Ja nav tādas pakas – compizconfig-settings-manager – to vajag uzinstalēt. Tālāk sekojam pamācībai
Par to, ka caur wine nevar korekti instalēt .exe failus, nav jābrīnās. Patiesībā visai maz progu teicami darbojas caur wine. Skat. listi:
Nu Counter-Strike ies 😀
1. Mani nelaiž pie NTFS partīcijām.
2. Ar resalution kkas galīgi nav kārtībā, kad uz desk’a nospiežu Auto Adjustment podziņu, viņš apakšējo navigāciju gandrīz vispār nogriež nost.
EDIT: ja tas kā palīdz, tad man paredzētais rezalūšens ir 1680×1050, bet viņš man tik daudz nemaz nepiedāvā.
mount -t ntfs-3g /dev/sda1 /mnt/windows
kur sda1 partīcijas, kurā tu netiec nosaukums linux vidē. Lai gan nezinu vai izdosies, Mandrivu neesmu lietojis.
2. Draiveri vidokartei uzinstalēji?
Ps. Ir jabut psihiski nelidzsvarotam, lai nixiem kko vēl updeitotu… Parasti kāds vēl stable neiecepts nix updeits sapiš kko sistēmā… Cik nav bijis… Te NV draiveri nojūk, te skaņa.
Pats tagad jajos, lai pēc neveiksmīga update atjaunotu flasham skaņu…
SikeR, apstaajies, luudzu pie vienas OS un tad meklee risinaajumus. Savaadi Tu meetaajies no vienas puses uz otru. LInuxam kodols ir viens, bet distribuucijas ir izveidotas savaadaak. Ar susi varu meegjinaat paliidzeet.
Es gan neiebraucu, kas tik shausmiigs ir Linux versiaa Skypam? Pats lietoju, nekaadu probleemu.
Tad nu palieciet sveiki. 🙂
Un velc lejā visas pēc kārtas 🙂
Tagad testēju Zenwalk.
Btw, aizmirsu piebildst, ka es iesacejiem pat labak ieteiktu mandrivu, isti vel nezinu, ka tur ir ar paku instalaciju, jo tas man vel nav bijis vajadzigs, tur gandriz viss jau ir, pat flash un nvidia draiveri, cube (varbut citas distras ari ir), nu, lielaka dala no vajadziga tur ir.
Š itas labs. Tā teikt, pats savā mūžā nekad neesmu lidojis, bet ja kāds iesācējs tomēr uzdrošināsies, tad esmu dzirdējis, ka vislabāk izmantot Malasian Airlines, jo tur esot vissmukākās stjuarteses. 😀
VAri jau apstiities vairaakas OS, tomeer nopietnaak pieduries saakumaa vienai. UZseediisies uz vienas, buus tas pats kaa lietot winblows. PAts esmu Susee iesuunojis diemzheel. LAbi ir maaciities uz Slackwares, taapeec ka taa nav standartaa paarbaazta ar visaadaam mulkjiibaam ka 3D desktopi, kubi, simtiem softi jau standartaa. LIela dalja ar pirkstinjiem ir jaastumj iekshaa. PAt desktops defaultaa nestarteejas, kaut gan to var noorganizeet.
“Mans bērns, Tev ar galvu viss ir kārtībā? Skaidas? Esi kaut X inst dialogu redzējis?”
Puika 🙂 tavs viedoklis man ir dziļi pie vienas vietas.
“Posted from : Mac OS X Server 10.5”
Man tagad būtu jāsaka ak dies kāds tu esi kruts ka tev ir osx serveris? Attopies spaini! Izej ārā un paelpo svaigu gaisu 🙂
“Ps. Ir jabut psihiski nelidzsvarotam, lai nixiem kko vēl updeitotu… Parasti kāds vēl stable neiecepts nix updeits sapiš kko sistēmā… Cik nav bijis… Te NV draiveri nojūk, te skaņa.
Pats tagad jajos, lai pēc neveiksmīga update atjaunotu flasham skaņu…”
Tu maz sajēdz ka pats sevi pataisīji par psihiski nelīdzsvarotu? Laikam jau nē spaini 🙂
Vairaak jau domaaju ka uzinstalee basic sisteemu un tad ar pirksiem liec klaat ko veelies, VLC, Mplayer, Htop, Firefox u.t.t.
Patiikamaaka sajuuta ir, kad kompilee softu, nevis next, next, Enter 🙂
Preses relīzes