Lieta sekojoša
rakstot jebkuru Windows uzmet šādu error zilais logs un ( PAGE FAULT IN NONPAGED AREA) [img]
cik sapratu kkas ar ram
Pam’ēģināju ubuntu 7.10 ierakstīt viss aizgāja kā pa sviesta, viss strādā !
Kā es varu ierakstīt Windows ??? (no linux pilnīgi neko nejēdzu )
hmm, vai arī ieraksti?
a varbūt instalē?
Labi aizskriešu pēc kristāla bubmas, biju aizdevis kaimiņam…
Kā es varu ierakstīt Windows ??? (no linux pilnīgi neko nejēdzu )
o, mans labaakais draugs atkal probleemaas :>
drosji vien vareesi ieinstaleet nomainot beigto ram moduli :>
veel viens panjeemiens ir iekloneet instalaaciju, mhhhh
tur rams netiek dizji nodarbinaats :>
Tu raksti Windows? Kruta!
hmm, vai arī ieraksti?
a varbūt instalē?
Labi aizskriešu pēc kristāla bubmas, biju aizdevis kaimiņam…
Kāda jēga tev piekasīties pie vārdiem alni tipa nesaproti kas pa problemu ,ja nevari palīdzēt nevirini jākli vispār
bet tu tak esi spicaakais zeens ciemaa, vai ne?
jams nav alnis, bet taurs….
bet tu tak esi spicaakais zeens ciemaa, vai ne?
Par to jau jātaisa cita Tēma vaļā
Iespējams operatīvā “pizģets”, paņem ar Hiren boot cd, softs saucās Memtest, notestē operatīvo atmiņu savam PC, ja viss ir ok, tad tajā pašā Hiren boot cd, zem “aizmirsu” jābūt mhdd softam, paņem to un izskenē cieto disku.
Ok paldies
Memtest
Un Mhddd
Iespējams operatīvā “pizģets”, paņem ar Hiren boot cd, softs saucās Memtest, notestē operatīvo atmiņu savam PC, ja viss ir ok,
NEIESAKU Memtest!!!!
Iesaku no tā paša diska – vienu rindiņu zemāk – Gold Memory.
Neiesaku Memtest, ka ir pieredze ar to, ka neatrod bojātu atmiņas moduli.
Cilvēks vadājis kompi pa garantijām 6 reizes uz Yota kantori (taisu viņiem ANTIREKLÄ€MU). Pastāvīgi zilie logi un kāršanās. Kādu aizveda tādu atveda, pat salamājos pa telefonu ar kaut kādu viņu “meistaru”, kas teica – “mums viss ir kārtībā, dators darbojas, tur jūsu programmas vainīgas”.
Kad pārbaudīju tam datorama operatīvo atmiņu ar Memtest, neatrada nekādus bojājumus. Pārbaudīju ar Gold Memory – atradās bojātais modulis. Pēc tā izņemšanas visas problēmas beidzās.
Iespējams ka kļūdos, bet, ja ubuntu aizgāja normāli, tad problēma nebūs ar dzelžiem. Tev nav amd procis? Ja ir, tad novelc jaunāko sata draiveri. Man bija līdzīga problēma, vajadzēja tikai uzlikt jaunāku sata draiveri.
Nu tur mistika notiek
Varbut kaads var pateikt uz tiko ieraksiita win7 pie device management display adapter orginaalais win draivers kaa saucaas ,cik aceros bija kkaads Microsoft wnv wvn ??? jo man pie device management neuzraada display adapter 🙁
Preses relīzes