Un vel pie reizes (lai netaisitu jaunu topiku), kad caur amarok meginu atvert .mp3 failus, vini nekur neuzradas un neskan, varbut pie vainas ir draiveri (pat nezinu vai man tadi ir)
Un vel pedejais jautajums, ka es varu dabut garumzimes?
SikeR: jautājumi nav stulbi, viss ok.
Tur ir rakstīts ka tev trūkst atkarības, libQtCore.so.4 un citas.
Atver software manager (īsti neatceros, jo opensuse neesmu sen lietojis, pašļaik drusku dzenāju SLES10) un search ieraksti tās atkarības vai arī meklē goglē viņas un liec iekšā attiecīgajās direktorijās.
P.S. Nemācēšu tā simply tev izskaidrot ka distributīvām kurās pielieto rpm pakešu menedžeri tas ir “normāli” ka ir problēmas ar atkarībām. Bet no otras puses skype arī varēja salikt iekšā.
Personīgi es ieteiktu lietot OpenSuse ar gnome grafisko vidi vai veco kde 3.5 , jo šī jaunā nav diez ko stabila.
EDIT: prieks ubuntu vismaz ir lielaks lv supports
Tāpat kā ubuntu arī opensusei apakšā ir finansiāla bāze tādēļ tie distributīvi nav zemē metami, jo dzīvos vismaz kādu laiku kamēr būs nauda.
Ieeju event viewer un tur logos rakstīts, Unknown error, contac your system administrator , see logs for more details.
Dāā es jau esmu admins un es jau skatos log
Nekas nav perfekts katram ir savs pielietojums. Pat OS kuru izstrādā ar milnojiem budžetu. Tā kā ja tev nav loģiskās it domāšanas, tad mans domāt ka tu vispār nespēj lietot nevienu operētājsistēmu.
Siker pamēģini iestartēt no dzīvā diska. Pirmā izvēlne pēc valodas izvēlēs.
Ar 8.04 gan vienmēr viss gājis.
EDIT: es tagad ieinstalēšu astoto veriju un ja update laikā nebūs krāsainas bildītes, tad ņemšu arī devīto.
EDIT: nu tas vienkārši iespārda..atkal krāsainās bildītes…jāvelk alternate x64, bet tagad man ceļā stājas ārzemju ātrums..
Ar Alternate cd bij bišķīt savādāk, ieinstalēt izdevās, bet kad slēdzās iekšā, ielādējās tā ubuntu bildīte un atkal krāsainas bildītes, vienīgais ko es vēl varu mēģināt ir ubuntu x86 astotā versija..
Preses relīzes