Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Problēmas ar phpbb forumu.
Es nolēmu savam phpbb forumam nomainīt dizainu. Manas darbības saskanēja ar šajā portālā publicēto pamācību, tomēr nekas neizdevās(pie “Add” nekā nebija). Ko es būtu izdarījis nepareizi?
Un vēl kas – jau labu laiku meklēju, kā iespējams izveidot šīs grupas.
Ceru uz jūsu palīdzību!
Iespējams tas ir tāpēc, ka tie kas to skinu ir izveidojuši ir pieļāvuši kļūdu. Dažiem phpbb skiniem tā ir. Tad jādara tā, paņem kādu jau esošu skinu, un tajā skinu mapē samet skins.css; skins.cfg failus iekšā no cita skina.
Otrs. Ja pats esi netā to skinu pievienojis, respektīvi neesi ielicis templates mapēs.
Lai dabotu tās krāsas lieto šo modifikāciju:
par skinu ir tā – es viņu uploadēju templates mapē. Tad administrācijas panelī vajadzēja pie Styles Admin -> Add viņam parādīties, lai viņu varētu instalēt, bet tā nenotika. Es tagad gribēju tos divus tavus minētos failus izņemt to tradicionālā SubSilver skina, bet nevar atrast. Kur viņi varētu būt?
Dari tā:
Jaunais skins:
Skins/tavaskinanosaukums.cfg
Skins/tavaskinanosaukums.css
Skins/theme_info.cfg
—-Iekopē subsilver mapē un pārsauc nosaukumus visiem piem
subsilver.cfg
subsilver.css
[‘template_name’
Un pārsaucam tur uz vajadzīgo skinu, kas jau strādā kā vajag, šajā gadījumā piem
= “subsilver”;
= “subsilver”;
= “subsilver.css”;
Vajadzētu visam aiziet. Iespējams, ka šeit kāda kļūda ir.
Kādu tieši skinu gribi uzlikt? Skina nosaukums?
pamēģināšu izdarīt, kā tu sacīji!
RedGlass Glass Install
BlueGlass Glass Install
CyanGlass Glass Install
GreenGlass Glass Install
OrangeGlass Glass Install
YellowGlass Glass Install
1) paņem skina mapi(glass šajā reizē)
2) to uploadē foruma templates mapē(lai būtu tā templates/glass)
3) Pie styles admin – Add jābūt instalācijai.
Tā?
Netaisi dubultpostus!
Fox paseko savai rakstībai.
Netaisi dubultpostus!
Dubulposti ir tāpēc. ka piem cilvēks izlasa manu postu, es to pārlaboju, pielaboju, bet nav garansts, ka viņš to otreiz arī izlasīs. Tāpēc es esmu par dubūltpostiem.