Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › PS2 diskdziņa maiņa!?
Netā meklēju un tā arī neko jēdzīgu neatradu.. tāpēc vēršospie jums 😉
Defekts – ieslēdzot visu viss iet un tad parādas Browser system configuration un uz pultīm pogas nereaģē.
!!(nēsmu 100% pārliecinats kas par vainu!Man tik tā teidz ka diskdzinis beigts)!!
Var jau arī ps2 savienot tīklā ar kompi un spēlēt spēles neizmantojot diskdzini (Jau ilgu laiku tā daru)
Vienīgais fat modelim nav tā kastīte kur var neta vadu ielikt
PIŠ…ĶERĪGI.. Un visticamāk fat nederēs jo nav tās tīkla kartes šamajam, ties atsevišķi nopērkama. Nopērc labāk lombī ps2 slim e-lats lombardā itin bieži pa 30ls trāpas
Man agrāk bija divi resnie PS2, no kuriem nu ir palicis tikai viens – bija v3, joprojām ir v4. Abus ieguvu savā īpašumā nelasošus – v3 neatceros, piecām vai desmit mārciņām no viena latvieša, v4 skotijā atradu izmestu pie vienas mājas žoga un savācu. v3, cik atceros, nelasīja neko, v4 laikam spēja nolasīt DVD video un CD, bet ar spēļu diskiem labākajā gadījumā uzmeta PS2 logo. v4 bija pirmais, ar to toreiz cenšoties uztaisīt Free McBoot ar diska maiņas metodi nejauši ar AOE2 disku nobrucināju kārtīgi lāzeram lēcu, pēc tam šis sāka lasīt visu 😀 v3 notīrīju lēcu un ar ripuli paregulēju leņķi attiecībā pret disku un arī sāka lasīt. Sūdīgāk nekā mans v12 slimucis, bet tomēr.
Par spēlēm – ja ir Free McBoot lai palaistu progas, ir pāris progas ar kurām var palaist no kāda USB puļķa/USB cietuča/iekšā esošā cietuča, ja ir tīkla kontrolieris/no [ja pareizi atceros] lokālajā tīklā esoša ftp stervera, ja ir tīkla kontrolieris.
Nu reku PSP atkož šādi, bet kā tu atkodīsi PS2? Zobus izlauzīsi…
Interesanti, kur lāmeri izrāvuši to “atkodēšanu” – vai kādam liekas ka darbonis darbnīcā ar lodāmuru kaut kādus kodus vada? 😀
Bet ja nopietni – ko tu te ar košanu domāji – fmcb? Vai modčipu?
Vēl ir tāds ūnikums kā v12 slimucis, pirmais izlaidums, kur šķībači nodrošināja atpakaļsavietojamību, uzlodējot visu kontrolieri uz plates, protams, bez oficiālām iespējām pievienot cietuci, bet tā kā kontrolieris tur ir, savulaik tirgū bija pāris modi, lai pievienotu tur cietuci – var arī vnk pielodēt IDE kabeli. Man kā reiz ir v12 🙂
Preses relīzes