Problēmas ar HP Pavilion dv6000

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Problēmas ar HP Pavilion dv6000

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Foxsk8
    Participant

Tātad lieta tāda, manā rīcība ir nonācis HP Pavilion dv6000 portatīvais dators. Izskatās, ka laptopam video karte aizgājusi ciet (viens garš, divi īsi pikstieni).

1. Tātad, ja ir jāmaina MB, cik tas varētu izmaksāt iekš LV cenām + darbs

2. Ja nu tomēr izdomā notirgot rezerves daļās, tad vidēji cik varētu dabot?

Tātad daudz neesmu pētījis:

HP Pavilion dv6000

Wide screens kaut kāds

1 GB ram

120 GB HDD sata

DVD-RW

+ visas pārējās normāla portatīvā fīčas, jauna baterija, elektro vadi jauni, soma, utt…

Max domāju ka pa beigto laptopu max 100 Ls varētu izspiest.

Kas būtu izdevīgāk, veiksmīgi no miroņa tikt vaļā, vai tomēr mēģināt pirkt jaunu MB un ieguldīt viņā lielus līdzekļus?

P.S. Skatos, ka iekš LV daudziem ir bijušas problēmas tieši ar šīs serijas laptopiem. Nu kaut vai šeit:

https://64.233.183.104/search?q=cache:-PfOwNtjF3sJ:datuve.lv/forums/citats/49644/11994/11994/+hp+pavilion+dv6000+MB&hl=lv&ct=clnk&cd=7&gl=lv&lr=lang_lv

Neesmu laptop spec, tāpēc vajag sadomāt vislabāko variantu.

azazul
    Participant

Vispār jau tur varētu būt garantijas remonts.

Un vispār, kādi ir simptomi un kādus testus esi taisījis ?

Foxsk8
    Participant

Garantijas remonts diemžēl nav.

Izmeiģinājos visu, ko varēju, mainīju ramus vietām, liku citus ramus, hdd mainīju, etc. Ja būtu vēl viens tāds pats modelis, tad jau būtu vieglāk tos testus veikt.

Ko tad uz tumša ekrāna lai es daru. Kā jau teicu, slēdzot iekšā viens garš, divi īsi pīkstieni.

shady
    Participant

Apskaties, kas tev ir pa BIOS`u, un pagūglē pēc “bios beep codes”.

Foxsk8
    Participant

To jau skatījos, kaut kas ar grafisko karti nav kārtībā vai arī ar bios. Nav man tādas iespējas, lai precīzi noteiktu vainu, varbūt arī ka procis aizgājis pa pieskari, jo kad dabūju šamo, coolers vispār bija nosprūdis. Būtu vēl viens tāds pats zvērs, būtu vieglāk problēmu atrast.

Mad182
    Participant

Es par 100 moška paņemtu, ja baroklis un citas daļas dzīvas… Man arī tāds ir, baroklim štekeris izbeidzās, un ko var zināt, moška kaut kas cits kādreiz noder…

Pavilioniem daļas ir dārgas :duno:

Foxsk8
    Participant

Jāskatās, pa cik klients viņu vēlas atdot un jāskatās, vai kāds par tādu summu gribētu ņemt. Ja nu kas, tad Mad182 turu tevi pie sakariem. Baterija laba, dvd lasītājs, rami, viss ir kārtībā. Skatījos, viena pati jauna baterija tādam zvēram maksā ap 70 Ls.

Mad182
    Participant

Nu painteresējies. Par 100 es paņemtu, varu aizbraukt un savākt 😉

Foxsk8
    Participant

Diemžēl cilvēks ap 100 Ls negrib atdod. Nezinu, varbūt salonā savāks vairāk, tad varēšu piedāvāt tev cenu, ko man solīs salons.

Portatīvais pirks savā laikā 600 Ls, iekš LV, garantijas beigušās, tagad gandrīs pus štuku pakāst ar negribās. Itkā pa 200 Ls bija ar mieru visu atdot, lai vietā sanāktu jauna kaste ar LCD monitoru.

Mad182
    Participant

Nu 600 viņs maksāja dikten sen, es tieši tādu pašu pirms gada par kaut ko biki zem 450 nopirku 😛

Nu jā, principā 100Ls varētu būt pamaz, bet nu no otras puses, par pāris gadus lietotu, neejošu, pasūdīgas sērijas laptopu baigo kāpostu arī neviens nemaksās…

Ja salonā dod vairāk, droši 😉 Man jau baigās vajadzības pēc vēlviena tāda nav, tikai Tu biji tos 100 ls pieminējis, un par tiem es viņu paņemtu.

Foxsk8
    Participant

Nu jā, saprotu jau arī tevi. Pirms gada varbūt vairāk tika iegādāts iekš kāda LV neta veikala, interesanti, tikai gadu bija garantija. Jā šis serijas laptopi cik es skatījos nav diezko spoži. Kaut kāds ražojuma brāķis pagadījies. Tavus 100 Ls turu uz sakariem, ja nu nekur neņem, tad laimīgais būsi tu. 😀

Creep
    Participant

Cik skatos, lielai daļai HP portabļu ir tikai gads garantija… Diemžēl ja ražotājs nepiedāvā pat 2 gadi garantiju, tad un neko labu es domāju, ka cerēt īsti nevar…

samurajs
    Participant

Latvijā nekam nevar būt tikai gads garantija, pat kurpei ne. 2 gadi ir ES noteiktais minimums. Ja kāds grib tādu garantiju ieglaust – priekš tam ir patērētāju tiesību aizsardzības organizācijas.

marr
    Participant

Es tam īpašniekam ieteiktu apdomāties, jo labot to aparātu iznāks krietni dārgi. Pašam ir šādas sērijas laptops, kurš ir pabijis servisā uz mātesplates nomaiņu. Tā teikt pērkot nebija informācijas, par to, ka viņam šādas problēmas ir biežas, ja es tagad pirktu laptopu, nebūtu pircis šādu. Par pliku lūzni, kuru labot samērā bezjēdzīgi dabūt 100 Ls, manuprāt, nav slikti.

Foxsk8
    Participant

Tieši tā, domāju, ka viņam cits nekas neatliks kā mad182 nopārdod, jo es arī negribu diži tagad skraidīt pa visu liepāju un lūgties kā ubags, lai kāds to laptopu daļās nopērk. Saprastu, būtu ejoš, tā jau cita lieta, vismaz kaut kas arī atlektu par darbu.

dik_1
    Participant

Tas ir videochipa defekts. Varu piedavat remontu par 30Ls. Ja interese – zvani: 25951718

Foxsk8
    Participant

Paskaties uz tēmas datumu. Vairs nav aktuāli, bet nu ja būs kas līdzīgs, droši ka painteresēšos.

Evers
    Participant

DV6000 – tā ir “leģenda” 😀

izredzētais
    Participant

dik, kā tu remontē šos videoāipus? pārlodē alvu nomainot pret kvalitatīvāku vai arī to pašu piecepini klāt?

kā ar garantijām?

elvisburdajs
    Participant

Mans dv2000 arī savulaik pabijis servisā tieši šī paša iemesla dēļ. Nvidia geforce go 7200 kartes vietā ielika kkādu intel integrēto..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā