Publiskoti Android 4.0 izejas kodi

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Publiskoti Android 4.0 izejas kodi

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kaut arī Google nereti saņēmusi pārmetumus par Android izejas kodu marinēšanu, šoreiz viss ir noticis laikā – Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich kodi kļuvuši pieejami katram. Publicētā versija ir tā, kura atrodas uz Samsung ražotā Google Galaxy Nexus. Kā pie kodiem tikt – lasām šeit. Pilns komplekts aizņemot ap 6 GB uz diska. Reizē ar Android 4.0.1 atklātībā parādījušies arī planšetēm domātie Android 3.X Honeycomb kodi, bet Google neieteic ar tiem strādāt kā novecojušiem.

Sakarā ar šo notikumu drīz varam gaidīt jaunus custom ROM viedtālruņiem. CyanogenMod komanda jau esot ķērusies pie darba.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_088498_1.jpg[/img]

https://groups.google.com/forum/#!topic/android-building/T4XZJCZnqF8

dzhonsons
    Participant

Jap, pēc diviem mēnešiem būšot CM9 🙂

Cerams, ka tuvākajā laikā ICS tiks noportēts uz devaisiem, kuriem šis nemaz nav paredzēts.

RicoPico
    Participant

Ir kāds, kuram reāli arī patīk tas CM? Nu tā, ka ir izmēģināti vairāki custom ROM, un tomēr ir atdzinis CM par vislabāko esam?

Izliecies
    Participant

Viennozīmīgi visgaršīgākais attēls līdz šim…

BERILS
    Participant

Manam LG P500 tas bija ideālākais variants , protams vēl papildus skripti performancei , bet tagad Desire’am to virsū uzliktu vairāk par 20min. nevaru iedomāties. Tagad stāv uzlikts labākais[manuprāt] rom kas ir pieejams manam skaistulim : Runnymedev1 AllinONE ar dr.dre bītiem . Gan perf. , gan vizuāli pievilcīgs 🙂

Un jā , tiešām nevaru sagaidīt ICS , beidzot dizains’n’stuff ir kārtīgi pārdomāts !

Gakh
    Participant

@RicoPico, liela dalja custom rom’i ir tieshi baazeeti uz CM, vairaak nosliipeeti, liidz ar to labaaki.

Man personiigi patikt pure AOSP, nevis kaa CM, kurs ir aizdirsts liidz malaam.

RicoPico
    Participant

Uzliekot CM 7.1 uz sava i9000, sajūtas bija līdzīgas, kā līdz celim sūdā būtu iekāpis. Dialeris un adrešu grāmata zem katras kritikas, advancētā skaļuma kontrole- nekāda, iebūvētais failu pārlūks- tizls, SMS UI šausmīgs, drop down menu- nepatīk un nefunkcionāls… Varu arī turpināt. Ticu, ka viņš ir stabils kā trīskāju taburete, bet GUI ir briesmīgs. Liekas, ka tur sapārota Sense (no HTC wildfire) ar vēl kaut kādu LG interfeisu.

Vislabāk man iet pie sirds Darky ROM 10.2 versija. Vizuāli glīta, preinstalētas visādas fīčas, konfigurējama līdz nelabumam, un funkcionāla adrešu grāmata.

dzhonsons
    Participant

Redz, uz sava P500 ar CM esmu apmierināts kā gailis 😀 Uz citiem telefoniem grūti teikt. Pārējie CustomROMi – nu nav īpaši atšķirīgi – lielākā daļa uz ta paša CM vien sēž.

Es, protams, labprātāk izmēģinātu MIUI, bet nespīd, vismaz pagaidām. Atliek gaidīt ICS 🙂

Evers
    Participant

Kāds ir izmēģinājis ķīniešu veidoto Android custom romu – MIUI?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Or-9T44Bt7M[/youtube]

Vizuāli jau izskatās forši. https://miuiandroid.com/ (arī ar anglisko interfeisu)

RicoPico
    Participant

Jau kādu laiku garām staigājot noskatos uz šo ar baltu aci. Nevaru nepiekrist, ka vizuāli nudien glīts padevies.

Būs jāuzstutē kādu dienu. 🙂

Zinkas ir lielākais ļaunums visā tanī kastamromu padarīšanā? Jātaisa “wipe all data” pirms katra ROMa flašošanas, kas nozīmē bekapošanas riņķadanci. Lai gan, ja uz to skatās no gaišās puses- bieži bekapi ir veselīga dzīvesveida pamatpazīme.

Gakh
    Participant

@RicoPico, uz mana i9000 CM7 griezaas daudzreiz labaak par stock, tas ka GUI nepatiik daudziem, nav nekas jauns, jo kad lietotaajam pasviezh htc ar sense, vai samsung ar savu UI veelak AOSP izskataas peec gavno.

Kaa arii CM7 man grauza bateriju diezgan aatri.

Esmu meeginajis MIUI (en.miui.com) vizuaali jau nu neparspej nekas, bet atkal bateriju eed vairak neka vajag + bija paaris gljuku (peec apmeram stundas staaveeshanas, vinjs saka pats buutluupoties un man vajadzeeja restartet vinju hardkoraa) Taapec paris dienas pajuuzoju, un nhren

zi007
    Participant

Man arī 1. reizē bija līdzīgi, bet pirms dažām dienām pamēģināju atkārtot un papildus uzlikt

[I9000] BOYPPC-CM7 GoEX V1 (11.Nov).zip un prāts kļuva daudz priecīgāks;)

Tagad man stāv virsū cm_galaxysmtd_full-179.zip un Google Apps softs šeit

BERILS
    Participant

kā jau teicu , cm ar p500 ir labs savienojums 😉

Gakh
    Participant

Nevaru sagaidīt pjūr ICS AOSP, bet noteikti pamēģināšu arī CM

taft
    Participant

Mans Tetovējums ar CM7 strādā ideāli, patreiz negribas meklēt kādu citu romu!

Genādijs
    Participant

No tiem custom romiem es visvairāk gaidu CM 9 priekš ACE 5830 pārējie cik testēti neliekās nemaz ok, lai gan biju uzlicis vienu ķīnieti izskatījās pat baudāms un lietojams.

garaisezis
    Participant

uz samsung s2 iet ideaali

Gakh
    Participant

Uz doto momentu CM9 Alpha buildi ir vissūdīgākie no visiem custom ICS rom’iem

Team ICSSGS RC4.2 pure AOSP ir pagaidām stabilākais bet ne ātrākais (pietiekami ātrs)

CodeNameAndroid 1.4.0 ir manliekas viss ātrākais un labākais performances ziņā, bet diemžēl netiek vairāk developots.

Tmkks
    Participant

Man pašlaik iecienītākie mana Sensation ir Android Revolution High Definition 6.5.0. XE [ ARHD ] vai arī Virtuous Inqusition. Viens ir Sense ROM’s, otrs ir AOSP ar dažām paķertām funkcijām no Sense, lai būtu patīkamāk to lietot.

Vēl ir Virtuous Quattro, kas ir tīrs AOSP, bet, pierodot pie Sense, tas liekas salīdzinoši neērts.

Pirmie divi ir diezgan stabili, tik, tā laikam ir paša telefona vaina, gadās tādi random Reboot, izņemot fiksi telefonu no kabatas un bloķējot vaļā. Š ī problēma man bieži atkārtojas visiem ROM’iem un cilvēki bez ROOT’a arī par šo sūdzas.

dzhonsons
    Participant

Uz p500 tika izmēģināts cm9 beta4. Ko lai saka – esmu pārsteigts, neskatoties uz esošajiem bugiem 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?