Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Programmas
vai kads nodarbojas ar satelita televizijas kodesanu.
vai tu, kretiin, uzskati sjo par normaalu jautaajumu?
nee, bljee, neviens sjeit televiizijas signaalus nekodee…
ja runa ir par dekodeesjanu, sjaringu,etc, tad cita opera.
bet tu labaak pizduj nahuj no tejienes.
Varētu interesēt Conax atlaušana, bet baidos, ka pēdējā versija (ko LV lieto), vēl nav uzlauzta.
Apnikuši p0k3s, kas paši nezin ko grib, un pēc tam met pūku.
veelreiz atkaartosjos, autor, PIS NAKUJ!
samurajs, man pilniigi pofig, kaa un ko, bet uzskatu, ka sjaadiem siikiem smerdeljiem, kaa cieniijamais afftars, sjeit nav vietas
veelreiz atkaartosjos, autor, PIS NAKUJ!
kirzaka kadreiz esi kadam atbildejis ari uz uzdoto jautajumu??(pat ja jautajums ir nepareizs vai padebils??)
man liekas,ka tu te tikai dirss uz visiem un tas ari viss…
un ta starp citu es saku uzskatit,ka labak tad pokemoni seit neka tadi kaa tu…pokemons uzdod kaa mulkis savu jautajumu un gaida atbildi,a tads kaa tu te smirdini atmosferu un blato ar to,ka neviens tev nevar iedot ban(un ta jau ir admin varguma pazime)…mazak tadu kadru kaa tu un viss te butu pa visam smuki….
Un par tavu gudribu saubos smagi,tada lielishanas gan jau vien ir,jo pusgada laika neesmu pamanijis nevienu reizi,kaa tu kadam palidzetu….
jaa, esmu totaals zaabaks :((
liekas,ka tev gruta dzive laikam…..
ai lab atkal jau iesligstu offtopic….
Bet par sadzīvošanu jau šeit reti dzird? Labi beigšu rakstīt muļķības, bet pa nopietnam runājot, tad maz saprotu no to SAT kodēšanas, bet nedaudz ir dzirdēts. Vispār es te nemētāšos ar briesmīgām pārgudrībā, jo jāatzīst es vēl dzīvoju uz zems, tāpēc man ne da kosmosam. Vienīgais ko zinu par šo saistītu saits ir
Bet nu cilvēki nomierinoties un beidzat mētāt te savu Slāviski izvarotos lamu vārdus.
Bet pievienojos tiem, kas uzskata, ka autors ir mudaks. Par šo tēmu varu gari un plaši izteikties, bet kaut kā negribās.
(ar tēmu es domāju SAT atkodēšanu)
p.s. atkal visas jautriibas nokaveeju :> paaraak biezji skruuveeju dzelzjus, nesanaak sjeit iemest aci :>
Preses relīzes