Problēmas ar drauga PC.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Problēmas ar drauga PC.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Oxys
    Participant

Sveiki, man vajadzēs palīdzību no Jums.

Mans draugs uz datoriem ir uz jūs. Antivīrus beidzies pirms 425 dienām un kompis iet uz citiem medību laukiem. Praktiski visos instal/uninstal setupos met erorus, ka nav atmiņa vai vīrus.

Man ir jautājums, kādi toolus varat ieteiekt, lai vērstu to par labu. Vēlams zip,rar,7z. formātos un īsu pamācību, kā tos lietot. Kādu labu antivīrusu iepriekš minētos formātos.

Anonīms
    Neaktīvs

Aizmirsti par jebkāda veida glābšanu/ielāpiem vai tamlīdzīgi.

1) Saglabā datus (dokumentus, mūziku, filmas u.t.t.)

2) clean reinstall

Antivīrusus pac nelietoju, bet darbā uzturu centralizēti Eset Nod32 ap 150 lietotājiem – ir ok, funkcijas pilda. Tālāk jau tava darīšana – pērc vai torrento….

Oxys
    Participant

Viņam bija Eset Nod 32 smart sequrity 4. Pārinstelējot nekas nevar aiziet pa burbuli vai kāds errors? Kā reinstalēt? Ierakstīt CD? Un restartēt?

Anonīms
    Neaktīvs

Sagaidi 1dienu un aiznes kasti kādam, kurš māk to darīt – tā būs vienkāršāk.

Bet datus poļubomu paņem un saglabā uz ārējā cietā diska piemēram.

zinkarigais
    Participant

Ja ir tikai viens HDD un nav sadalīts, tad instalējot visi dati pazudīs, tāpēc vajadzīgo info jāsaglabā. Un jā ieraksti win instalaciju diskā, uzliec lai ielādējas no cd un seko instrukcijam un lieta darīta. Vieglāk par vieglu.

Anonīms
    Neaktīvs

Es varbūt tik daudz neuztrucos par pašu pārinstalāciju, kā par to ka tā kaste 100% ir jāizpūš ar kompresoru un pie viena jānomaina pārkaltušās termopastas. Mājas apstākļos ne visiem tas ir iespējams.

Pārinstalācijas process/sagatavošanas priekšdarbi – pilns nets. Noteikti arī youtubā HD kvalitātē var dabūt step-by-step walkthrough. Lai tik mācās…

Oxys
    Participant

Ar putekļiem un termopastām ir ok, jo vakar tiku ar tām galā. Esmu ekspermentējies ar WMare jau kādu laiku.

Itkā nav tik grūti. Dabūšu softu, lai pēc reinstal patīrītu vīrusus.

Viņam ir viens Hdd (divās daļās sadalīts) >:( (faili kurus viņš izmanto) un F: (Windows un citas prog free space 0 byte. Tāpec ka, unistali met errorus.

Izbrīnīja tas, ka viņam ram ir 2gb un nets 10 mbit fiziski iet lēnāk nekā man ar 512 ram un 2 mbit, bet vakar tikai uzināju, ka antivīrusa license sen ir beigusies.

Lielkuilis
    Participant

” F: (Windows un citas prog free space 0 byte” “

Windows ir uz F:, kur nav vietas? Tāpēc arī errori, jo nav kur uzkopēt vajadzīgos failus.

Oxys
    Participant

Vienkārši pat atinstelēt un dzēst nevar, jo viņa dators čum un mudž no vīrusiem.

m_janis
    Participant

1. Hmm, interesanti jau, kāpēc uz vienīgā HDD sistēma uz F, nevis C un kā tur vispār kas sainstalēts?

2. Ja brīvā vieta 0 – par ko tad brīnies ? Sāc ar to, ka atbrīvo kā minimums 5% (normālam HDD darbam gan vajadzētu vismaz 10% brīvās vietas). Gan jau Temp u.c. drazas mapēs ne tikai 5% aizņemti :D.

Bet nu ja tur normāls zvērudārzs – format un svaiga instalācija.

Anonīms
    Neaktīvs

Windows+R -> %temp% -> Enter -> Ctrl+A -> Shift+Delete -> Enter

Andron MacBeton
    Participant

Tāds lohs neko nevar pārinstalēt.

Oxys
    Participant

Ierakstīju Xp diskā ar Magic Iso. Vēlāk iešu pie viņa, jo viņš ir laukos. Ja nepatīk nepīksti!

m_janis
    Participant

Nu tad gaidīsim nākošo jautājumu – instalācija neatrod nevienu HDD, HEEELP !!! 😀

Oxys
    Participant

Nav jau mans pc. Bet piķi gan gribas dabūt. 😀

Wmare var labi patrenēties!

Un ja tā notiek kā Tu teici?

Tā instalācija uz reiz izdzēš vecos datus? Vai kautko saglabā?

Oxys
    Participant

Nav jau mans pc. Bet piķi gan gribas dabūt. 😀

Wmare var labi patrenēties!

Un ja tā notiek kā Tu teici?

Tā instalācija uz reiz izdzēš vecos datus? Vai kautko saglabā?

Anonīms
    Neaktīvs

Es teiktu, ka Tev ir apmēram 0.01% varbūtība, ka viss sanāks kā esi ieplānojis, bet kas neko nedara, tam arī nekas nesanāk.

CD-Key neaizmirsti priekš savas XP instalācijas (ja vien tā nav jau kāda uzlausta versija) – tas, protams, ja līdz tam šovakar tiksi 😉

Andron MacBeton
    Participant

Priekš kam dauņiem internets?

m_janis
    Participant

Ja notiks kā teicu – tas nozīmē, ka draugam ir SATA HDD, bet kā zināms, XP bez instalācijā integrēta SATA draivera to HDD “neredz”. Arī kaudzi citu draiveru, sākot jau ar čipseta, protams, konkrētiem dzelžiem un XP paredzēto, jau laicīgi jāsagādā.

Partīciju uz kuras instalēsi, protams, nodzēsīs. Bet ja šādi jautājumi – baidos, ka ne to vien :D.

Kualds
    Participant

ÄŒalis nejēdz ko dara, bet taisās par to naudu saņemt!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā