Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Pubertāte as is
Paldies, protams, bet tas nāca tieši laikā.
https://ibb.co/kxkTgQ”>
Rezumējums:
Tātad, kāds kantoris atkal ir nolažojis ar drošību, biedrs Betons ir ticis tam klāt un atstājis savas domas par šo situāciju.
Pareizi? Jeb tas kāds Lieldienu apsveikums?
Lai gan ko nu daudz. Betons tāpat izmanto vismaz 17 gadus zināmas konfigurācijas kļūdas, un rezultātā skaitās “kruts hakeris”. Ja dzērājiņš nav spējīgs apgūt neko jaunāku par WindowsXP, tad šaubos ka būs apguvis ko jaunāku par 2003. gadā aizlāpītajiem caurumiem.
Tik maigi nodefinēji 1kārši rupju debīlismu – routera paroli plaintextā, nošārētu internetā.
Jums īstenība vajadzētu mesties uz vienu roku, nodibināt kantori “Vergojošais betons” vai “Betona vergs”. Viens meklē caurumus, iebiedē cilvēkus, otrs nāk kā bruņinieks zelta zirgā un “glābj” kantori no “varmākas”. Lai gan… man liekas Jums abiem piestāvētu: “Zvani 900XXXXX, Tu būsi mans Betons, tev nav izvēles!”
draugiem.lv
Š onedēļ ir kāds sludinājums redzēts?
Konkrēto variantu es piekopu pirms gadiem 12. Ar laptopu slēdzos klāt vāji aizsargātiem LAN un printēju simtiem pilnīgi melnas lapas, Hello.jpg vai pat visu gap.zip saturu. Ja betončiks vēl ar tādām muļķībām nodarbojas un nav progresējis, tad jāatzīst ka viņš profesionālajā ziņā ir iestrēdzis WinXP laikos, bet attīstības līmenī – pusaudža gados.
Skabarga dirsā. Kārklu maiksts pa pimpi, krūmos mīžot. 6. kanāls bezvadniekā. Pēdējā tualetes papīra loksne. Dīzelis moskviča bākā. Stulbenis Nīcā.
Preses relīzes