Datora parametri:
Procesors: Intel Pentium 4, CPU 3.20 GHz
Operatīvā atmiņa 2050 MB
*Jāatzīst, ka jau vairāk kā piecus gadus kalpo godam.
Ko jūs man ieteiktu darīt? Viens cilvēks teica, lai pāreju uz 64bit Win7, bet es personīgi šaubos, ka tas kaut ko mainītu.
Paldies jau iepriekš.
Pēc jaudas gan CPU, gan RAM ir pietiekami priekš W7 normālas darbības. Cita lieta – šim samērā vecajam dzelzim nez kā ir ar W7 draiveriem, īpaši čipseta un videokartes (kuru neesi nosaucis), bet tieši tur, vistivamāk, slēpjas problēma – nedomāju, ka tā atbalsta DirectX 11, labi ja Dx 9.
Ar tiem DirectX gan nevajadzētu būt problēmām. Visi Aero efekti dzīvo uz DX9. Moš pamēģināt izslēgt to Aero vajag, kamēr spēlīte iet (ar labo ausi progai Compatibility un Disable Desktop Composition).
Ja ne, tad es minēšu, ka tas pirmatnējais HyperThreading jauc septītajam prātu. Praktiski nezinu, vai tā var būt. Moš atslēgt…
Atrisina jūsu jautājumus?
Ä€ un lietot virsū draiverus, kuri ir manai kartei (8 series, w7) viņš man met erroru un saka, ka nederīgs draiveris…
shortcut
Nevajag aiztikt visus tos sīkos uzstādījumus, vienkārši labais peles taustiņš -> Personalize -> Windows Classic theme.
Draiveri jau tev ir jaunākie, pēc versijas skatos. Nu DirectX
Varbūt, ka power settingi jāpačakarē. It kā tiem automātiski vajadzētu visu ieslēgt, kad pieprasa, bet maz kādi gļuki notiek tagad.
Piemēram mans stacionārā Pentium4 3.00 Ghz (konkrētu modeli tagad nepateikšu) atbalsta 64-bit.
A HyperThreading normāli darbojas?
ŽuļiXP: autors varbūt var mēģināt ob1timizēt sistēmu? 😀
Game Booster
Tīri sakarīgs tūlis, lai bez īpašas piņķerēšanās atslēgtu lieko un tai brīdī nevajadzīgo – Game Booster
Bet arī pati operētājsistēma liek par sevi manīt lagojot. Nedomāju ka tik krasām izmaiņām vajadzētu būt, izlasot minimal requirements priekš win7.
CS 1.6 uz 40-60 fps, common tas nav normāli…
Un kas par sivēniem, es arī esmu kko palaidis garām? 😀
Preses relīzes