Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Problēmas ar novilkto DVD failu
Esmu ievērojusi, ka šad tad , kad uTorrentā novelku kādu filmu un ierakstu to DVD matricā vai Zibatmiņā (uzreiz saku, ka datorā principiāli nepatīk skatīties filmas), mans DVD atskaņotājs dažas filmas negrib rādīt un pēc tam, kad esmu nospiedusi PLAY, tad šis man uz ekrāna izmet: “This file has the non – supported type on the player” un vēlme skatīties filmu tiek nokancelēta jau pašā saknē. Tā tas notiek apmēram 1 no 5 gadījumiem. Kāpēc tā notiek un ko varetu darīt, lai to novērstu? Mož ir kāda fīča?
Kas pa DVD aparātu? Dažiem var atrast firmware updates, un tad moš ies, ja jaudas pietiks.
Jāķerās klāt kādam video failu konverterim. Ir labāki, sliktāki, vienkāršāki, sarežģītāki. No bezmaksas prastajiem ciešams ir
Bet vēl vienkāršāk, ir nevilkt mkv formāta filmas, tā vietā torrentos skatīties pieejamos BRRip vai DVDRip, kuri parasti nāk .avi formātā.
Vieglāk ir pareizi izvēlēties velkamos failus. Tie paši .avi faili ir ļoti daudz un dažādu tipu. Ir DIVX 40, DIVX 50, XVID, MPEG4, MPEG4 V2 utt. Parasti no 1,4 GB izmēra trekeru filmām 95% ir palaižami uz vairuma pleijeru. Jāizvairās no 2 GB filmām, [720p], [1080p], H.264 u.c. “eksotiskiem” formātiem.
Jebkurā gadījumā var arī pārkonvertēt, bet tas ir jāmācās. Krustmāte Google tev palīdzēs.
Man te kkāds MAXIMA variants mājās mētājās ar usb atbalstu,kā filmā notiek kāds labs ekšens ar labiem specefektiem tā filma un skaņa raustās – vai nu flash sūdīgs vai pats palyers tāpēc arī jāpievērš uzmanība tam,kādu flash pirksi un palyer . Tagad nopirki philips itkā viss ok
Ja cilvēks tāpat jau kačā tās filmas torrentos un raksta DVD (kurus pēc gada tāpat nevarēs nolasīt), tad loģiskākais ieteikums butu kāds torrentus velkoš un rādoš boxis. Ja vel cilvēks skatās televīziju arī, tad iespējams pat kāds HD dreambox ar cietni. Ja ne tad kāds PopcornHour vai kas tāds. A200 tagad pat pult.lv maksā tikai 100Ls, tātad var sameklēt lētākus.
P.S. Pleijerī ir procis, atmiņas, bootloaders un softs… kurā brīdī tad sākās dators? 🙂
Man domāt, ka tas nav playeris no lētā gala…:)
DVD (8 cm / 12 cm disc), Video CD (VCD)(8 cm / 12 cm disc), Audio CD(8 cm / 12 cm disc), In addition, this unit can play a DVD-RW, DVD+RW, SVCD and CD-R or CD-RW that contains audio titles, MP3, WMA, JPEG or DivX files.
Par mkv, H264, mp4 u.t.t. skatīšanos uz DVD pleijera pat nesapņo – bez konvertēšanas tas nav iespējams.
Ja jau ir doma skatītis torrentu produkciju, kur var sastapt gan populāru, gan eksotisku kodeku pielietojumu ar visneiedomājamākiem settingiem – nu tad vajag nevis DVD pleijeri, bet šādam nolūkam paredzētu aparātu
Bet pareizāku risinājumu gan varu ieteikt – kabeli no kompja līdz televizoram 🙂
Preses relīzes