Problēma ar Linux

Sākumlapa Forumi Software Linux/BSD Problēma ar Linux

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    linx
    Participant

Tātad, problēma sekojoša – pirms pāris dienām iegādājos jaunu videokarti savam datoram (Club3D HD 3650, ja gribam būt precīzi), sākotnēji man barošanas blokam nepietika jaudas (jo ar 300W bija par īsu), nomainīju uz 450W bloku, tālāk sākās jaunas problēmas – mans devītais mints negribēja iebūtoties, reāli tika tikai līdz tam, kad būtu jānolasa grub’s, tad izslēdzas monitors un mirgo caps lock un scroll lock lampiņas.

Skaidrs bija viens – kautkas izsauc kernel panic, nodomāju, ka varbūt vienkārši kautkas ar draiveriem neiet kopā, mēģināju palaist live cd (gan ar parasto, gan ar compactbility modu), rezultāts viens – nespēj ielādēt kādu sistēmas failu, pat netieku līdz livecd iebūtošanai, kad atkal tā pati problēma (caps lock un scroll lock lampiņas mirgo un monitors izslēdzas, lieki teikt, ka tālāk nekas nenotiek). Mēģināju citu distru ierakstīt un palaist – jaunākā opensuse, fedora un redhat’s dara to pašu. Tomēr Mint 7 izdevās palaist un ieinstalēt, tikai diezgan gļukains sanāca. Uzliku radeona oficiālos draiverus, nedaudz labāk, bet vienalga patālu no ideāla, gļuku padaudz, videokarte arī nestrādā kā nākas.

Kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu, varētu palīdzēt man atrisināt? 🙂

P.S. Variantus par Windows lietošanu nepiedāvāt 😉

Holmss
    Participant

Sāc ar BIOS resetu… tad

Meklē vainu dzelžos, sākot ar PSU, tad ram, tad VGA.

samurajs
    Participant

Nu tad noskaidro sākumā vismaz vai Windows normāli palaižas? vari mēģināt kaut to miniWin, kas ir Hirens Boot CD sastāvā.

Problēmas ar ATI kartēm Linux vidē jau ir klasika.

grisha
    Participant

Mjaa, jaapiekriit Samurajam. Viens vaards: ATI. Pats veel nesen mociijos, jaunaa Suse nestraadaaja jeedziigi, vecaaka versija gaaja griezdamaas. Beigaas nospljaavos un mekleeju Nvidia karti.

VAr jau buut ka karte ir vienkaarshi braakjis.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā