Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › proxy tā apiešana + softs ?! Palīdziet
Situācija ir tāda, ka manā darba vietā. Kur varam piekļūt netam tikai caur proxy (ievadot to web browserii) x.x.x.x.:ports. Bet es vēl arī gribētu arī varēt spēlēt pokeru no šī PC un draugiem.lv zoli, bet diemzēl to nevaru. Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu kā to var izdarīt, varbūt ir vajadzīga kāda programma kas saistīta ar proxy ? piemeeram proxy tunnel vai kk cits ?!
Jau iepriekš palies par padomu 🙂
Ä€dmiņa tiesības datorā ir? Kad nav ko darīt, lieto mobilo internetu caur paša teleponu vai modemu. Vai, vēl labāk, nāc darbā ar personīgu netbūku. Un nekādu ierobežojumu.
Jā esmu pc admin, datorā visi aksesi ir, visu varu darīt un instalēt 🙂
🙂
Tad jau nekādu problēmu nav. Izvēlies, ko vēlies un lieto, ko izvēlējies:
🙂
Tas ir vieniigais variants ? Es nevareeshi tikt kk cauri ar to netu kas man darbaa ir ?
Ja mājas datoram ir ārējā IP adrese, vari mēģināt izveidot tuneli līdz tam un apmeklēt traukus caur to. Atkarīgs no lokālā proxy konfigurācijas pakāpes.
Š is ir pieklājīgs un nesāpīgs variants.
Ja mājas datoram ir ārējā IP adrese, vari mēģināt izveidot tuneli līdz tam un apmeklēt traukus caur to. Atkarīgs no lokālā proxy konfigurācijas pakāpes.
Š is variants arī ir mēģināts nevaru piekonektēt, nezinu kapēc 🙁 Un mani neinteresē trauku aomeklēšana, bet tieši programmu piekļuve netam…
Š is ir pieklājīgs un nesāpīgs variants.
Š is variants arī ir mēģināts nevaru piekonektēt, nezinu kapēc 🙁 Un mani neinteresē trauku aomeklēšana, bet tieši programmu piekļuve netam…
Bet es vēl arī gribētu arī varēt spēlēt pokeru no šī PC un draugiem.lv zoli
Preses relīzes