēji 😀
Un vēl – kam Tev to cleanup? Š…em ccleaner un dzēs nost (pēc noklusētajiem settiem, neko sliktu, visticamāk, neizdarīsi).
Labi, ka screen’u ieliki…. starp citu… tikai tā bija saprotams, ka runa ir par xp….
Spybot-S&DSystem internals
The Spybot system internal scan is similar to a Registry Cleaner and looks for invalid entries or paths.
Kaa jau tika mineets, paarbaudi cietni uz ljuudaam ar normaaliem softiem, nevis windows chdisk. Velk uz viirusainu sisteemu, paarinstaleeshana neko nedos, ja viirusi ir ieperinaajushies arii D diskaa. Tik pat aatri shie buus atpakalj.
Tikai mājāk pareizi un kārtīgi salikt visu kā vajag, ja nesaliek, tad lielas problēmas var būt.
Spybot-S&D ir programma, kas pc meklē spiegu programmas un problēmas…
Programma arī dara daudz ko citu.. 😉
P.S.
Runājot par macbeton…
Sistēmu pārisntalēt, visu nojaucot un sataisot partīcijas no jauna.
Manas aizdomas gan ir tieši par softisko pusi vairāk, lai arī ieteicu HBCD, jo nekad nevar zināt neko.
Un, kas par modi, ikdienā sēdēt uz administrator konta ar XP vai ko vecāku? 😉
tu explorerī darbini?
start -> run -> cmd
raksti:
>:(
dir
skaties, kas par folderiem. Ieej kādā (piem lalamape
cd lalamape
dir
skaties, vai faili ir. Ja smuki iet direktorijās un tikpat smuki listo visu, tad sūti nafig savu eksploreri, izravē visu kaitīgo ar Combofix un būs laime.
Ja failu nav, nekas nelistojas un nekādos folderos nevar ieiet, tad būs failsistēmas problēma. Tad pildi chkdsk D
ja faili listojas, tad der izpildīt regsvr32 /u shmedia.dll
Nebūs vairs preview`i explorer`a sānos, toties būs stabilāk, kad filmai vindoze neatpazīs kodeku 🙂
Kapē nafig exporeris jāsūta?
Preses relīzes