Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › PS3 laušana, svētie kari, visāda muldēšana, etc. :>
[align=justify]Pēc četru gadu ilgas visas pasaules konsoļu “urķu” mocīšanās, iespējams, tomēr izdevies pieķert Sony neizdarībā un pavisam salauzt PlayStation 3 aizsardzību pret dažādu Sony nesankcionēta koda izpildi. Torrentu lielveikalā (un tamlīdzīgās vietās) iepirktās spēlītes jau var spēlēt arī pašlaik, izmantojot modificētu firmware
Kādā veidā? Nu tātad – esot atklāts veids, kā pierunāt PS3 atklāt privāto atslēgu. Ar tās palīdzību tad arī varēs parakstīt kodu, lai PS3 “bez ierunām” to “ņemtu pretī”. Mirušie kriptogrāfijas profesori griežas savos zārkos riņķī un vēlreiz, jo Sony nav papūlējušies izvēlēties nejaušus skaitļus šīs atslēgas ģenerēšanai.
Okei, overhype alertfail0verflow
[youtube]
Vairāk informācijas:
Sen jau tā var spēlēt pirktās
Tomēr vajag mazliet būt kauč kam paurī, lai šito nostrādātu.
Izliecies:
Jēga ir tāda, ka jaunākās spēlītes obligāti prasa firmwāri, kas vēl nav salauzta, jo vecā metode vairs nedarbojas. Turklāt jebkura tamlīdzīga laušana ir tāda deķīša staipīšana – jamie uzlauž vienu versiju, Sony izlaiž un obligāti prasa jauno versiju. Ar šo metodi tam laikam tiktu pielikts punkts.
Par to Linux… meh, es ar nezinu, kam tādu vispār vajag
Pataisīt PS3 par pilnvērtīgu datoru? Spēlītes defaultā, internetos sēdēt tāpat jau var. Ko tur vēl var, nezinu, bet laikam jau neko daudz.
Jēga ir tāda, ka jaunākās spēlītes obligāti prasa firmwāri, kas vēl nav salauzta, jo vecā metode vairs nedarbojas. Turklāt jebkura tamlīdzīga laušana ir tāda deķīša staipīšana – jamie uzlauž vienu versiju, Sony izlaiž un obligāti prasa jauno versiju. Ar šo metodi tam laikam tiktu pielikts punkts.
Onlinē tāpat netikt, jēgu neredzu :> Vienīgi singlplayerī padzenāt kaut kādus meslus, mūsdienās jau visas spēles uz multiplayeri balstītas.
Man šķiet, ka tu tak esi ķerts cē-ēs-šņiks, ka tev viss tik multiplayer. Man simts gadus tas multiplayer nav vajadzīgs, multiplayer smird, sucks, ffffuuu (flame=on) 😀
Mani tikai interesē, kur tika iegūta informācija, ka spēlējot offline’ā Es iegūšu mazāku user experience? Bullshit.
Š ajā pavedienā saskatu milzīgu potenciālu, varu iedomāties vismaz trīs četrus dažādus svētos karus :>
Nu jā, PSN nav pieejams. Bet var spēlēt LAN’ā, mazliet pamocoties tur ar modošanu. Un konsolistiem jau ir arī Split Screen prieki
Man šķiet, ka tu tak esi ķerts cē-ēs-šņiks, ka tev viss tik multiplayer. Man simts gadus tas multiplayer nav vajadzīgs, multiplayer smird, sucks, ffffuuu (flame=on) 😀
Nav naudiņas ko nopirkt oriģinālo spēli?
Gribu redzēt ar ko tu aizvietosi šito, ar singplayeri…
[youtube]
Vienīgā normāla singlplyer spēle šogad ir Mass Effect 2 un pāris 2 stumdu indy gabali.
Es nemaz droši vien neatbildēšu uz to. Bet multiplayer serveri ir pilni ar pokemoniem, ūberkrutiem pwneriem, kemperiem, čīteriem, lageriem, un five nines gadījumu tur nav ne smakas no tā, ko izrāda treileros, vienkārši liela gaļasmašīna. Pārējais multiplayer ir WoW un WoW ar citiem nosaukumiem, kuri vispār smird pēc definīcijas, jo ir augstākā mērā bezjēdzīgi. Vienīgais jēdzīgais multiplayer varētu būt ar čomiem savākties un tad virtuāli ielaist lodi pierē (vai izpostīt “bāzīti”) tam, kurš pēdējais palika parādā par alēnu saldējumu :>
Citādi – man pamatā ir svarīgs story 🙂
Jā, un man gateris neizmaksāja kompensāciju par nozāģētajiem knaģiem, tāpēc man nav naudas, par ko nopirkt spēlītes 🙁
Bez tam, es uzskatu, ka Kartāga ir jānoposta! 😀
Par tēmu: jā, vecie, biezie PS3 jau tika izmantoti klāsteros. Piedevām pat ASV Gaisa Spēku superdatorā Condor, kas tobrīd iekļuva Top 50, bet kopumā izmaksāja tikai 20 ļimonus. Sony šo iespēju fiksi nogrieza tāpēc, ka sākotnēji PS3 tika pārdots par cenu, kas bija labu tiesu zemāka par tā pašizmaksu; jamie atguva naudu un guva peļņu no spēlīšu un pribambasu tirgošanas. Svētā copyright protection dēļ šī iespēja vēlāk netika atgriezta. Un te nu mēs esam.
edit: Vai esi vispar apsveris tadu domu?
Ēēm, tālajā 2004-ajā, Wizardy 8
Jautajumu vairak nav, cik saprotu tavas zinasanas talak par CS MP nesniedzas…
Un wuškina jaunskungs, 2 spēles, kuras man visvairāk patika uz ps3, es iekš MP pavadīju mazāk par stundu. Abās kopā.
Jautajumu vairak nav, cik saprotu tavas zinasanas talak par CS MP nesniedzas…
Sūdīgi saproti. Jo pastāv LAN, Hamachi/VPN, neoficiālie/krakotie serveri, free-2-play & shit. Ä€, un ir arī citas spēles, ne tikai šaujamgabali (eu, nevar būt, ne?). Bet nu galvenais, ka par tēmu bazars, kā parasti. :>
nevertell: hvz. Oficiāli jau nebūvēs. Bet MD5 parakstītu SSL sertifikātu laušanas aparāts arī tika uzveidots no 120 gabaliem. Priekš tīrākās hakošanas ieinteresētām grupām tas varbūt pat sanāktu izdevīgāk un mazāk aizdomīgi, nekā mēģināt kko līdzīgu būvēt no pīšļiem vai taisīt botnetus. Modificēts Cell jau tak tiek izmantots veselā čupā superdatoru, jauda tur ir. Hvz.
Vienīgā normāla singlplyer spēle šogad ir Mass Effect 2 un pāris 2 stumdu indy gabali.
Tātad man bija taisnība visus šos gadus, PC geimings iet pa d*rsu, konsoles ftw! (second war started)
Sūdīgi saproti. Jo pastāv LAN, Hamachi/VPN, neoficiālie/krakotie serveri, free-2-play & shit. Ä€, un ir arī citas spēles, ne tikai šaujamgabali (eu, nevar būt, ne?). Bet nu galvenais, ka par tēmu bazars, kā parasti. :>
Bazars labs 😀 Noteikti LAN, Hamachi/VPN, neoficiālie/krakotie serveri, free-2-play & shit ir DAUDZ krutak par parastu normalu MP… Nevar but ne?
KoJan: izaicinājumu nepieņemu! You all suck anyway. On ice. © Sery
Preses relīzes