Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Problēmas ar HP Pavilion dv6000
1. Tātad, ja ir jāmaina MB, cik tas varētu izmaksāt iekš LV cenām + darbs
2. Ja nu tomēr izdomā notirgot rezerves daļās, tad vidēji cik varētu dabot?
Tātad daudz neesmu pētījis:
HP Pavilion dv6000
Wide screens kaut kāds
1 GB ram
120 GB HDD sata
DVD-RW
+ visas pārējās normāla portatīvā fīčas, jauna baterija, elektro vadi jauni, soma, utt…
Max domāju ka pa beigto laptopu max 100 Ls varētu izspiest.
Kas būtu izdevīgāk, veiksmīgi no miroņa tikt vaļā, vai tomēr mēģināt pirkt jaunu MB un ieguldīt viņā lielus līdzekļus?
P.S. Skatos, ka iekš LV daudziem ir bijušas problēmas tieši ar šīs serijas laptopiem. Nu kaut vai šeit:
Neesmu laptop spec, tāpēc vajag sadomāt vislabāko variantu.
Un vispār, kādi ir simptomi un kādus testus esi taisījis ?
Izmeiģinājos visu, ko varēju, mainīju ramus vietām, liku citus ramus, hdd mainīju, etc. Ja būtu vēl viens tāds pats modelis, tad jau būtu vieglāk tos testus veikt.
Ko tad uz tumša ekrāna lai es daru. Kā jau teicu, slēdzot iekšā viens garš, divi īsi pīkstieni.
Pavilioniem daļas ir dārgas :duno:
Portatīvais pirks savā laikā 600 Ls, iekš LV, garantijas beigušās, tagad gandrīs pus štuku pakāst ar negribās. Itkā pa 200 Ls bija ar mieru visu atdot, lai vietā sanāktu jauna kaste ar LCD monitoru.
Nu jā, principā 100Ls varētu būt pamaz, bet nu no otras puses, par pāris gadus lietotu, neejošu, pasūdīgas sērijas laptopu baigo kāpostu arī neviens nemaksās…
Ja salonā dod vairāk, droši 😉 Man jau baigās vajadzības pēc vēlviena tāda nav, tikai Tu biji tos 100 ls pieminējis, un par tiem es viņu paņemtu.
kā ar garantijām?
Preses relīzes