Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Problēmas ar drauga PC.
Mans draugs uz datoriem ir uz jūs. Antivīrus beidzies pirms 425 dienām un kompis iet uz citiem medību laukiem. Praktiski visos instal/uninstal setupos met erorus, ka nav atmiņa vai vīrus.
Man ir jautājums, kādi toolus varat ieteiekt, lai vērstu to par labu. Vēlams zip,rar,7z. formātos un īsu pamācību, kā tos lietot. Kādu labu antivīrusu iepriekš minētos formātos.
1) Saglabā datus (dokumentus, mūziku, filmas u.t.t.)
2) clean reinstall
Antivīrusus pac nelietoju, bet darbā uzturu centralizēti Eset Nod32 ap 150 lietotājiem – ir ok, funkcijas pilda. Tālāk jau tava darīšana – pērc vai torrento….
Bet datus poļubomu paņem un saglabā uz ārējā cietā diska piemēram.
Pārinstalācijas process/sagatavošanas priekšdarbi – pilns nets. Noteikti arī youtubā HD kvalitātē var dabūt step-by-step walkthrough. Lai tik mācās…
Itkā nav tik grūti. Dabūšu softu, lai pēc reinstal patīrītu vīrusus.
Viņam ir viens Hdd (divās daļās sadalīts) >:( (faili kurus viņš izmanto) un F: (Windows un citas prog free space 0 byte. Tāpec ka, unistali met errorus.
Izbrīnīja tas, ka viņam ram ir 2gb un nets 10 mbit fiziski iet lēnāk nekā man ar 512 ram un 2 mbit, bet vakar tikai uzināju, ka antivīrusa license sen ir beigusies.
Windows ir uz F:, kur nav vietas? Tāpēc arī errori, jo nav kur uzkopēt vajadzīgos failus.
2. Ja brīvā vieta 0 – par ko tad brīnies ? Sāc ar to, ka atbrīvo kā minimums 5% (normālam HDD darbam gan vajadzētu vismaz 10% brīvās vietas). Gan jau Temp u.c. drazas mapēs ne tikai 5% aizņemti :D.
Bet nu ja tur normāls zvērudārzs – format un svaiga instalācija.
Wmare var labi patrenēties!
Un ja tā notiek kā Tu teici?
Tā instalācija uz reiz izdzēš vecos datus? Vai kautko saglabā?
Wmare var labi patrenēties!
Un ja tā notiek kā Tu teici?
Tā instalācija uz reiz izdzēš vecos datus? Vai kautko saglabā?
CD-Key neaizmirsti priekš savas XP instalācijas (ja vien tā nav jau kāda uzlausta versija) – tas, protams, ja līdz tam šovakar tiksi 😉
Partīciju uz kuras instalēsi, protams, nodzēsīs. Bet ja šādi jautājumi – baidos, ka ne to vien :D.
Preses relīzes