Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Publiskoti Android 4.0 izejas kodi
marinēšanušeitplanšetēm
Sakarā ar šo notikumu drīz varam gaidīt jaunus custom

Cerams, ka tuvākajā laikā ICS tiks noportēts uz devaisiem, kuriem šis nemaz nav paredzēts.
Un jā , tiešām nevaru sagaidīt ICS , beidzot dizains’n’stuff ir kārtīgi pārdomāts !
Man personiigi patikt pure AOSP, nevis kaa CM, kurs ir aizdirsts liidz malaam.
Vislabāk man iet pie sirds Darky ROM 10.2 versija. Vizuāli glīta, preinstalētas visādas fīčas, konfigurējama līdz nelabumam, un funkcionāla adrešu grāmata.
Es, protams, labprātāk izmēģinātu MIUI, bet nespīd, vismaz pagaidām. Atliek gaidīt ICS 🙂
[youtube]
Vizuāli jau izskatās forši.
Būs jāuzstutē kādu dienu. 🙂
Zinkas ir lielākais ļaunums visā tanī kastamromu padarīšanā? Jātaisa “wipe all data” pirms katra ROMa flašošanas, kas nozīmē bekapošanas riņķadanci. Lai gan, ja uz to skatās no gaišās puses- bieži bekapi ir veselīga dzīvesveida pamatpazīme.
Kaa arii CM7 man grauza bateriju diezgan aatri.
Esmu meeginajis MIUI (en.miui.com) vizuaali jau nu neparspej nekas, bet atkal bateriju eed vairak neka vajag + bija paaris gljuku (peec apmeram stundas staaveeshanas, vinjs saka pats buutluupoties un man vajadzeeja restartet vinju hardkoraa) Taapec paris dienas pajuuzoju, un nhren
Team ICSSGS RC4.2 pure AOSP ir pagaidām stabilākais bet ne ātrākais (pietiekami ātrs)
CodeNameAndroid 1.4.0 ir manliekas viss ātrākais un labākais performances ziņā, bet diemžēl netiek vairāk developots.
Vēl ir Virtuous Quattro, kas ir tīrs AOSP, bet, pierodot pie Sense, tas liekas salīdzinoši neērts.
Pirmie divi ir diezgan stabili, tik, tā laikam ir paša telefona vaina, gadās tādi random Reboot, izņemot fiksi telefonu no kabatas un bloķējot vaļā. Š ī problēma man bieži atkārtojas visiem ROM’iem un cilvēki bez ROOT’a arī par šo sūdzas.